Brendovi

Kompanija Arčelik najavila kampanju ,,Jedi kao šampion“

Problem gojaznosti u svetu dostigao je epidemijske razmere, a posebno je alarmantan podatak da rapidno raste gojaznost dece, uzrokovana lošom ishranom i smanjenom fizičkom aktivnošću

U nameri da skrene pažnju na rastuću gojaznost kod dece i podigne svest o ozbiljnosti ovog problema, kompanija Arčelik, koja u Srbiji posluje kroz Beko Balkans, najavila je kampanju ,,Jedi kao šampion“ uz podršku FK ,,Barselona“.

Gojaznost kod dece je zaista globalno pitanje i u konstantnom je porastu. Mi u Beku, smatramo da možemo da pomognemo u rešavanju ove krize na dva važna načina: uz pomoć naših inovativnih tehnologija koje nam omogućavaju da se lakše zdravo hranimo i ohrabrivanjem dece da se okrenu zdravim navikama. Naš cilj je jednostavan – smanjiti gojaznost kod dece putem prevencije i edukacije“, istakao je Hakan Bulgurlu, izvršni direktor Arčelik grupe, matične kompanije brenda Beko.

Kampanja ,,Jedi kao šampion“ startovaće globalno januara 2018. godine, osnažujući roditelje i decu da razmisle o odabiru hrane i sledeći primer svojih idola iz FK ,,Barselona“ budu aktivni svakog dana i jedu zdravo.

,,Jedi kao šampion“ pruža porodicama i mogućnost da se upoznaju sa navikama u ishrani najboljih igrača sveta kroz istoimenu knjigu recepata dostupnu na kompanijskoj web stranici u čijoj izradi su učestvovali nutricionisti fudbalskog kluba, kao i čuvena ,,food“ blogerka Ela Mils, poznatija kao „Deliciously Ella“.

Ni fudbalska legenda FK ,,Barselona“, Patrik Kluivert, nije krio svoje oduševljenje inicijativom: „Da bih igrao najbolje što mogu evo već više od 15 godina, bilo je jako važno da se zdravo hranim. Tome danas učim i svoju decu i zato podržavam inicijativu ,,Jedi kao šampion“ koja će motivisati roditelje i decu širom sveta da vode računa o ishrani.“

O brendu ,,Beko“:
Beko je drugi najveći evropski brend bele tehnike i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa trideset hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Arčelik nudi proizvode i usluge za 11 brendova (Arčelik, Beko, Grundig, Defi, Arktik, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel, Daulans i Altus) u 133 zemlje. Shodno tome, Arčelik Grupa je prošle godine zabeležila konsolidovani prihod u iznosu od 5,2 milijarde dolara.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Stiže zlatni Samsung Galaxy S9 i S9+

Advertiser Serbia21. juna 2018.

Zadovoljni ste sobom, budite zadovoljni i bankom

Advertiser Serbia20. juna 2018.

Novi uređaji iz kompanije Samsung

Advertiser Serbia20. juna 2018.

Mladi koji menjaju Srbiju – jedanaest projekata u okviru Superste programa dobilo 5.100.000 dinara

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Fudbalska groznica na Samsung Galaxy S9 i S9+ telefonima

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Nova pravila u deklarisanju i reklamiranju hrane u petak stupila na snagu

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Platinasta medalja za vino „Barovo“ vinarije Tikveš

Advertiser Serbia14. juna 2018.

Velika Britanija: Uklanjaju se slatkiši ispred kasa u supermarketima?

Advertiser Serbia14. juna 2018.

Neoplanta dobitnik nagrade „Food Talk Awards”

Advertiser Serbia13. juna 2018.