Brendovi

Kompanija Avon slavi 135. rođendan!

Brendovi

Povodom 135. godišnjice postojanja, kompanija Avon najavljuje brojne novosti, nastavlja da se razvija, unapređuje svoje poslovanje i podržava žene.

 

Među najavljenim aktivnostima, ističu se poboljšanja digitalnih platformi za Avon Dame, unapređenje korisničkog iskustva, kao i novi programi lojalnosti za verne ljubitelje njihovih proizvoda. Istovremeno, najavljena je još jedna donacija usmerena ka važnim ženskim pitanjima.

Uoči proslave rođendana kompanije, Avon Fondacija za žene najavila je globalnu donaciju vrednu 1,35 miliona dolara. Ona se nadovezuje na obećanje dato u okviru kampanje „Moja priča je važna“ – da će za svaku podeljenu priču donirati 1 dolar humanitarnim organizacijama za projekte koji su usmereni ka cilju stvaranja boljeg sveta za žene, jer to znači i bolji svet za sve.

Avon International zabeležio je i snažan rast prihoda u drugom kvartalu, prema poslednjem finansijskom izveštaju, čime je povećan i tržišni udeo u ključnim kategorijama i zemljama. Rezultati govore da je i online prodaja u konstantnom porastu u odnosu na period pre pandemije, a iz kompanije ističu da nastavljaju sa razvojem, inovacijama i predstavljanjem visokokvalitetnih i pristupačnih proizvoda.

Od 1886. se bavimo lepotom na drugačiji način – počeli smo od jedne Avon Dame, a danas sa nama sarađuje i stvara pet miliona savetnica za lepotu, koje imaju slobodu da uče i rade pod svojim uslovima. Međutim, ne zaustavljamo se ovde – tek smo počeli. Sada, kada smo savremenici digitalnog doba, kreiramo inovacije sa našim ljudima, posvećeni smo svojoj misiji i brendu, i podstičemo sve naše saradnice i saradnike da rastu sa nama” – izjavila je Anđela Kretu, izvršna direktorka kompanije.

Kao vodeća kompanija u industriji lepote, tokom svoje duge i bogate istorije, Avon je stekao brojna impresivna dostignuća, uključujući i više od 300 nagrada osvojenih u protekle tri godine. U prilog tome govori i činjenica se u svetu svake sekunde prodaju tri karmina za usne i sedam bočica čuvenih Avon parfema. Istovremeno, pored kreiranja najkvalitetnijih proizvoda za negu i lepotu, misija kompanije je stvaranje boljeg sveta za žene, i u okviru misije, Avon i Avon Fondacija za žene, do sada su u svetu donirali više od 1,1 milijarde dolara za projekte koji podržavaju žene, obezbedili sredstva za više od 16,4 miliona pregleda dojki i učestvovali u borbi protiv rodno-zasnovanog nasilja, pružajući podršku za više od 14 miliona žena širom sveta. Čvrsto verujući da je obrazovanje ključno za razvoj i napredak, Avon je pružio obrazovne stipendije vredne preko 9,3 miliona dolara, dok u kompaniji više od 70% naučnog tima čine žene.

Novi promotivni video:

O kompaniji Avon:
Avon se već više od 135 godina bavi lepotom na drugačiji način. Avon je kompanija koja spaja ljude, koristeći snagu lepote kako bi transformisao život žena na bolje. Milioni nezavisnih Avon Dama širom sveta kupuju Avon proizvode i promovišu ih putem svojih društvenih mreža, neretko gradeći sopstveni beauty biznis u kojem slobodno raspolažu svojim vremenom. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i podstiče pozitivne promene. Avon i Avon Fondacija donirali su preko 1,1 milijarde dolara u svetu, sa fokusom na borbu protiv rodno zasnovanog nasilja i raka dojke. Deo je grupe Natura &Co Group. Saznajte više na www.avonworldwide.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Dvanaest srpskih kompanija na SEE TOP 100 rang listi

Advertiser Serbia18. oktobra 2021.

Iskoristite posebne pogodnosti – kompletirajte svoj dom vrhunskim inovacijama i učinite ga lepšim nego ikada pre!

Advertiser Serbia17. oktobra 2021.

Počinju nominacije za jubilarnu godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia15. oktobra 2021.

CEFTA i Privredna Komora Srbije predstavile Dodatni protokol 6 o trgovini uslugama

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Obeležavanje Svetskog dana hrane u znaku podrške onima kojima je hrana najpotrebnija

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Online prodavnica je potencijal za brži razvoj malih i srednjih preduzeća

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Coca-Cola HBC: Do 2040. godine nula emisije CO2

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Samsung virtuelni događaj „Life Unstoppable: the house of surprises” – sveobuhvatno iskustvo kroz koji se upoznaje moć ekosistema povezanih uređaja

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Prodavnice u Kaliforniji uvode rodno neutralne police za igračke

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Priznanje za izuzetno zalaganje u zaštiti dobrobiti životinja uručeno kompaniji Mars

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Postignut globalni dogovor o oporezivanju velikih kompanija

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja zaokruženu A priču

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Podrška Eurobanke preduzetnicima i mikro preduzećima

Advertiser Serbia7. oktobra 2021.

Počeo osmi ciklus programa „AMCHAMPS – MLADI LIDERI PROMENA“

Advertiser Serbia5. oktobra 2021.