Agencije

Lansirana prva TV emisija u produkciji Represent Systema

Na TV O2 od 1. septembra se emituje nova kulturno-zabavna emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“, koja nam jednom nedeljno ulepšava i obogaćuje život poučnim i zabavnim pričama, na različite teme koje nas teraju da dalje razmišljamo

 

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija u vlasništvu firme Gudmark Group, klijenta Represent Systema, za koju je osmišljena i proizvedena TV emisiju. Zajedničkim radom sa autorkom i voditeljkom emisije dr Milevom Pavlović i produkcije Represent Systema, u saradnji sa TV O2, nastao je novi format na TV ekranima, koji je prikazan na vizuelno moderan način. Ovim projektom video produkcija Represent Systema otišla je korak dalje u kreiranju contenta i po prvi put kompletno proizvela TV emisiju.

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija koja nedostaje na našim ekranima i kroz koju povezujemo zanimljive teme i goste kroz interesantan koncept igre boje i emocija. Svaka boja ima svoje autentično ime, Pantone broj, karakteristiku, moć i emocije koje izaziva. Kroz emisiju, između ostalog, gledaoci mogu da nauče kako je jednostavno ulepšati život malim stvarima.

Autorka emisije dr Mileva Pavlović je utkala svoj lični filozofski, profesorsko-precizni i autentični stil u dijaloge sa gostima, kao i u odabir interesantnih i osmišljenih priloga koji su često savetodavni, pokazni i maštoviti. Sadržaj emisija pažljivo je koncipiran, sa stilom, smislom i razlogom tako, da na zadatu temu iz naše svakodnevnice, društvene hronike i smislenosti življenja, čujemo šta govore intelektualci, priznati i poznati gosti koje dugo nismo imali priliku da vidimo.

Emitovanje dvadesetčetvoro minutne emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“ počelo je od 1. septembra na O2 TV, subotom od 9:45, a repriza je nedeljom uveče u 00:30.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Iskrice ponosa za McCann Podgorica – ,,Iskra“ u Holivudu

Advertiser Serbia18. septembra 2018.

Produžen rok za prijavu radova za Young Drummers takmičenje

Advertiser Serbia18. septembra 2018.

Agencija BBDO Zagreb pojačala svoj digitalni tim: Boris Ličina Borja na poziciji rukovodioca digitalnih komunikacija

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Australijski marketing guru, Damian Damjanovski, savetuje srpske startape

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

WFA i IAB Europe izdali smernice za GDPR

Advertiser Serbia12. septembra 2018.

IPG Mediabrands drugi u svetu u dobijanju novih klijenata

Advertiser Serbia11. septembra 2018.

Srebro za Scandinavian Design Group na Pentawards

Advertiser Serbia10. septembra 2018.

Jubilarni, 20. SEMPL poslovnom svetu će se pokloniti odličnošću

Advertiser Serbia7. septembra 2018.

MARIJA MATIĆ, Direct Media: „Generacija Z će biti najuticajniji trendseter tehnoloških promena“

Advertiser Serbia5. septembra 2018.