Agencije

Grayling Srbija i Kaspersky u finalu za SABRE Awards EMEA 2020

Zajednička kampanja agencije Grayling Srbija i kompanije Kaspersky pod nazivom „Kasper, Skaj i zeleni meda“ ušla je u uži izbor za prestižnu nagradu SABRE Awards EMEA za 2020 godinu u kategoriji Balkan

 

Osim kampanje koju je razvio tim u Srbiji, Grayling mreža je nominovana u još četiri kategorije za kampanje koje su za različite klijente razvijali timovi u Francuskoj, Poljskoj, Rusiji i Velikoj Britaniji.

Grayling tim iz Srbije je u uskoj saradnji sa kompanijom Kaspersky osmislio i sproveo integrisanu i edukativnu awareness raising kampanju koja prati prioritete ovog vodećeg svetskog vendora u oblasti sajber bezbednosnih rešenja. Kampanja je sprovedena u decembru prošle godine i njen cilj je bio da se deci kao i roditeljima ukaže na pretnje koje postoje na internetu, načine na koje mogu da se zaštite i da izgrade kulturu bezbednog ponašanja u onlajn prostoru.

Kampanja je bila fokusirana na kratku ilustrovanu knjigu „Kasper, Skaj i zeleni meda“, zajedničku publikaciju autorke Marlis Slehers i kompanije Kaspersky, koja decu uzrasta od 6 do 9 godina vodi na uzbudljivo istraživanje digitalnog sveta i uči ih kako da koriste internet na bezbedan način. Besplatno izdanje knjige možete preuzeti ovde.

Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorka agencije Grayling za jugoistočnu Evropu je izjavila: „Veoma smo ponosni na svih pet nominacija i na naše timove širom Evrope koji su ušli u najuži izbor za ovu prestižnu nagradu. Ovo predstavlja odraz kvaliteta koji pružamo klijentima širom Evrope s fokusom na temeljna istraživanja, strateško planiranje i precizno razumevanje potreba naših klijenata i našu posvećenost da win-win rešenja primenjujemo na duži vremenski period“ i dodala: „Posebno smo uzbuđeni zbog nominacije kampanje na kojoj je radio naš tim iz Beograda. Kada smo razvijali i implementirali kampanju o ponašanju u onlajn prostoru nismo ni slutili da će danas situacija biti takva da se veliki deo aktivnosti i dece i odraslih prebacio na onlajn.”

Kompanija Kaspersky sa svojim partnerima već duže od dve decenije ulaže napore da povezani svet učini bezbednijim mestom za svakog pojedinca. U toj misiji, nemerljiv je doprinos snažnih komunikacijskih partnera, kao što je Grayling, koji na najbolji način omogućuju da naše poruke stignu do ciljne publike. Posebno sam ponosan što naše napore u Srbiji, pored korisnika, prepoznaje i struka, i ova nominacija dolazi kao dodatno ohrabrenje da nastavimo istim putem“ izjavio je Darko Natalić, menadžer komunikacija kompanije Kaspersky za istočnu Evropu.

Najuži izbor za EMEA SABRE Awards 2020 nagrade prepoznaje vrhunska dostignuća u pogledu brendiranja, upravljanja reputacijom i angažmana, a kampanje je procenjivao žiri sastavljen od lidera iz ove oblasti.

O kompaniji Grayling

Grayling (@GraylingPR) razvija inventivna, integrisana komunikacija rešenja koja klijentima omogućavaju niz prednosti. Kompanija posluje u okviru fleksibilne, internacionalne mreže koja nije sputana granicama, niti među državama niti među disciplinama. Grayling je deo Huntsworth plc.

Posetite: www.grayling.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Represent Communications je zvanična agencija CEFTA sporazuma

Advertiser Serbia21. oktobra 2020.

Proglašeni dobitnici osmog SoMo Borca

Advertiser Serbia8. oktobra 2020.

Kako je Covid-19 stavio tehnologije u fokus poslovanja? Direct PERSPECTIVE Talks webinar u petak, 9.oktobar u 12h

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

SAATCHI & SAATCHI HRVATSKA osvojio Srebro na Cresta Awards

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

Komparativna analiza konzumacije medija u regionu u vreme COVID-a – Četvrtak, 8.oktobar WeCann Live webinar

Advertiser Serbia6. oktobra 2020.

Doktori superheroji dobitnici “ACT Responsible” priznanja u kategoriji COVID 19

Advertiser Serbia2. oktobra 2020.

Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo nagrade

Advertiser Serbia1. oktobra 2020.

Svetla strana pandemije

Advertiser Serbia28. septembra 2020.

Direct PERSPECTIVE Talks: Kako u Covid-19 vremenu gradimo brendove koje će potrošači voleti?

Advertiser Serbia28. septembra 2020.

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Saatchi Hrvatska i Kraš prelomili: Dorina ima novu komunikacijsku platformu

Advertiser Serbia23. septembra 2020.

JELENA MIKIĆ: Recept za zadovoljnog i srećnog radnika postoji

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

A šta tebe žulja?

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

Digitalni porez – Komisija donela novi paket poreskih mera

Advertiser Serbia17. septembra 2020.