Brendovi

[Kampanja u najavi!] HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja novu kampanju sa Lašanom Linč u glavnoj ulozi

Najveća globalna marketinška kampanja kompanije HMD Global ikada, započinje reklamom u kojoj će biti predstavljen jedan od novih Nokia pametnih telefona koji će uskoro biti najavljen – „Jedini gedžet koji vam je potreban”

 

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je zvanično partnerstvo sa 25. filmom o Džejmsu Bondu, pod nazivom Nije vreme za umiranje. Video reklama, u kojoj glumica Lašana Linč (Lashana Lynch) tumači ulogu agentkinje Nomi, inspirisana je filmom i režirala ju je Ama Asante (Amma Asante [Pulse Films]), dobitnica BAFTA nagrade. Reklama je deo najveće globalne marketinške kampanje kompanije HMD Global ikada i prikazuje Nokia telefone kao „Jedini gedžet koji vam je potreban”.

Nokia telefoni koji se pojavljuju u filmu Nije vreme za umiranje, deo su integrisane kampanje koja će se odvijati u bioskopima, na digitalnim platformama, društvenim mrežama, kroz OOH i maloprodaju. Kampanja na globalnom nivou počinje u nedelju, 8. marta, na Međunarodni dan žena. Kampanja počinje sa videom od 90 sekundi koji pruža prvi pogled na jedan od novih Nokia telefona koji će uskoro biti predstavljen.

Tajanstveni uređaj će biti predstavljen 19. marta, značajno pre prikazivanja filma Nije vreme za umiranje, koji će u bioskopima u Velikoj Britaniji biti na repertoaru od 12. novembra 2020. U filmu se takođe pojavljuju i Nokia 7.2 telefon koji dolazi sa trostrukom kamerom od 48MP sa Quad Pixel tehnologijom i ZEISS optikom, kao i legendarni Nokia 3310 telefon koji je dobro poznat i omiljen među fanovima. Kroz ovo partnerstvo kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, još jednom potvrđuje svoj status globalnog provajdera Android pametnih telefona, naglašavajući svoju posvećenost bezbednosti, brzini i inovacijama, istovremeno zadovoljavajući potrebe i najzahtevnijih klijenata: MI6 agenata.

Reklama je snimljena u prepoznatljivom londonskom okruženju u kom se vide St Paul katedrala i kula The Shard. Agentkinja Nomi koristi niz mogućnosti koje joj pruža njen novi Nokia pametni telefon, koji će uskoro biti predstavljen, kako bi uspešno završila svoju misiju.

null

Govoreći o svom iskustvu sa kompanijom HMD Global, domom Nokia telefona, Lašana Linč je prokomentarisala: „Prvi telefon sam dobila kada sam imala 10 godina i to je bio Nokia 3210. Kada pogledam unazad to je bio moj pametni telefon za devedesete. Mogućnost promene tastera i likova tokom igranja igre Snake me je prosto oduševljavala! Sada, kada vidim koliko su se Nokia pametni telefoni razvili tokom godina, od mog detinjstva do danas, posebno sam radosna što tumačim Nomi koja pomaže ovom legendarnom brendu da predstavi svoj novi pametni telefon.”

Ama Asante je izjavila, „Oduvek su me privlačili projekti koji prikazuju jake i inteligentne žene – scenario za ovu kampanju je osmišljen tako da predstavi Nomi kao vrhunsku agentkinju koja se suprotstavlja lošim momcima i to čini sa specifičnom dozom humora.”

Juho Sarvikas, direktor za proizvode u kompaniji HMD Global, je izjavio: “Nakon najave da se prikazivanje filma pomera za 12. novembar, pred nama je sada zaista uzbudljiva godina u kojoj ćemo moći da radimo na ovom dugo očekivanom projektu. Malo koji projekat iz oblasti kulture postavlja tehnologiju u svoj fokus, kao što to čini film Nije vreme za umiranje. Posvećenost samog filma inovacijama zajedno sa neverovatnom tehnologijom koju poseduje svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim gedžetima koji su potrebni svima – pa čak i 00 agentkinji, je upravo ono zbog čega je ovo partnerstvo posebno.”

Poverenje, bezbednost i legendarni dizajn su temelji na kojima se zasniva svaki Nokia telefon, a naše vrednosti odražavaju vrednosti filma Nije vreme za umiranje i jedinstvene 00 agentkinje Nomi. Izuzetno smo ponosni što najnoviju tehnologiju možemo učiniti dostupnom svima i radujemo se što će tome doprineti naše najnovije partnerstvo.“

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Prodaja brašna skočila za čak 482 odsto, a sredstava za dezinfekciju za neverovatnih 702 odsto

Advertiser Serbia31. marta 2020.

Počela nova istraživanja virusa Covid-19

Advertiser Serbia30. marta 2020.

Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Švajcarski hotel po sniženim cenama nudi poseban paket usluga „Kovid-19“

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Bankarski trojanac Ginp zahteva novac u zamenu za informacije o broju zaraženih korona virusom u vašoj blizini

Advertiser Serbia26. marta 2020.

Volkswagen i Audi „promenili“ logotipe zbog korone

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Sapun postao jedan od najtraženijih proizvoda u Srbiji

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Raste prodaja oružja u Mađarskoj

Advertiser Serbia24. marta 2020.

Srbija dobija App Store

Advertiser Serbia24. marta 2020.

Kaspersky podržava zdravstvene ustanove besplatnim polugodišnjim licencama svojih proizvoda tokom COVID-19 pandemije

Advertiser Serbia23. marta 2020.

UNICEF nabavlja respiratore i zaštitnu opremu za Srbiju

Advertiser Serbia23. marta 2020.

Evropske pivare i destilerije prelaze na proizvodnju sredstva za dezinfekciju ruku

Advertiser Serbia20. marta 2020.

EU: Obračun s trgovcima koji zloupotrebljavaju strah od bolesti COVID-19

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Predstavljen novi 5G Nokia pametni telefon – i to je jedini gedžet koji vam je potreban

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Aerodrom „Nikola Tesla“ od podneva zatvoren za međunarodni saobraćaj

Advertiser Serbia19. marta 2020.