Brendovi

Legendarni skejtborder Pedro Barosa na QLED TV ekranima

Pod nazivom „Pogledajte veću sliku“, kompanija Samsung predstavila je video o ekstremnom sportu u saradnji s Red Bullom i Pedrom Barosom, legendarnim brazilskim skejtborderom

 

Video poziva gledaoce da dožive akciju i intenzitet skejtbordinga, dok Baros klizi kroz slikovitu strukturu oblikovanu tako da pokazuje neke od znamenitih gradova kao što su Barselona i Njujork.

Nakon prve uspešne saradnje koja se odnosila na esktremne sportove „Pogledajte neočekivano“, novi koncept Samsunga i Red Bulla naglašava sav intenzitet skejtbordinga, a istovremeno prikazuje mogućnosti Samsungovih QLED televizora. Dostupan u modelima sa ultra velikim ekranima u rasponu od 65 do 88 inča, QLED TV prikazuje najuzbudljiviji i najrealniji kvalitet slike na tržištu danas, hvatajući svaku boju i pokret savršeno čisto i jasno.

Na izuzetno velikom ekranu QLED TV gledaoci će doživeti fantastično iskustvo gledajući videozapis „Pogledajte veću sliku“ s Pedrom Barosom. Uzbuđeni smo što smo se ponovno udružili s Red Bullom kako bismo istakli sav raskoš ekstremnih sportova na ekranu,“ rekao je Sunghee Han, potpredsednik Sektora za vizuelne poslove u kompaniji Samsung Electronics. „Dok nastavljamo s razvojem naše QLED TV linije, naša partnerstva s brendovima kao što je Red Bull imaće ključnu ulogu u pružanju uzbudljivih sadržaja koji su prilagođeni za gledanje na vrhunskim TV uređajima“.

null

Tokom trajanja spota gledaoci „putuju“ kroz nekoliko različitih koncepata unutar konstrukcije virtuelnog skejt parka na dva sprata u zatvorenom prostoru. Dok Baros klizi kroz strukturu, otkriva se nova estetska dimenzija koja se proteže od istaknute arhitekture Barselone i vrućine afričke pustinje do betonskih džungli Njujorka i San Franciska. Svetski poznati umetnici, uključujući RYNoART, Stevea Fawlera, Kirsten Poulsen, Sophie Langner, Marca Reinhardta, PTLN, NXT LVL i C-Bass doprineli su dizajnu virtuelnog skejt parka. Kompletno delo je oživljeno uz pomoć Starelationa i velikog graditelja rampi Andreasa Schutzenbergera koji je koncept završio za osam nedelja.

Pedro Baros, međunarodna sportska skejtbord zvezda, osvojio je šest zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu medalju na X-Gamesu (godišnje takmičenje u ekstremnim sportovima pod pokroviteljstvom ESPN). On je takođe sveukupni glavni nosilac pehara sa Svetskog kupa u skejtbordingu tokom četiri uzastopne godine, od 2010. do 2013. godine, a bio je treći 2014. i 2015. godine.

„Pogledajte veću sliku“ biće prikazan na QLED TV ekranima na Samsungovim prodajnim mestimapočetkom juna, kao i na Samsungovim i Red Bullovim kanalima na društvenim mrežama.
###

O kompaniji Samsung Electronics:

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rešenja. Za najnovije vesti molimo posetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Više u Brendovi

Preminuo Karl Lagerfeld

Advertiser Serbia19. februara 2019.

Coca-Cola zainteresovana i za Knjaz Miloš

Advertiser Serbia19. februara 2019.

Od 1. aprila nova pravila za reklamiranje banaka

Advertiser Serbia19. februara 2019.

U Sberbank Srbija vaš novac vredi više

Advertiser Serbia19. februara 2019.

Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

Advertiser Serbia18. februara 2019.

Coca-Cola preuzima Bambi za 260 miliona evra

Advertiser Serbia18. februara 2019.

Veliki povratak Ridlija Skota u svet advertajzinga promotivnim filmom za Hennessy X.O

Advertiser Serbia17. februara 2019.

Nova linija Samsung QLED televizora za 2019. godinu

Advertiser Serbia14. februara 2019.

Komisija odobrila Telekomu kupovinu još jednog kablovskog operatera

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Nestlé otvorio centar za istraživanje i razvoj

Advertiser Serbia12. februara 2019.

Pariz od Airbnb-a traži 12,5 miliona evra zbog nelegalnih oglasa

Advertiser Serbia11. februara 2019.

Vudi Alen traži 68 miliona dolara odštete od Amazona

Advertiser Serbia8. februara 2019.

Poznati modni brend Gucci se izvinio zbog vunenog džempera

Advertiser Serbia7. februara 2019.

Henkel ulaže u brendove

Advertiser Serbia7. februara 2019.

Samsung: Uživajte u petogodišnjem osećaju bezbrižnosti

Advertiser Serbia6. februara 2019.