Agencije

HOWtoWOW radionica: Otkrijte tajne ponašanja vaših potrošača

Pred nama je peta HOWtoWOW radionica namenjena oglašivačima, account direktorima i strateškim planerima i kreativcima

Paul Arnold će svim polaznicima pružiti bolji uvid u ponašanje njihove ciljne grupe kroz osnove biheviorističke ekonomije.
HURA na petu radionicu HOWtoWOW akademije dovodi renomiranog britanskog psihologa Paula Arnolda. Radionica će biti održana 15. januara 2018. u prostorijama HUB385, s početkom u 9 sati.

Fokus i tema radionice biće bihevioristička ekonomija i ponašanje potrošača. Ponekad na njihovo ponašanje i donošenje odluka utiču naoko nevažni faktori. Upravo je zato potrebno bolje razumevanje tih istih faktora kako bismo mogli pozitivno (i etički) uticati na zdravlje brenda i njegov uspeh na tržištu. Svi oglašivači i agencije treba da razumeju biheviorističku ekonomiju i neuronauku radi maksimalizacije u primeni na svoje ili klijentovo poslovanje te zadržavanja konkurentnosti.

Ova radionica ilustrovaće i ponuditi odgovore na 2 ključna pitanja i 9 načela biheviorističke ekonomije te vežbe brainstorminga za potencijalne primene svih glavnih načela. Stoga će svi polaznici steći ne samo teorijsko razumevanje biheviorističke ekonomije, već i, još važnije, znanje za stvarnu primenu na vlastitim brendovima.

Ko je Paul Arnold?

Paul Arnold je psiholog s čak 25 godina iskustva u industriji tržišnog komuniciranja koje je proveo u velikim agencijama poput Saatchi&Saatchi i Grey, u potonjem kao globalni planer za GSK healthcare brendove. Odonda je osvojio zlatni, srebrni i bronzani Euro Effie (te napisao strategiju za četvrti), po jedan svake godine tokom 4 godine.
Paul je i ponosni vlasnik brojnih magisterija i titula MBA, među kojima i titule Master Practitioner u neuro-lingvističkom programiranju koje se bavi modeliranjem obrazaca ponašanja.

Polaznici ove radionice dobiće potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o biheviorističkoj ekonomiji u planiranju.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

MARKO KOSOVAC, Plus Media: „AcademIAA predstavlja jedinstveni izvor znanja za mlade profesionalce u oblasti marketinga“

Advertiser Serbia19. jula 2018.

A ko kod vas pakuje sudove u mašinu?

Advertiser Serbia18. jula 2018.

KATARINA ŠIBALIĆ, Strauss Adriatic: „Biznis modul AcademIAA je namenjen onima koji istinski žele da se razvijaju u ovoj profesiji“

Advertiser Serbia16. jula 2018.

Inovacije u izboru UEPS-ovog laureata

Advertiser Serbia13. jula 2018.

HURA potpisala Memorandum o razumevanju koji ima za cilj da se smanji oglašavanje na kanalima koji krše autorska prava

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Šta ćemo jesti za 10 godina i kako će na taj odabir uticati tehnologija? Odgovore nudi futurolog u oblasti ishrane

Advertiser Serbia13. jula 2018.

SANJA LALEVIĆ CVETKOVIĆ, Direct Media: „Svoje znanje i iskustvo s polaznicima AcademIAA će podeliti pasionirani digitalci, zaljubljenici u svoj posao“

Advertiser Serbia11. jula 2018.

Poznata su nova imena 11. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia5. jula 2018.

IVANA DAVIDOV, Nordeus: „AcademIAA se mora naći na vašoj listi za profesionalni razvoj“

Advertiser Serbia5. jula 2018.