Agencije

Hrvatska agencija Arbona u trci za ekskluzivnu Google nagradu

Agencije

Hrvatska kompanija je jedna od 48 najboljih agencije iz Evrope, Rusije i Afrike koje su ušle u najuži krug ovog Google takmičenja usled uspešne digitalne kampanje koju su sprovele za svog klijenta

Ovo takmičenje prepoznaje uspehe najboljih digitalnih agencije iz Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike (EMEA). Arbona je tako jedna od 48 najboljih agencije iz Evrope, Rusije i Afrike koje su ušle u najuži krug ovog Google takmičenja usled uspešne digitalne kampanje koju su sprovele za svog klijenta.

Kao agencije koja nudi širok spektar digitalnih usluga, Arbona je svoju prijavu zasnovala na digitalnoj kampanji kreiranoj za klijenta. U prijavljenom case-study-ju je trebalo demonstrirati koji su bili postavljeni ciljevi kampanje, način njenog sprovođenja, krajnji efekat, odnosno kako se klijentu pomoglo u njegovom online poslovanju.

Arbona je Google Premier Partner, odnosno deo programa kojeg je Google pokrenuo kako bi pomogao malim i srednje velikim preduzećima (SMB) u njihovom online pristupu i pronalasku novih klijenata. Kako bi se kvalifikovali, digitalne marketinške agencije ili profesionalci moraju da položu niz ispita i da dokažu svoje znanje i veštine prilikom korišćenja Google proizvoda za oglašavanje. „Kao Google Partner, agencije dokazuju svojim potencijalnim klijentima da imaju upravo ono što je potrebno kako bi im pomogli u njihovom online poslovanju„, objašnjava Helene Ambiana, rukovodilac Google Partners. „Za mala preduzeća koja su tek krenula ili pak za veće firme koje tek trebaju da naprave svoj prvi online korak, vrlo je važno da su sigurni da sarađuju sa cenjenim partnerom kojeg je Google potvrdio.“

Arbonini će stručnjaci prisustvovati svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika za EMEA region koji će se održati u Dablinu u Irskoj u septembru ove godine.

 

Izvor: poslovni.hr

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

INTERVJU: Koordinatori modula ovogodišnje AcademIAA, II deo

Advertiser Serbia25. jula 2017.

NENAD NIKOLIĆ, MPG: “BTL u kombinaciji sa digitalnim marketingom će uvek biti aktuelan“

Advertiser Serbia24. jula 2017.

Počinje upis XXIII LSPR generacije

Advertiser Serbia20. jula 2017.

Međunarodne medijske agencije pozivaju na dijalog oglašivača i oditora u cilju izgradnje odnosa zasnovanog na poverenju

Advertiser Serbia19. jula 2017.

INTERVJU: Koordinatori modula ovogodišnje AcademIAA, I deo

Advertiser Serbia19. jula 2017.

24. Golden Drum: Csaba Gosztonyi i Johannes Newrkla su novi članovi Hall of Fame

Advertiser Serbia18. jula 2017.

NATIVE NETWORK: „Klik“ kao ključna reč

Advertiser Serbia17. jula 2017.

Sjajna kampanja „Tragovi“ na beogradskim ulicama

Advertiser Serbia17. jula 2017.

IVAN STANKOVIĆ, osnivač agencije Communis: „Žene tačno znaju šta žele, a šta ne žele“

Advertiser Serbia14. jula 2017.