Ambalaža

Fruvita je samo voće & ništa više

Ambalaža

U želji da potrošačima jasnije ukaže na različitost svoje linije ceđenih sokova u odnosu na regularne 100% voćne sokove, kompanija Fruvita je promenila dizajn proizvoda koji su ponos kompanije

Iako, je Fruvita u prethodnoj godini zabeležila najveći rast volumena u kategoriji 100% voćnih sokova u Srbiji i ostvarila priznanja za kvalitet na prestižnim međunarodnim takmičenjima, zaključili smo da proizvodi svojim dizajnom nedovoljno jasno ukazuju na vrednost sopstvenog sadržaja i komuniciraju sa potrošačima koji nisu skloni čitanju deklaracija. Sa druge strane, Fruvita ima šta da kaže i pokaže jer ima najsavremeniju liniju za ceđenje voća, na kojoj se sveže ubrano domaće voće, direktno cedi i pretače u Fruvita sokove.

Zato je novi naziv proizvoda Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE, a etiketa dalje objašnjava koliko je plodova jabuka i drugog voća bilo potrebno za svaku bocu i transparentno komunicira kompletan sadržaj. Pored toga na etiketi je poziv svim zainteresovanima da zakažu posetu fabrici i upoznaju se sa procesom ceđenja i dobiju odgovore na sva dodatna pitanja.

Lako je biti iskren kada nemaš šta da kriješ. Ono što je ključna razlika u odnosu na 100% voćne sokove iz koncentrata je upravo sok od ceđenih jabuka koji je osnova svakog ukusa i koji omogućava da se Fruvita pravi bez ikakvih dodataka pa čak i bez dodavanja vode – zato je najispravnije reći da je u njima samo voće i ništa više,“ saopštila je Nataša Šarčević, direktor marketinga i razvoja.

Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE je u prodaji od 06.03.2017. godine i ima već dobro poznatih pet omiljenih ukusa: Ceđene jabuke, jabuke i breskve, jabuke i kajsije, jabuke i kruške, jabuke i višnje. Cene nisu menjane.

Fruvita je domaća kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvežavajućih bezalkoholnih pića sa voćnim sokom.
Kompanija Fruvita na tržištu Srbije posluje od maja 2003. godine, kada je u blizini Smedereva, u srcu najpoznatijeg voćarskog kraja, otvoren savremeni proizvodni pogon.
Danas je Fruvita jedna od vodećih kompanija u segmentu proizvođača negaziranih pića i tržišni lider u kategoriji voćnih napitaka, posebno poznata po direktno ceđenim sokovima.
Kompanija Fruvita posluje u skladu sa međunarodnim standardima HACCP i ISO 9001, koji potrošačima garantuju da svi proizvodi koji dolaze iz Fruvite ispunjavaju evropske i svetske standarde kvaliteta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Ambalaža

Novi izgled brenda Amstel Premium Pilsener

Advertiser Serbia16. marta 2017.

Coca-Cola u Hrvatskoj najavljuje novu strategiju

Advertiser Serbia15. marta 2017.

Knjaz Miloš od sada u novoj flaši

Advertiser Serbia10. januara 2017.

UEPS priznanje za projekat „Šampioni svaki dan“

Advertiser Serbia28. decembra 2016.

Najzapaženija kampanja 2016. na društvenim mrežama u Srbiji

Advertiser Serbia26. decembra 2016.

Marko Jozović – pobednik konkursa Rakija BGD 2017!

Advertiser Serbia6. decembra 2016.

Haljina „Moja Aroma“ osvojila drugo mesto na izložbi haljina od ambalažnih materijala „Zakopčaj me selotejpom“

Advertiser Serbia1. decembra 2016.

Konkurs za dizajn etikete flaše rakije „BGD 2017“

Advertiser Serbia8. novembra 2016.

Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Advertiser Serbia7. novembra 2016.