Agencije

Grayling Srbija i Kaspersky u finalu za SABRE Awards EMEA 2020

Zajednička kampanja agencije Grayling Srbija i kompanije Kaspersky pod nazivom „Kasper, Skaj i zeleni meda“ ušla je u uži izbor za prestižnu nagradu SABRE Awards EMEA za 2020 godinu u kategoriji Balkan

 

Osim kampanje koju je razvio tim u Srbiji, Grayling mreža je nominovana u još četiri kategorije za kampanje koje su za različite klijente razvijali timovi u Francuskoj, Poljskoj, Rusiji i Velikoj Britaniji.

Grayling tim iz Srbije je u uskoj saradnji sa kompanijom Kaspersky osmislio i sproveo integrisanu i edukativnu awareness raising kampanju koja prati prioritete ovog vodećeg svetskog vendora u oblasti sajber bezbednosnih rešenja. Kampanja je sprovedena u decembru prošle godine i njen cilj je bio da se deci kao i roditeljima ukaže na pretnje koje postoje na internetu, načine na koje mogu da se zaštite i da izgrade kulturu bezbednog ponašanja u onlajn prostoru.

Kampanja je bila fokusirana na kratku ilustrovanu knjigu „Kasper, Skaj i zeleni meda“, zajedničku publikaciju autorke Marlis Slehers i kompanije Kaspersky, koja decu uzrasta od 6 do 9 godina vodi na uzbudljivo istraživanje digitalnog sveta i uči ih kako da koriste internet na bezbedan način. Besplatno izdanje knjige možete preuzeti ovde.

Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorka agencije Grayling za jugoistočnu Evropu je izjavila: „Veoma smo ponosni na svih pet nominacija i na naše timove širom Evrope koji su ušli u najuži izbor za ovu prestižnu nagradu. Ovo predstavlja odraz kvaliteta koji pružamo klijentima širom Evrope s fokusom na temeljna istraživanja, strateško planiranje i precizno razumevanje potreba naših klijenata i našu posvećenost da win-win rešenja primenjujemo na duži vremenski period“ i dodala: „Posebno smo uzbuđeni zbog nominacije kampanje na kojoj je radio naš tim iz Beograda. Kada smo razvijali i implementirali kampanju o ponašanju u onlajn prostoru nismo ni slutili da će danas situacija biti takva da se veliki deo aktivnosti i dece i odraslih prebacio na onlajn.”

Kompanija Kaspersky sa svojim partnerima već duže od dve decenije ulaže napore da povezani svet učini bezbednijim mestom za svakog pojedinca. U toj misiji, nemerljiv je doprinos snažnih komunikacijskih partnera, kao što je Grayling, koji na najbolji način omogućuju da naše poruke stignu do ciljne publike. Posebno sam ponosan što naše napore u Srbiji, pored korisnika, prepoznaje i struka, i ova nominacija dolazi kao dodatno ohrabrenje da nastavimo istim putem“ izjavio je Darko Natalić, menadžer komunikacija kompanije Kaspersky za istočnu Evropu.

Najuži izbor za EMEA SABRE Awards 2020 nagrade prepoznaje vrhunska dostignuća u pogledu brendiranja, upravljanja reputacijom i angažmana, a kampanje je procenjivao žiri sastavljen od lidera iz ove oblasti.

O kompaniji Grayling

Grayling (@GraylingPR) razvija inventivna, integrisana komunikacija rešenja koja klijentima omogućavaju niz prednosti. Kompanija posluje u okviru fleksibilne, internacionalne mreže koja nije sputana granicama, niti među državama niti među disciplinama. Grayling je deo Huntsworth plc.

Posetite: www.grayling.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Jana summer alarm by Saatchi Croatia

Advertiser Serbia12. avgusta 2020.

Bojan Kočovski imenovan za novog direktora agencije McCann Skopje

Advertiser Serbia11. avgusta 2020.

Nova kampanja JAZAS-a i Degordiana: Distanca od 2 mikrona štiti od virusa!

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

JOVANA SIMIĆ, Ovation BBDO: Cancel Culture i brendovi

Advertiser Serbia3. avgusta 2020.

Istraživanje: Kreativna industrija u Srbiji među najpogođenijim Covid-19 krizom

Advertiser Serbia3. avgusta 2020.

MARIJA MATIĆ: „VIDA je najmoćniji kanal advertajzing komunikacije koji je do sada postojao“

Advertiser Serbia27. jula 2020.

Direct PERSPECTIVE pokreće dijalog o novoj normalnosti – O poslovanju, brendovima i tehnologijama

Advertiser Serbia23. jula 2020.

IVAN WESTERVEEN, Saatchi & Saatchi Beograd: „Cvrčak i Mrav u Africi“ je tip projekta koji opravdava postojanje naše profesije i kreativne industrije

Advertiser Serbia20. jula 2020.

Ghetaldus je izbacio stav na sunce

Advertiser Serbia17. jula 2020.

2 Red Dot nagrade za Studio Sonda: Za sladoled King u čašici i za projekat EPK Rijeka 2020, Autorske Bure

Advertiser Serbia16. jula 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Jana 800 by Saatchi&Saatchi Hrvatska

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Doktori superheroji deo digitalne izložbe “Great ads for good”

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Novi letnji Master class u Represent Communications: TikTok like a PRO

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Budućnost maloprodaje: Sinergija razumevanja, efikasnosti i empatije

Advertiser Serbia30. juna 2020.