Agencije

HURA: Unapredite svoju metodu brifiranja

Agencije

ZAGREB – HURA predstavlja brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ namenjenu svim oglašivačima koji žele da unaprede proces brifiranja agencija i ostvare još bolje rezultate svojih kampanja

Kvalitetan brief omogućava konstruktivan dijalog, bolje rezultate, ali i optimizira troškove. To nije samo poslovna mogućnost – to je poslovna nužnost. Upravo je zato HURA pripremila brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ koja je dostupna svima za preuzimanje u elektronskom obliku.

Osim brošure, svi zainteresovani mogu na internet stranicama HURA-e besplatno da preuzmu i različite šablone za brief kao što su: agencijski, kreativni i medijski brief, brief za odnose s javnošću i brief za digitalnu komunikaciju. Šabloni su dostupni u hrvatskoj i engleskoj verziji.

U ovoj korisnoj brošuri koja je namenjena svima koji žele da koriste prave mogućnosti saradnje klijent-agencija, inspirišu svoje timove i ostvare željene rezultate svojih kampanja odgovorili smo na niz važnih pitanja, a samo neka od njih su – kako voditi proces, kako strukturirati misli i potrebe, kako organizovati vreme i novac, a istovremeno uključiti kreativnost, znanje, talenat i energiju agencije da napravi ono najbolje, odnosno realizuje ciljeve brenda i kampanje“, istakla je, povodom objave brošure, Andrea Štimac, članica Uprave HURA-e i rukovodilac radne grupe koja je radila na pripremama smernica i brošura.

HURA-ine smernice su namenjene svim tržišnim komunikatorima, oglašivačima i agencijama. Cilj je pomoći svim akterima u komunikacijskoj industriji koji sarađuju s agencijama za tržišno komuniciranje, a koji žele da unaprede svoju brifing praksu.

Tržišno komuniciranje iziskuje znatno finansijsko ulaganje i ima moć da promeni poslovanje bilo da se radi o komuniciranju tradicionalnim oglašavanjem, digitalnim komunikacijama ili odnosima s javnošću. Upravo je zato dobar brief nužan korak za sve uspešne kampanje, koliko god opsežne bile.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Na Dane komunikacija dolazi nagrađivani multimedijalni umetnik koji „crta pogledom“

Advertiser Serbia15. februara 2018.

DANKA TRBOJEVIĆ i IGOR ŽEŽELJ novi rukovodioci IAB Serbia

Advertiser Serbia14. februara 2018.

Natalia Wiechowski, višestruko nagrađivani marketinški stručnjak iz Dubaija dolazi u Zagreb

Advertiser Serbia13. februara 2018.

Kako su događaji organizovani u Srbiji od strane M2COMMUNICATIONS postali benchmark za BMW

Advertiser Serbia10. februara 2018.

Mr.Bingo, kojeg je Guardian prozvao „troll for hire“, dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia9. februara 2018.

EFFIE AWARDS 2018: Kreće trka za najbolje marketinške kampanje

Advertiser Serbia6. februara 2018.

Autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov saradnik dolazi na Digital Takeover

Advertiser Serbia2. februara 2018.

Na Danima komunikacija o poslovnom uspehu će govoriti jedna od najuspešnijih žena marketinške industrije

Advertiser Serbia1. februara 2018.

Unapređena struktura McCann agencija unutar I&F McCann Grupe

Advertiser Serbia31. januara 2018.