Brendovi

Etihad Airways osvojio tri prestižne nagrade uključujući i nagradu za vodeću avio-kompaniju Bliskog istoka

Etihad Airways je devetu godinu zaredom proglašen za vodeću avio-kompaniju Bliskog istoka, na dodeli nagrade „World Travel Award“ za Bliski istok. Svečana ceremonija uručenja ovih prestižnih nagrada održana je u hotelu FourSeasons u Dubaiju.

null
Pored ovog značajnog priznanja, Etihad Airways je takođe dobio i nagradu za vodeću blisko istočnu avio-kompaniju za svoju Prvu klasu, kao i nagradu za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku.

Piter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad Airways rekao je: „Veoma nas raduje što su nas profesionalci iz oblasti turizma iz celog regiona još jednom proglasili za vodeću avio-kompaniju Bliskog istoka.

2014. godina je bila veoma značajna za Etihad Airways. Uvođenjem novih aviona A380 i B787 u našu kompaniju, u nebo smo vinuli najluksuznije i najinovativnije kabine, ulazeći u novu eru potpuno drugačijeg letenja.

Ova priznanja predstavljaju dokaz velikog truda naših zaposlenih, podrške putničke i turističke industrije, kao i postojane lojalnosti naših putnika.“

Dodela nagrada „World Travel Awards“ ustanovljena je 1993. godine kako bi se odalo priznanje za izuzetnost u oblasti putovanja i turizma, gde profesionalci iz oblasti turizma i sami putnici glasanjem biraju pobednike, a Volstrit džornal nazvao je ovu nagradu oskarom u oblasti turizma. Pobednici se prvo biraju na šest regionalnih ceremonija, u koje spada i dodela nagrada za Bliski istok, a zatim se krajem godine održava svetsko finale.

U svom obraćanju na ovoj ceremoniji, predsednik organizacije World Travel Awards Grejem Kuk rekao je: „Čestitamo Etihad Airways-u na tome što je devetu godinu zaredom proglašen za vodeću avio-kompaniju na Bliskom istoku od strane glasača na dodeli nagrada „World Travel Awards“. Nakon što su u poslednjih 12 meseci u flotu uvedeni Boing Drimlajner i Erbas A380, avionu kome je i Etihad-ova Rezidencija, uopšte ne iznenađuje to što je nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata ponovo izabran za ovo priznanje u 2015. godini.

Želimo puno uspeha Etihad Airways-u i radujemo se što ćemo ih dočekati na velikom finalu nagrade „World Travel Awards“ koje će se održati krajem godine, gde će braniti prestižnu titulu vodeće svetske aviokompanije.“

Organizacija „World Travel Awards“ prikupila je 2014. godine glasove 609.000 glasača iz oblasti turizma.

Uspeh koji je ova avio-kompanija postigla na dodeli ovogodišnje nagrade „World Travel Awards“ za region Bliskog istoka je još jedan u nizu trijumfa koje je Etihad Airways postigao tokom prošlog meseca. Na Izložbi enterijera aviona koja je održana u Hamburgu, avio-kompanija je osvojila prestižnu nagradu Crystal Cabin za svoj inovativni dizajn kabina na gornjoj palubi u avionu Erbas A380, kao i PAX međunarodnu nagradu za najbolji novi sistem zabave tokom leta i za usluge konekcije od strane neke avio-kompanije i najbolji djuti-fri program u toku leta. Ove nedelje, Etihad Airways je osvojio nagrade za najbolji aerodromski salon i za najbolji program za putnike koji često lete u okviru nagrada „Business Traveller“ za region Bliskog istoka.

Etihad Airways je postigao zavidnu reputaciju visokim standardom svoje usluga u toku leta i gostoprimstvom, koje stručno pruža nagrađivano kabinsko osoblje iz 114 zemalja širom sveta. Njihove raznovrsne i jedinstvene uloge nije postigla nijedna druga avio-kompanija i one uključuju Batlere obučene u Savoj akademiji koji uslužuju u Etihadovoj Rezidenciji na letovima nove flote aviona A380 ove avio-kompanije, Šefove u Prvoj klasi, Menadžere hrane i pića u Biznis klasi i priznate Leteće dadilje koje se obučavaju na poznatom koledžu Norland u Ujedinjenom Kraljevstvu.


 

O Etihad Airways-u

Etihad Airways je počeo sa radom 2003. godine, a u 2014. je prevezao 14,8 mil. putnika. Iz svog sedišta u Abu Dabiju, Etihad Airways leti ka 111 postojećih ili najavljenih destinacija za prevoz putnika i robe na Bliskom istoku, u Africi, Evropi, Aziji, Australiji i Južnoj i Severnoj Americi. Ova avio-kompanija ima flotu od 111 aviona Erbas i Boing, a naručeno je preko 200 letelica, uključujući 69 aviona Boing 787, 25 aviona Boing 777-X, 62 aviona Erbas A350 i devet aviona Erbas A380.

Etihad Airways ima vlasnički udeo u kompanijama erberlin, Er Sejšeli, Virdžin Australija, Er lingus, Er Srbija i Džet ervejz, a u procesu je formalizacije svoje investicije u vlasničko učešće u Alitaliji i u aviokompaniji sa sedištem u Švajcarskoj, Etihad ridženel, čije letove obavlja Darvin erlajn. Etihad ervejz, erberlin, Er Srbija, Er Sejšeli, Džet ervejz i Etihad ridženel su takođe članice „Etihad Airways partners“, novog brenda koji povezuje aviokompanije sličnih pogleda kako bi se korisnicima pružio veći izbor kroz unapređenu mrežu destinacija, usklađeni red letenja i veće pogodnosti za česte putnike.

Za više informacija, molimo vas posetite: www.etihad.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Bogatstvo Zakerberga premašilo 100 milijardi dolara

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Tramp zabranio transakcije sa TikTok-om i WeChat-om u SAD

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Apple-ov direktor marketinga Phil Schiller odlazi sa te pozicije

Advertiser Serbia6. avgusta 2020.

Kodak postaje farmaceutska kompanija

Advertiser Serbia6. avgusta 2020.

Aviokompanija Ričarda Brensona podnela zahtev za bankrot

Advertiser Serbia5. avgusta 2020.

Booking.com otpušta četvrtinu zaposlenih

Advertiser Serbia5. avgusta 2020.

Audi se izvinio zbog provokativne reklame sa devojčicom

Advertiser Serbia5. avgusta 2020.

Coca-Cola prekida pauzu u oglašavanju novom optimističnom reklamom

Advertiser Serbia5. avgusta 2020.

Google-ov Fitbit dogovor pod istragom Komisije

Advertiser Serbia5. avgusta 2020.

Bankrotirao Lord & Taylor, najstariji tržni centar u SAD

Advertiser Serbia3. avgusta 2020.

Huawei prestigao Samsung u prodaji pametnih telefona

Advertiser Serbia3. avgusta 2020.

Apple najvrednija kompanija na svetu, prestigao naftnog giganta

Advertiser Serbia2. avgusta 2020.

Vrednost deonica Facebook-a i Amazon-a porasla za vreme pandemije

Advertiser Serbia31. jula 2020.

Čelnici Google-a, Apple-a, Facebook-a i Amazon-a odbacili optužbe za gušenje konkurencije

Advertiser Serbia30. jula 2020.

Forbes: Tehnološka petorka iz SAD na vrhu liste najvrednijih brendova

Advertiser Serbia30. jula 2020.