Agencije

HURA: Unapredite svoju metodu brifiranja

Agencije

ZAGREB – HURA predstavlja brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ namenjenu svim oglašivačima koji žele da unaprede proces brifiranja agencija i ostvare još bolje rezultate svojih kampanja

Kvalitetan brief omogućava konstruktivan dijalog, bolje rezultate, ali i optimizira troškove. To nije samo poslovna mogućnost – to je poslovna nužnost. Upravo je zato HURA pripremila brošuru „Dobar brifing – smernice za brifiranje“ koja je dostupna svima za preuzimanje u elektronskom obliku.

Osim brošure, svi zainteresovani mogu na internet stranicama HURA-e besplatno da preuzmu i različite šablone za brief kao što su: agencijski, kreativni i medijski brief, brief za odnose s javnošću i brief za digitalnu komunikaciju. Šabloni su dostupni u hrvatskoj i engleskoj verziji.

U ovoj korisnoj brošuri koja je namenjena svima koji žele da koriste prave mogućnosti saradnje klijent-agencija, inspirišu svoje timove i ostvare željene rezultate svojih kampanja odgovorili smo na niz važnih pitanja, a samo neka od njih su – kako voditi proces, kako strukturirati misli i potrebe, kako organizovati vreme i novac, a istovremeno uključiti kreativnost, znanje, talenat i energiju agencije da napravi ono najbolje, odnosno realizuje ciljeve brenda i kampanje“, istakla je, povodom objave brošure, Andrea Štimac, članica Uprave HURA-e i rukovodilac radne grupe koja je radila na pripremama smernica i brošura.

HURA-ine smernice su namenjene svim tržišnim komunikatorima, oglašivačima i agencijama. Cilj je pomoći svim akterima u komunikacijskoj industriji koji sarađuju s agencijama za tržišno komuniciranje, a koji žele da unaprede svoju brifing praksu.

Tržišno komuniciranje iziskuje znatno finansijsko ulaganje i ima moć da promeni poslovanje bilo da se radi o komuniciranju tradicionalnim oglašavanjem, digitalnim komunikacijama ili odnosima s javnošću. Upravo je zato dobar brief nužan korak za sve uspešne kampanje, koliko god opsežne bile.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Prosvetljeni bilbord kompanije ALMA QUATTRO dobio novi život u sklopu jedne umetničke instalacije

Advertiser Serbia19. septembra 2018.

Iskrice ponosa za McCann Podgorica – ,,Iskra“ u Holivudu

Advertiser Serbia18. septembra 2018.

Produžen rok za prijavu radova za Young Drummers takmičenje

Advertiser Serbia18. septembra 2018.

Agencija BBDO Zagreb pojačala svoj digitalni tim: Boris Ličina Borja na poziciji rukovodioca digitalnih komunikacija

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Australijski marketing guru, Damian Damjanovski, savetuje srpske startape

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

WFA i IAB Europe izdali smernice za GDPR

Advertiser Serbia12. septembra 2018.

IPG Mediabrands drugi u svetu u dobijanju novih klijenata

Advertiser Serbia11. septembra 2018.

Srebro za Scandinavian Design Group na Pentawards

Advertiser Serbia10. septembra 2018.

Lansirana prva TV emisija u produkciji Represent Systema

Advertiser Serbia7. septembra 2018.