Brendovi

Legendarni skejtborder Pedro Barosa na QLED TV ekranima

Pod nazivom „Pogledajte veću sliku“, kompanija Samsung predstavila je video o ekstremnom sportu u saradnji s Red Bullom i Pedrom Barosom, legendarnim brazilskim skejtborderom

 

Video poziva gledaoce da dožive akciju i intenzitet skejtbordinga, dok Baros klizi kroz slikovitu strukturu oblikovanu tako da pokazuje neke od znamenitih gradova kao što su Barselona i Njujork.

Nakon prve uspešne saradnje koja se odnosila na esktremne sportove „Pogledajte neočekivano“, novi koncept Samsunga i Red Bulla naglašava sav intenzitet skejtbordinga, a istovremeno prikazuje mogućnosti Samsungovih QLED televizora. Dostupan u modelima sa ultra velikim ekranima u rasponu od 65 do 88 inča, QLED TV prikazuje najuzbudljiviji i najrealniji kvalitet slike na tržištu danas, hvatajući svaku boju i pokret savršeno čisto i jasno.

Na izuzetno velikom ekranu QLED TV gledaoci će doživeti fantastično iskustvo gledajući videozapis „Pogledajte veću sliku“ s Pedrom Barosom. Uzbuđeni smo što smo se ponovno udružili s Red Bullom kako bismo istakli sav raskoš ekstremnih sportova na ekranu,“ rekao je Sunghee Han, potpredsednik Sektora za vizuelne poslove u kompaniji Samsung Electronics. „Dok nastavljamo s razvojem naše QLED TV linije, naša partnerstva s brendovima kao što je Red Bull imaće ključnu ulogu u pružanju uzbudljivih sadržaja koji su prilagođeni za gledanje na vrhunskim TV uređajima“.

null

Tokom trajanja spota gledaoci „putuju“ kroz nekoliko različitih koncepata unutar konstrukcije virtuelnog skejt parka na dva sprata u zatvorenom prostoru. Dok Baros klizi kroz strukturu, otkriva se nova estetska dimenzija koja se proteže od istaknute arhitekture Barselone i vrućine afričke pustinje do betonskih džungli Njujorka i San Franciska. Svetski poznati umetnici, uključujući RYNoART, Stevea Fawlera, Kirsten Poulsen, Sophie Langner, Marca Reinhardta, PTLN, NXT LVL i C-Bass doprineli su dizajnu virtuelnog skejt parka. Kompletno delo je oživljeno uz pomoć Starelationa i velikog graditelja rampi Andreasa Schutzenbergera koji je koncept završio za osam nedelja.

Pedro Baros, međunarodna sportska skejtbord zvezda, osvojio je šest zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu medalju na X-Gamesu (godišnje takmičenje u ekstremnim sportovima pod pokroviteljstvom ESPN). On je takođe sveukupni glavni nosilac pehara sa Svetskog kupa u skejtbordingu tokom četiri uzastopne godine, od 2010. do 2013. godine, a bio je treći 2014. i 2015. godine.

„Pogledajte veću sliku“ biće prikazan na QLED TV ekranima na Samsungovim prodajnim mestimapočetkom juna, kao i na Samsungovim i Red Bullovim kanalima na društvenim mrežama.
###

O kompaniji Samsung Electronics:

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rešenja. Za najnovije vesti molimo posetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Etihad Airways nagrađen za odnos sa korisnicima na društvenim medijima

Advertiser Serbia18. septembra 2018.

Amazon istražuje da li zaposleni prodaju poverljive podatke

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Deonice kompanije Nike dostigle rekord

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Sberbank stvarno SUPER keš kredit

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Nutela ista za celu Evropu

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Volkswagen od 2019. ukida proizvodnju legendarne „bube“

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

Elektromreža Srbije osvojila zlatnu medalju u oblasti informacionih tehnologija u međunarodnoj konkurenciji

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

Uber promenio logo

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

Samsung otvorio novi centar za veštačku inteligenciju u Njujorku

Advertiser Serbia13. septembra 2018.