Agencije

Lansirana prva TV emisija u produkciji Represent Systema

Na TV O2 od 1. septembra se emituje nova kulturno-zabavna emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“, koja nam jednom nedeljno ulepšava i obogaćuje život poučnim i zabavnim pričama, na različite teme koje nas teraju da dalje razmišljamo

 

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija u vlasništvu firme Gudmark Group, klijenta Represent Systema, za koju je osmišljena i proizvedena TV emisiju. Zajedničkim radom sa autorkom i voditeljkom emisije dr Milevom Pavlović i produkcije Represent Systema, u saradnji sa TV O2, nastao je novi format na TV ekranima, koji je prikazan na vizuelno moderan način. Ovim projektom video produkcija Represent Systema otišla je korak dalje u kreiranju contenta i po prvi put kompletno proizvela TV emisiju.

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija koja nedostaje na našim ekranima i kroz koju povezujemo zanimljive teme i goste kroz interesantan koncept igre boje i emocija. Svaka boja ima svoje autentično ime, Pantone broj, karakteristiku, moć i emocije koje izaziva. Kroz emisiju, između ostalog, gledaoci mogu da nauče kako je jednostavno ulepšati život malim stvarima.

Autorka emisije dr Mileva Pavlović je utkala svoj lični filozofski, profesorsko-precizni i autentični stil u dijaloge sa gostima, kao i u odabir interesantnih i osmišljenih priloga koji su često savetodavni, pokazni i maštoviti. Sadržaj emisija pažljivo je koncipiran, sa stilom, smislom i razlogom tako, da na zadatu temu iz naše svakodnevnice, društvene hronike i smislenosti življenja, čujemo šta govore intelektualci, priznati i poznati gosti koje dugo nismo imali priliku da vidimo.

Emitovanje dvadesetčetvoro minutne emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“ počelo je od 1. septembra na O2 TV, subotom od 9:45, a repriza je nedeljom uveče u 00:30.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Blogeri žele da ih brendovi više plaćaju

Advertiser Serbia16. novembra 2018.

Prema podacima Gemius-a DDL.rs za samo 10 meseci od osnivanja među najposećenijim sajtovima u Srbiji

Advertiser Serbia14. novembra 2018.

Coca-Cola i mts na Kaktus festivalu osvojili nagrade u prestižnim kategorijama

Advertiser Serbia14. novembra 2018.

EACA pokrenula studentsko takmičenje s ciljem ukidanja stereotipa u oglašavanju igračaka

Advertiser Serbia14. novembra 2018.

Cannes Lions i MediaLink lansiraju inicijativu “Connect. Learn. Experience.”

Advertiser Serbia13. novembra 2018.

Konferencija Future is Now – Korak u budućnost

Advertiser Serbia10. novembra 2018.

20. SEMPL: U naprednoj tehnološkoj sredini moramo postati humaniji

Advertiser Serbia9. novembra 2018.

Novi ROSA projekat ljubavi

Advertiser Serbia8. novembra 2018.

Cannes Lions najavio festival 2019

Advertiser Serbia7. novembra 2018.