Agencije

Facebook uspostavlja partnerstvo sa Httpool-om da bi podržao lokalne kompanije na Balkanu, uključujući i Srbiju

Kompanija Httpool je postala zvanični Facebook reseller partner na Balkanu, uključujući Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku i Sloveniju

 

Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku da pomogne lokalnim agencijama i oglašivačima u dosezanju šire publike i uključivanju u kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima, čime se unapređuju i potencijali lokalnih kompanija.

Httpool, kao novi Facebook-ov zvanični partner za prodaju oglasnog prostora, pružaće podršku, znanje i stručnost lokalnim kompanijama i pomoći im u kreiranju uspešnih marketinških strategija za Facebook, Instagram, Facebook Messenger i Whatsapp. Cilj ove saradnje je uspostavljanje lokalne podrške za oglašivače na Balkanu koju obezbeđuje partner koji ima snažnu poziciju, iskustvo i dokazanu stručnost u regionu.

Naš riseler program stvorili smo za region Balkana, gde Facebook nije fizički prisutan, kako bi oglašivačima u regionu postalo dostupno naše znanje i stručnost. Danas smo uzbuđeni jer je to korak dalje u podizanju kvaliteta poslovanja u ovom regionu” – rekao je Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook.

Ovo partnerstvo predstavlja još jedan dokaz Httpool-ove vodeće pozicije u regionu. Uzbuđeni smo što ćemo asistirati Facebook-u u predstavljanju najnovijih oglasnih rešenja u Srbiji i regionu, kao i zbog prilike da brendovima i agencijama pružimo neposrednu podršku uz najviši nivo stručnosti” – izjavio je Rade Tričković, regionalni direktor kompanije Httpool.

Partnerstvo će regionu učiniti dostupnim najbolje Facebook prakse, treninge, tehnike razvoja strategija, kao i lokalne opcije plaćanja, uz pomoć dokazano uspešnih Httpool-ovih operativnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati dodatnu korist od timskih treninga, direktnu podršku u vezi sa regulatornim pitanjima o oglašavanju itd.

Oglašivači u regionu koriste Facebook i Instagram da se povežu sa svojom publikom na smislen način. Zahvaljujući strateškom pratnertstvu sa Httpool-om bićemo im još korisniji, zbog pružanja specijalno koncipiranih treninga i ekspertske podrške” – ističe Rustam Ziganshin, Reseller Partner CEE u kompaniji Facebook.

Za više informacija o ovom strateškom partnerstvu, molimo kontaktirajte Httpool na info@httpool.rs

O Httpool-u

Httpool, kao deo kompanije Internet Media Services (IMS), vodeća je međunarodna cross-channel oglasna mreža, sa 21 kancelarijom širom Evrope i Azije. Httpool pruža najširi spektar rešenja putem display, video, engagement, social i performance kanala. Httpool primenjuje najnaprednije sopstvene i licencirane tehnologije, ima veliko međunarodno iskustvo i zajedno sa IMS-om predstavlja Twitter, LinkedIn, Spotify i druge odabrane globalne i lokalne platforme širom svojih tržišta, uključujući Srbiju, Austriju, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Grčku, Hong Kong, Mađarsku, Indiju, Indoneziju, Letoniju, Litvaniju, Makedoniju, Maleziju, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Slovačku, Sloveniju, Švajcarsku i Ukrajinu. Za više informacija, molimo vas posetite: www.httpool.com

O Facebook-u

Misija Facebook-a, osnovanog 2004. godine, je da ljudima omogući da izgrađuju zajednicu i zbližavaju svet. Ljudi koriste Facebook kako bi ostali povezani sa prijateljima i porodicom, otkrili šta se dešava u svetu te podelili i izrazili ono što im je važno. Facebook je zaštićen znak (trademark) kompanije Facebook, Inc.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Na SEMPL-u više od trideset govornika iz jedanaest država

Advertiser Serbia16. oktobra 2018.

Najbolja atletičarka sveta promoviše najbolje iz Srbije

Advertiser Serbia15. oktobra 2018.

Represent Communications: Agencija na talasu svetskih trendova

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Skoro 1200 kreativnih ideja iz 28 zemalja će se takmičiti na Golden Drum 2018

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Izabran novi predsednik IAA Worldwide

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Objavljen preliminarni program trećeg izdanja DIABLOG-a

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Startuje Super Srbija – Sami možemo mnogo, zajedno možemo sve!

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Objavljen konkurs UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Dušan Drakalski je novi predsednik žirija segmenta WHAT Golden Drum Festivala

Advertiser Serbia7. oktobra 2018.