Brendovi

Kompanija Arčelik najavila kampanju ,,Jedi kao šampion“

Problem gojaznosti u svetu dostigao je epidemijske razmere, a posebno je alarmantan podatak da rapidno raste gojaznost dece, uzrokovana lošom ishranom i smanjenom fizičkom aktivnošću

U nameri da skrene pažnju na rastuću gojaznost kod dece i podigne svest o ozbiljnosti ovog problema, kompanija Arčelik, koja u Srbiji posluje kroz Beko Balkans, najavila je kampanju ,,Jedi kao šampion“ uz podršku FK ,,Barselona“.

Gojaznost kod dece je zaista globalno pitanje i u konstantnom je porastu. Mi u Beku, smatramo da možemo da pomognemo u rešavanju ove krize na dva važna načina: uz pomoć naših inovativnih tehnologija koje nam omogućavaju da se lakše zdravo hranimo i ohrabrivanjem dece da se okrenu zdravim navikama. Naš cilj je jednostavan – smanjiti gojaznost kod dece putem prevencije i edukacije“, istakao je Hakan Bulgurlu, izvršni direktor Arčelik grupe, matične kompanije brenda Beko.

Kampanja ,,Jedi kao šampion“ startovaće globalno januara 2018. godine, osnažujući roditelje i decu da razmisle o odabiru hrane i sledeći primer svojih idola iz FK ,,Barselona“ budu aktivni svakog dana i jedu zdravo.

,,Jedi kao šampion“ pruža porodicama i mogućnost da se upoznaju sa navikama u ishrani najboljih igrača sveta kroz istoimenu knjigu recepata dostupnu na kompanijskoj web stranici u čijoj izradi su učestvovali nutricionisti fudbalskog kluba, kao i čuvena ,,food“ blogerka Ela Mils, poznatija kao „Deliciously Ella“.

Ni fudbalska legenda FK ,,Barselona“, Patrik Kluivert, nije krio svoje oduševljenje inicijativom: „Da bih igrao najbolje što mogu evo već više od 15 godina, bilo je jako važno da se zdravo hranim. Tome danas učim i svoju decu i zato podržavam inicijativu ,,Jedi kao šampion“ koja će motivisati roditelje i decu širom sveta da vode računa o ishrani.“

O brendu ,,Beko“:
Beko je drugi najveći evropski brend bele tehnike i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa trideset hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Arčelik nudi proizvode i usluge za 11 brendova (Arčelik, Beko, Grundig, Defi, Arktik, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel, Daulans i Altus) u 133 zemlje. Shodno tome, Arčelik Grupa je prošle godine zabeležila konsolidovani prihod u iznosu od 5,2 milijarde dolara.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Otvaranjem Sheraton-a Novi Sad dobija najveći konferencijski hotel

Advertiser Serbia19. septembra 2017.

Viktor Gillhofer novi direktor kompanije Heineken Srbija

Advertiser Serbia19. septembra 2017.

Uz prisustvo skoro hiljadu trkača održana treća trka s bojama

Advertiser Serbia18. septembra 2017.

Počinje prodaja Samsung Galaxy Note8 u Srbiji

Advertiser Serbia15. septembra 2017.

Bilbord kompanije Coca-Cola oborio dva Ginisova rekorda

Advertiser Serbia15. septembra 2017.

Treća trka s bojama u Srbiji – Color RUNNING powered by Tikkurila

Advertiser Serbia15. septembra 2017.

Metalac: Konkurs „Šerpino novo odelo“

Advertiser Serbia14. septembra 2017.

Crveni krst Beograd obeležava Nedelju solidarnosti

Advertiser Serbia14. septembra 2017.

Obeležen 80. rođendan Beogradskog sajma

Advertiser Serbia13. septembra 2017.