Agencije

HURA: Unapredite svoju metodu brifiranja

Agencije

ZAGREB – HURA predstavlja brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ namenjenu svim oglašivačima koji žele da unaprede proces brifiranja agencija i ostvare još bolje rezultate svojih kampanja

Kvalitetan brief omogućava konstruktivan dijalog, bolje rezultate, ali i optimizira troškove. To nije samo poslovna mogućnost – to je poslovna nužnost. Upravo je zato HURA pripremila brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ koja je dostupna svima za preuzimanje u elektronskom obliku.

Osim brošure, svi zainteresovani mogu na internet stranicama HURA-e besplatno da preuzmu i različite šablone za brief kao što su: agencijski, kreativni i medijski brief, brief za odnose s javnošću i brief za digitalnu komunikaciju. Šabloni su dostupni u hrvatskoj i engleskoj verziji.

U ovoj korisnoj brošuri koja je namenjena svima koji žele da koriste prave mogućnosti saradnje klijent-agencija, inspirišu svoje timove i ostvare željene rezultate svojih kampanja odgovorili smo na niz važnih pitanja, a samo neka od njih su – kako voditi proces, kako strukturirati misli i potrebe, kako organizovati vreme i novac, a istovremeno uključiti kreativnost, znanje, talenat i energiju agencije da napravi ono najbolje, odnosno realizuje ciljeve brenda i kampanje“, istakla je, povodom objave brošure, Andrea Štimac, članica Uprave HURA-e i rukovodilac radne grupe koja je radila na pripremama smernica i brošura.

HURA-ine smernice su namenjene svim tržišnim komunikatorima, oglašivačima i agencijama. Cilj je pomoći svim akterima u komunikacijskoj industriji koji sarađuju s agencijama za tržišno komuniciranje, a koji žele da unaprede svoju brifing praksu.

Tržišno komuniciranje iziskuje znatno finansijsko ulaganje i ima moć da promeni poslovanje bilo da se radi o komuniciranju tradicionalnim oglašavanjem, digitalnim komunikacijama ili odnosima s javnošću. Upravo je zato dobar brief nužan korak za sve uspešne kampanje, koliko god opsežne bile.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Nagrada „Brand Experience Agency of the Year“ za M2COMMUNICATIONS

Advertiser Serbia22. juna 2018.

Završen Cannes Lions 2018

Advertiser Serbia22. juna 2018.

Objavljeni rezultati istraživanja Evropski komunikacijski monitor 2018

Advertiser Serbia21. juna 2018.

Regulacija tržišta oglašavanja: Nedostatak propisa u BiH omogućava zloupotrebe

Advertiser Serbia21. juna 2018.

NEW MOMENT sinoć osvojio i Zlatnog lava na Kanskom festivalu

Advertiser Serbia21. juna 2018.

Cannes Lions 2018: Dodeljene nagrade u još 7 kategorija

Advertiser Serbia21. juna 2018.

NEW MOMENT nastavlja tradiciju osvajanja Kanskih lavova!

Advertiser Serbia19. juna 2018.

Cannes Lions: Proglašeni dobitnici nagrada u kategorijama Design, Mobile, Outdoor, Radio&Audio i Print&Publishing

Advertiser Serbia19. juna 2018.

Najbolja agencija u regionu s BalCannes-om odlazi u Kan

Advertiser Serbia19. juna 2018.