Agencije

Grayling nominovan za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award

Agencije

Agencija Grayling je, osim ove nominacije, ušla i u finale u 6 kategorija za EMEA SABRE Awards za kampanje realizovane u 2015. godini

The Holmes Report je objavio da je komunikacijska agencija Grayling nominovana za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award.

Početkom meseca, The Holmes Report je objavio popis agencija nominovanih za nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award, uvrstivši Grayling, globalnu komunikacijsku agenciju, deo Hunstworth grupe (www.huntswoth.com), među pet finalista ove prestižne nagrade. Objašnjavajući razlog nominacije, organizatori su posebno naglasili doprinos agencije razvoju PR industrije u regiji kao i snagu njene regionalne mreže, budući da Grayling ima 10 kancelarija u regionu srednje i istočne Evrope u kojoj zapošljava 170 konsultanata.

Komunikacijska agencija Grayling spada u začetnike odnosa s javnošću u regiji srednje i istočne Evrope. Kompanija je osnovana pre 30 godina pod imenom Mmd te je uspostavila uspešnu mrežu kancelarija pružajući usluge strateških korporativnih komunikacija i savetovanja u odnosima s javnošću kao i Public Affairs, prvenstveno multinacionalnim kompanijama, u vreme kada je većina lokalnih agencija bila fokusirana isključivo na osiguravanju medijskih objava. Kompanija je zadržala snažnu poziciju u regiji gde, uprkos izazovnim uslovima na tržištu, godišnje beleži oko devet miliona evra prihoda.

„Uspeh Grayling-a temelji se na pružanju komunikacijskih usluga vrhunskih standarda, što je uvek bio naš prioritet. U regionu srednje i istočne Evrope to je još važnije nego bilo gde drugde, budući da sa više od 70 odsto naših klijenata radimo na nekoliko tržišta, ne samo na jednom. Pružanje najviših profesionalnih standarda klijentima neće se menjeti i biće temelj daljeg rasta“, izjavio je Jan Šimunek, izvršni direktor  kompanije Grayling za Europu.

Kancelarija u Beogradu je osnovana 2002. godine kao jedna od prvih međunarodnih konsultantskih agencija koja je otvorila kancelariju u Srbiji. Tokom godina,kancelarija Grayling Srbija bila je u prilici da sarađuje sa više od 70 klijenata u Srbiji u oblasti robe široke potrošnje, tehnologije i telekomunikacija, finansija, energije i javnog sektora.
„Naš pristup i rezultate u regiji prepoznala su međunarodna stručna udruženja, a posebno smo ponosni što je beogradska kancelarija Grayling-a u poslednjih pet godina bila u užem izboru za IPRA Golden World Awards, Gold SABRE Award i European Excellence Awards. Nominacija za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award još je jedan pokazatelj da spoj regionalne umreženosti i lokalnog pristupa daje izvrsne rezultate“, izjavila je regionalna menadžerka Graylinga za jugoistočnu Europu, Nataša Trslić Štambak.

Grayling osmišljava i implementira mnogobrojne komunikacijske kampanje na više tržišta u regionu srednje i istočne Evrope istovremeno, uključujući brendove poput British Airways (7 tržišta), Astra (6 tržišta), Diageo, Google i mnoge druge. Ovo nije ograničeno samo na usluge odnosa s javnošću već i na brojne regionalne kampanje iz područja Public Affairs kao jednom od pokretača rasta kompanije Grayling u regiji srednje i istočne Evrope.
Nagrade za PR Consultancies of the Year u EMEA regiji bivaju dodjeljivane u 20 regionalnih kategorija. U svakoj regiji u finale je ušlo pet konsultantskih agencija. Potpunu listu nominovanih možete pronaći na Holmes Report web stranici.

Agencija Grayling je takođe ušla u finale u 6 drugih kategorija za  EMEA SABRE Awards za kampanje izvedene u  2015. godini. Pobednici kategorija će biti objavljeni na službenoj EMEA SABRE Awards Gala večeri koja će biti održana 25. maja, u Berlinu.


O Graylingu – Grayling razvija inovativna i integrisana rešenja koja se brzo prilagođavaju potrebama klijenta i tržišta. Agencija posluje u fleksibilnoj internacionalnoj mreži koja nije sputana granicama, niti među državama niti među disciplinama. Za više informacija, molim posetite http://www.grayling.com/hr
Grayling je deo Huntsworth plc (www.huntsworth.com).

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Nova kampanja JAZAS-a i Degordiana: Distanca od 2 mikrona štiti od virusa!

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

JOVANA SIMIĆ, Ovation BBDO: Cancel Culture i brendovi

Advertiser Serbia3. avgusta 2020.

Istraživanje: Kreativna industrija u Srbiji među najpogođenijim Covid-19 krizom

Advertiser Serbia3. avgusta 2020.

MARIJA MATIĆ: „VIDA je najmoćniji kanal advertajzing komunikacije koji je do sada postojao“

Advertiser Serbia27. jula 2020.

Direct PERSPECTIVE pokreće dijalog o novoj normalnosti – O poslovanju, brendovima i tehnologijama

Advertiser Serbia23. jula 2020.

IVAN WESTERVEEN, Saatchi & Saatchi Beograd: „Cvrčak i Mrav u Africi“ je tip projekta koji opravdava postojanje naše profesije i kreativne industrije

Advertiser Serbia20. jula 2020.

Ghetaldus je izbacio stav na sunce

Advertiser Serbia17. jula 2020.

2 Red Dot nagrade za Studio Sonda: Za sladoled King u čašici i za projekat EPK Rijeka 2020, Autorske Bure

Advertiser Serbia16. jula 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Jana 800 by Saatchi&Saatchi Hrvatska

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Doktori superheroji deo digitalne izložbe “Great ads for good”

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Novi letnji Master class u Represent Communications: TikTok like a PRO

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Budućnost maloprodaje: Sinergija razumevanja, efikasnosti i empatije

Advertiser Serbia30. juna 2020.

POLARIS otkriva kako COVID-19 kriza utiče na advertajzing industriju

Advertiser Serbia26. juna 2020.

PREDRAG VOJINOVIĆ: „Živimo u doba egzibicionizma, voajerizma, materijalizma i egoizma“

Advertiser Serbia26. juna 2020.