Brendovi

Linija monitora kompanije Samsung postavila novi rekord sajma CES sa devet osvojenih nagrada

Brendovi

Linija monitora kompanije Samsung Electronics osvojila je nagrade u svim kategorijama za 2022. godinu, uključujući priznanja za Odyssey Ark od 55 inča, Odyssey Neo G9 od 49 inča, Odyssey Neo G8 od 32 inča, Odyssey G8 od 34 inča, pametni monitor M8 od 32 inča i monitor visoke rezolucije S8 od 32 inča.

 

Odyssey Neo G8 monitor od 32 inča osvojio je Nagradu za najbolju inovaciju u gejming kategoriji na sajmu CES 2022. Sa ukupno devet nagrada osvojenih na ovogodišnjem sajmu CES, Samsung monitori su postavili novi rekord na najvećem sajmu elektronike na svetu.

Program CES nagrada za inovacije koje sponzoriše CTA, vlasnik i organizator sajma CES, nagrađuje istaknute primere dizajna i inženjeringa u različitim kategorijama proizvoda široke potrošnje. Ovo je šesta godina zaredom da Samsung monitori osvajaju CES nagrade za inovacije, čime je kompanija dodatno učvrstila poziciju globalnog lidera na tržištu gejming monitora.
Samsung na na ovogodišnjem CES-u predstavio nove modele monitora koji potvrđuju njegovu lidersku poziciju u sektoru. Raznovrsna nova linija se odlikuje odličnim kvalitetom slike i intuitivnim funkcijama koje korisnicima pružaju veću mogućnost izbora kada se odlučuju za monitor koji savršeno odgovara njihovim potrebama.

Samsung linija za 2022. godinu predstavlja novu generaciju inovacija u segmentu monitora i ispunjava potrebe svih korisnika, od gejmera koji se takmiče do profesionalnih dizajnera“, izjavio je Hajsang Ha, izvršni potpredsednik divizije za vizuelne prikaze kompanije Samsung Electronics.

Odyssey Neo G8

Kao prvi monitor na svetu koji ima 4K (3,840×2,160) 1000R zakrivljeni ekran sa stopom osvežavanja od 240Hz i vremenom odziva od 1ms (GtG), Odyssey Neo G8 32” (naziv modela: G85NB) otvara novo poglavlje u inovacijama gejming monitora i nudi najpreciznije performanse čak i za najzahtevnije gejmere. Njegove performanse se savršeno uklapaju sa impresivnim kvalitetom slike na Quantum Mini LED ekranima na bazi Quantum HDR 2000 tehnologije sa maksimalnom osvetljenošću od 2000 nita i odnosom statičkog kontrasta od milion prema jedan za najfinije detalje i dodatno unapređeno sveobuhvatno iskustvo korisnika.
Dizajn novog modela Odyssey Neo G8 je sličan dizajnu modela Odyssey Neo G9 i dolazi u elegantnoj beloj boji koja još više dolazi do izražaja kad je isključen. Predivne boje se sa ekrana šire u realno okruženje korisnika zahvaljujući CoreSync osvetljenju. Osnovno pozadinsko osvetljenje monitora automatski prepoznaje boje na ekranu i projektuje ih u stvaran život radi snažnijeg i sveobuhvatnog iskustva.

Pametni monitor M8

Izuzetno tanak, samo 11,4mm, što je za oko tri četvrtine manje od prethodnog modela, pametni monitor M8 32” (naziv modela: M80B) efikasno koristi prostor. Posebno za one koji cene stil, odlikuje se prefinjenim dizajnom sa ravnim zadnjim delom za unapređeno korišćenje i dolazi u toploj beloj boji koja se svuda savršeno uklapa. Impresivni UHD panel pruža 99% sRGB skale boja i podržava 1,07 milijardi boja pri osvetljenju od 400 nita, zahvaljujući čemu verno prikazuje sve video materijale, dokumente ili fotografije.

Aplikacije za pametni TV i produktivnost ugrađene direktno u monitor omogućavaju nesmetanu zabavu i rad i služe kao kontrolni centar za SmartThings, čak i bez potrebe za korišćenjem PC-ja. Pametni monitor je odlična opcija i za rad na daljinu. Dolazi sa pokretnom magnetnom SlimFit kamerom, što omogućava kristalno jasne video pozive. Ugrađena aplikacija za video pozive podržava najpopularnije aplikacije ove vrste, uključujući Google Duo. Sa USB tip C portom za punjenje od 65W, pametni monitor M8 pruža pojednostavljeno iskustvo radne stanice koja ne zahteva dodatnu priključnu stanicu.

Monitor visoke rezolucije S8

Samsung monitor visoke rezolucije S8 (naziv modela: S80PB), dostupan u veličini od 27 i 32 inča, pruža UHD performanse profesionalnog nivoa za sve kojima je neophodan najviši stepen preciznosti i raspona za rad u kancelariji ili kod kuće. S80PB nudi čak 98% DCI-P3 skale boja i izuzetno širok raspon bogatih i nijansiranih boja. Zahvaljujući Video Electronics Standards Association (VESA) displeju HDR™ 600(1), ovaj monitor visoke rezolucije pruža neverovatno iskustvo gledanja i savršeno veran prikaz sadržaja. Kao prvi monitor bez efekta odsjaja na svetu koji je verifikovao UL (Underwriter Laboratories), mat displej je smešten na vrhu panela, što smanjuje refleksiju svetla čak i kada se ne koristi prekrivač za monitor, kako bi se obezbedilo najbolje radno okruženje.

Oba modela sadrže USB tip C portove za punjenje od 90W i LAN portove koji korisnicima pomažu da kreiraju pojednostavljenu radnu stanicu koja može da puni laptope i mobilne uređaje bez potrebe za dodatnom priključnom stanicom.
Zahvaljujući VESA kompatibilnim standardima postavljanja, kao i postolju podesive visine (HAS) za pomeranje u svim pravcima, korisnici mogu da postave svoj monitor tako da se uklopi u bilo koje okruženje.
Za više informacija, uključujući slike ili video materijale o proizvodima koje Samsung predstavlja na sajmu CES 2022, posetite news.samsung.com/global/ces-2022
Za više informacija posetite displaysolutions.samsung.com/main/index.

(1) VESA Display HDR 600 dostupan na verziji od 32 inča. Model od 27inča podržava VESA Display HDR 400.

O kompaniji Samsung Electronics

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija
redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Stipendija prof. Njegoš B.Šolak u potrazi za novim mladim talentima Srbije

Advertiser Serbia14. januara 2022.

Na Expo Dubai 2020 predstavljen novi turistički brend naše zemlje – „Srbija. Doživi!“

Advertiser Serbia13. januara 2022.

Samsung lansirao Home Hub, centralni uređaj za upravljanje pametnom kućom

Advertiser Serbia13. januara 2022.

SBB fondacija donirala kompjutersku opremu Ženskom centru Užice

Advertiser Serbia13. januara 2022.

Samsung Galaxy S21 FE 5G od sada dostupan i u Srbiji!

Advertiser Serbia11. januara 2022.

Samsung na sajmu CES 2022 predstavio najnovije Bespoke frižidere sa francuskim vratima, nove Bespoke kućne aparate, kao i mogućnosti integracije SmartThings tehnologije

Advertiser Serbia10. januara 2022.

Miljenik potrošača: Potrošači biraju najbolje brendove na tržištu Srbije

Advertiser Serbia10. januara 2022.

Superklasteri vam pružaju znanje i kapital

Advertiser Serbia10. januara 2022.

Samsung na CES 2022 sajmu predstavio najnovije modele MICRO LED, Neo QLED i Lifestyle televizora

Advertiser Serbia7. januara 2022.

Samsung predstavio The Freestyle: Prenosivi projektor za zabavu na svakom koraku

Advertiser Serbia5. januara 2022.

SBB fondacija donirala automobil dobrotvornoj organizaciji BELhospice

Advertiser Serbia4. januara 2022.

Mondelēz International završio dogovor o kupovini kompanije Chipita Global S.A.

Advertiser Serbia4. januara 2022.

Samsung predstavio novi Galaxy S21 FE 5G – vrhunski pametni telefon dizajniran po meri korisnika

Advertiser Serbia4. januara 2022.

MK Group dobitnik nagrade Poslodavac godine

Advertiser Serbia30. decembra 2021.

EU podrška razvoju turizma Topolе i Oplencа

Advertiser Serbia30. decembra 2021.