Agencije

Getinge pokreće prvu globalnu kampanju

Getinge, lider među svetskim kompanijama u području medicinske tehnologije, upravo je pokrenula svoju prvu globalnu kampanju, "Zajedno kao jedno"

Kampanja se fokusira na činjenicu da je, kada svi radimo zajedno, spašavanje života najbolji posao na svetu.
McCann Health Nordic, deo I&F McCann Grupe, kreirao je prvu globalnu Getinge kampanju oko jednog ključnog uvida: bez obzira na funkciju ili naslov, bez obzira na to da li se zadatak vrši u operacionoj sali ili podrumu, bez obzira da li rukujete opremom ili je distribuirate, saradnja je od presudnog značaja za spašavanje života. Kampanja pokazuje da će, kada je u pitanju spašavanje života, zdravstveni radnici i Getinge biti tu i u najtežim trenucima, radeći "Zajedno kao jedno". "Video koji smo kreirali za ovu kampanju veoma je emotivan. Zasniva se na "šetnji", u trenutku kada hirurg, sa težinom nečijeg života na njegovim ramenima, korača niz hodnik kako bi obavestio porodicu o ishodu operacije", kažu Noak Garberg i Mikel Dal, kreativci iz Stokholma koji stoje iza kampanje. "Bez obzira na to da li su vesti dobre ili loše, u tom trenutku hirurg predstavlja više od 50 ljudi koji su na ovaj ili onaj način bili kritični za posao spašavanja života. Za porodicu pacijenta, čiji će se svetovi promeniti na osnovu reči hirurga, to je jedan od najtežih trenutaka koje će ikada doživeti."

"Zaista želimo da pokažemo svojim klijentima, hirurzima, medicinskim sestrama i laborantima, koliko cenimo njihov profesionalizam i koliko želimo da budemo njihov partneri. Naša prva globalna kampanja slavi upravo njih koji rade ono što najbolje umeju – spašavaju živote. I ponosni smo što smo deo života tih heroja ", kaže Markus Zigler, potpredsednika za sektor marketinga u kompaniji Getinge.

Prva Getinge globalna kampanja biće realizovana na više od 30 tržišta, uključujući lokalne kanale i profesionalne platforme kao što je LinkedIn.

"Za McCann Health Nordic ovo je sjajna saradnja, jer je naš Getinge tim i u Stokholmu i Kopenhagenu", kaže Alan Emmins, generalni direktor za McCann Health Nordic, i dodaje: "Getinge je zaista bio hrabar sa ovom kampanjom. Oni su ubrzali trend industrije pokazujući svoje inovacije i rešenja, pričajući o svojoj istoriji i nasleđu, i pokazali svoju vrednost. Time govore: 'pogledajte ovaj neverovatno snažan trenutak'. Oni su stavili istinske heroje u centar pažnje, i ponosni smo što sarađujemo sa njima."

McCann Health Nordic jedna od vodećih zdravstvenih agencija za komunikacije koja pokriva Nordijski region, a posluje u okviru I&F McCann Grupe. McCann Health se sastoji od globalne mreže kreativnih agencija, globalne medicinske komunikacione mreže i globalne konsultantske grupe i specijalizovana je za širok spektar profesionalnih, konsultantskih i potrošačkih zdravstvenih i wellness praksi. McCann Health deo je McCann Worldgroup i Interpublic Group.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Glavni fokus IdejeX ove godine je transparentnost takmičenja

Advertiser Serbia23. aprila 2018.

McCann Sarajevo u sektoru marketinga i PR-a jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH

Advertiser Serbia22. aprila 2018.

Digital elita na ovogodišnjoj Digital Day konferenciji

Advertiser Serbia21. aprila 2018.

HURA objavila AdEx za 2017. godinu

Advertiser Serbia20. aprila 2018.

Zlato za Neželjenu na Evropskom samitu McCann Worldgroup 2018

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Karim Rashid 1. juna dolazi na Brending konferenciju

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Najmađi znaju šta je dobro za njih

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Izabrani finalisti EFFIE AWARDS SERBIA

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Na devetoj DIRECT MEDIA Akademiji od poznatog digitalnog nomada FARIS JAKOBA saznajte „Kako ideje pokreću ljude“

Advertiser Serbia18. aprila 2018.