Brendovi

Kompanija Delez Srbija i u aprilu nastavila sa otvaranjem novih i renoviranih prodavnica

Brendovi

Kontinuirano unapređenje ponude i usluge tema je kojoj maloprodajni lanac Delez Srbija pristupa strateški, te je u aprilu mesecu, za svoje kupce na Zlatiboru i u Šapcu otvorio vrata renoviranih supermarketa koji sada donose još bolje iskustvo proverene i kvalitetne kupovine.

 

Sa ciljem da svoj prepoznatljiv asortiman i komšijsku uslugu učini još dostupnijom, u Inđiji i Nišu otvorene su dve nove prodavnice, dok je Prijepolje dobilo prvi Maxi supermarket.

Stanovnici Šapca i Zlatibora ponovo mogu uživati u kupovini omiljenih proizvoda Maxi supermarketa koji su ih sredinom aprila dočekali u svom novom ruhu. Tako, uz prepoznatljiv asortiman i prijatnu komšijsku uslugu 11 zaposlenih, nabavku namirnica u prodavnici na adresi Panta Mijailovića 14 na Zlatiboru sada upotpunjuje najsavremenija oprema i nov enterijer radnje, kreiran po merilima modernog kupca. Još ugodnija nabavka očekuje i sve potrošače u Šapcu, zahvaljujući proširenom prostoru radnje na adresi Žike Popovića broj 6, koja se sada prostire na skoro 300m2, donoseći obogaćenu ponudu kvalitetnih proizvoda brojnih kategorija. Pored svežih proizvoda sa odeljenja delikatesa i sireva, kupci sada mogu uživati i u znatno većem izboru voća i povrća, a potpunom užitku doprineće novo odeljenje pekare koje nudi raznovrstan izbor svežeg peciva i hleba, pripremanih u samoj radnji.


U centru Inđije, na adresi Kralja Petra i broj 6 otvoren je nov, drugi po redu Maxi supermarket. Na više od od 600 m2, moderno opremljena radnja nudi raznovrstan izbor uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, peciva ali i brojnih napitaka, kućne hemije i mnogih drugih kategorija koje odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva. Uz asistenciju 23 zaposlenih, brza i efikasna kupovina odvija se na četiri uslužne kase, a potpunoj udobnosti doprinosi prostran parking ispred same radnje.

I grad Niš u aprilu mesecu postao je bogatiji za još jedno mesto proverene i kvalitetne kupovine – nov Maxi supermarket, otvoren na adresi Generala Milojka Lešjanina broj 2. U samom centru grada, moderna, bogato opremljena prodavnica na dva sprata podiže iskustvo kupovine na još viši nivo, u čijem prepoznatljvom asortimanu i prijatnoj usluzi 20 zaposlenih, kupci mogu da uživaju 00-24h.

Bogata ponuda kvalitetnih proizvoda i usluga po najvišim standardima sada su dostupni i stanovnicima Prijepolja – u prvom Maxi supermarketu u ovom gradu, otvorenom na adresi Valterova 106. Prostirući se na skoro 630m2, ova radnja nudi široku paletu artikala vrhunskog kvaliteta brojnih kategorija prehrane i neprehrane. Kupcima se tako na raspolaganju nalaze dobro snabdevene destinacije za kupovinu poput pijace, mesare, delikatesa i sireva, dok će užitak pri nabavci upotpuniti savršen ukus svežih peciva kao i bogat izbor raznovrsnih specijaliteta koje nude odejenja pekare i gotovih jela. Uz osmeh i asistenciju 25 zaposlenih odabir namirnica pri svakodnevnoj nabavci biće još lakši, a kupovina ugodna i brza zahvaljujući nesmetanom procesu plaćanja koji se odvija na četiri regularne i dve samouslužne kase.

Kontinuirano širenje maloprodajne mreže, i neprekidno ulaganje u podizanje kvaliteta asortimana i usluge, pokazatelj su posvećenosti kompanije Delez Srbija da svojim kupcima širom zemlje omogući vrhunsko iskustvo nabavke, jedinstvenu ponudu i uslugu svetskih standarda, po meri svakog člana domaćinstva.

Tako dobro, tako Maxi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

„Promena je jedina konstanta“ – Održano predavanje na temu upravljanja promenama i njihovom značaju u vođenju biznisa

Advertiser Serbia23. maja 2022.

U Eurobank Direktna štednja je u centru pažnje

Advertiser Serbia23. maja 2022.

Odaberite mesto na kojem biste proveli godišnji odmor, a Nespresso Hrvatska će vam reći koja kafa je stvorena za vas

Advertiser Serbia19. maja 2022.

Biznis trendovi – kako ih prepoznati, pratiti i ne propustiti

Advertiser Serbia18. maja 2022.

Učinite svoje navijanje nezaboravnim uz posebne ponude tokom “Dana sporta” u aplikaciji Glovo

Advertiser Serbia18. maja 2022.

Vlada Velike Britanije odlaže ograničenje oglašavanja nezdrave hrane

Advertiser Serbia18. maja 2022.

Proizvodnja Renault-a u Rusiji se nastavlja, ali pod kultnim imenom Moskvič

Advertiser Serbia17. maja 2022.

Calvin Klein na udaru kritika zbog reklame sa trudnim muškarcem

Advertiser Serbia17. maja 2022.

McDonald’s napušta Rusiju posle 30 godina

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Samsung Electronics predstavio novu eru Micro LED tehnologije na sajmu ISE 2022

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Burger King u Nemačkoj predstavio hamburger s bananama, jajima ili šlagom

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Kraft Heinz predstavio prvu papirnu bocu kečapa na svetu

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Održano finale takmičenja Schweppes Mixology Session 2022

Advertiser Serbia12. maja 2022.

Zabranjene Adidas reklame za sportske grudnjake jer su uvredljive

Advertiser Serbia12. maja 2022.

Kako kompanija vivo dovodi fotografiju do savršenstva

Advertiser Serbia12. maja 2022.