Agencije

HURA: Unapredite svoju metodu brifiranja

Agencije

ZAGREB – HURA predstavlja brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ namenjenu svim oglašivačima koji žele da unaprede proces brifiranja agencija i ostvare još bolje rezultate svojih kampanja

Kvalitetan brief omogućava konstruktivan dijalog, bolje rezultate, ali i optimizira troškove. To nije samo poslovna mogućnost – to je poslovna nužnost. Upravo je zato HURA pripremila brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ koja je dostupna svima za preuzimanje u elektronskom obliku.

Osim brošure, svi zainteresovani mogu na internet stranicama HURA-e besplatno da preuzmu i različite šablone za brief kao što su: agencijski, kreativni i medijski brief, brief za odnose s javnošću i brief za digitalnu komunikaciju. Šabloni su dostupni u hrvatskoj i engleskoj verziji.

U ovoj korisnoj brošuri koja je namenjena svima koji žele da koriste prave mogućnosti saradnje klijent-agencija, inspirišu svoje timove i ostvare željene rezultate svojih kampanja odgovorili smo na niz važnih pitanja, a samo neka od njih su – kako voditi proces, kako strukturirati misli i potrebe, kako organizovati vreme i novac, a istovremeno uključiti kreativnost, znanje, talenat i energiju agencije da napravi ono najbolje, odnosno realizuje ciljeve brenda i kampanje“, istakla je, povodom objave brošure, Andrea Štimac, članica Uprave HURA-e i rukovodilac radne grupe koja je radila na pripremama smernica i brošura.

HURA-ine smernice su namenjene svim tržišnim komunikatorima, oglašivačima i agencijama. Cilj je pomoći svim akterima u komunikacijskoj industriji koji sarađuju s agencijama za tržišno komuniciranje, a koji žele da unaprede svoju brifing praksu.

Tržišno komuniciranje iziskuje znatno finansijsko ulaganje i ima moć da promeni poslovanje bilo da se radi o komuniciranju tradicionalnim oglašavanjem, digitalnim komunikacijama ili odnosima s javnošću. Upravo je zato dobar brief nužan korak za sve uspešne kampanje, koliko god opsežne bile.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Kreativnost spaja srpsku i norvešku privredu

Advertiser Serbia24. novembra 2017.

Dva zlatna Semplera za DIRECT MEDIA sistem

Advertiser Serbia24. novembra 2017.

Bart de Vries – IPRA predsednik, predavač na konferenciji PRilika 2017

Advertiser Serbia23. novembra 2017.

U čemu je fora sa brkovima u novembru?

Advertiser Serbia22. novembra 2017.

UNA KOSTANDINOVIĆ, Drive: Social media trendovi za 2018. godinu

Advertiser Serbia22. novembra 2017.

Eventiada IPRA Golden World Awards 2017: Komunikacijski laboratorij i Jameson osvojili treće mesto

Advertiser Serbia22. novembra 2017.

Konkurs za tradicionalna UEPS-ova priznanja otvoren do 4. decembra

Advertiser Serbia21. novembra 2017.

DARKO IVANČEVIĆ: „Suština je u kreiranju iskustva i povezivanju potrošača“

Advertiser Serbia21. novembra 2017.

Održana prva donatorska večera Bitefa

Advertiser Serbia20. novembra 2017.