Ambalaža

Fruvita je samo voće & ništa više

Ambalaža

U želji da potrošačima jasnije ukaže na različitost svoje linije ceđenih sokova u odnosu na regularne 100% voćne sokove, kompanija Fruvita je promenila dizajn proizvoda koji su ponos kompanije

Iako, je Fruvita u prethodnoj godini zabeležila najveći rast volumena u kategoriji 100% voćnih sokova u Srbiji i ostvarila priznanja za kvalitet na prestižnim međunarodnim takmičenjima, zaključili smo da proizvodi svojim dizajnom nedovoljno jasno ukazuju na vrednost sopstvenog sadržaja i komuniciraju sa potrošačima koji nisu skloni čitanju deklaracija. Sa druge strane, Fruvita ima šta da kaže i pokaže jer ima najsavremeniju liniju za ceđenje voća, na kojoj se sveže ubrano domaće voće, direktno cedi i pretače u Fruvita sokove.

Zato je novi naziv proizvoda Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE, a etiketa dalje objašnjava koliko je plodova jabuka i drugog voća bilo potrebno za svaku bocu i transparentno komunicira kompletan sadržaj. Pored toga na etiketi je poziv svim zainteresovanima da zakažu posetu fabrici i upoznaju se sa procesom ceđenja i dobiju odgovore na sva dodatna pitanja.

Lako je biti iskren kada nemaš šta da kriješ. Ono što je ključna razlika u odnosu na 100% voćne sokove iz koncentrata je upravo sok od ceđenih jabuka koji je osnova svakog ukusa i koji omogućava da se Fruvita pravi bez ikakvih dodataka pa čak i bez dodavanja vode – zato je najispravnije reći da je u njima samo voće i ništa više,“ saopštila je Nataša Šarčević, direktor marketinga i razvoja.

Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE je u prodaji od 06.03.2017. godine i ima već dobro poznatih pet omiljenih ukusa: Ceđene jabuke, jabuke i breskve, jabuke i kajsije, jabuke i kruške, jabuke i višnje. Cene nisu menjane.

Fruvita je domaća kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvežavajućih bezalkoholnih pića sa voćnim sokom.
Kompanija Fruvita na tržištu Srbije posluje od maja 2003. godine, kada je u blizini Smedereva, u srcu najpoznatijeg voćarskog kraja, otvoren savremeni proizvodni pogon.
Danas je Fruvita jedna od vodećih kompanija u segmentu proizvođača negaziranih pića i tržišni lider u kategoriji voćnih napitaka, posebno poznata po direktno ceđenim sokovima.
Kompanija Fruvita posluje u skladu sa međunarodnim standardima HACCP i ISO 9001, koji potrošačima garantuju da svi proizvodi koji dolaze iz Fruvite ispunjavaju evropske i svetske standarde kvaliteta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Ambalaža

Mercator S mora da obustavi reklamiranje K plus jaja kao namirnice bez GMO

Advertiser Serbia31. marta 2018.

Johnnie Walker postao ‘Jane Walker’

Advertiser Serbia28. februara 2018.

Zaječarsko pivo pokreće nacionalnu kampanju: Otvorimo zajedno Narodni muzej!

Advertiser Serbia7. februara 2018.

Lovor list Vitamin Horgoš u redizajniranoj kesici

Advertiser Serbia29. januara 2018.

Nagrade Grafima 2017

Advertiser Serbia3. oktobra 2017.

Novi Hello! služi da se druži

Advertiser Serbia12. septembra 2017.

Tetra Pak Index o povezanim potrošačima prikazan kroz 10 aspekata

Advertiser Serbia4. septembra 2017.

Voda Voda sa etiketom i na ćirilici

Advertiser Serbia9. avgusta 2017.

16. Packtech Balkan Expo

Advertiser Serbia9. avgusta 2017.