Brendovi

Etihad Airways nagrađen za odnos sa korisnicima na društvenim medijima

ABU DABI – Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, proglašena je za najbolju avio-kompaniju u kategoriji „Odnos sa korisnicima na društvenim medijima“ na dodeli SimpliFlying nagrada za 2018. godinu. Avio-kompanija je pohvaljena i u kategoriji „Najbolja upotreba influensera“

 

Nagrade odaju priznanje za izvrsnost i inovacije na društvenim mrežama i marketinškim kampanjama u vazduhoplovnoj industriji. Pobednici su objavljeni na specijalnoj ceremoniji održanoj u Londonu tokom Festivala avijacije – vodećeg svetskog kongresa i sajma poslovanja i tehnologije u avio-industriji.

Stručnjaci vazduhoplovne industrije i marketinga odabrali su Etihad Airways prepoznavši izuzetan rad na polju digitalnog marketinga, društvenih mreža i brige o korisnicima putem interneta.

Potpredsednik za marketing u Etihad Airways Tim Barnel (Burnell) rekao je tim povodom: „Osvajajnje ovako važnih nagrada je potvrda naše stalne posvećenosti boljoj brizi o korisnicima kroz sve medijske kanale. Znamo da naši gosti cene to što brzo, sa empatijom i posvećenošću rešavamo njihove zahteve. A u vremenu kada sve više mašine upravljaju interakcijom sa gostima, nastavljamo da u ovaj proces donosimo osećaj istinskog i ljudskog kontakta jer je to suštinski deo naše filozofije. To vidimo i kroz visoke ocene zadovoljstva koje dobijamo. S obzirom na to da društveni mediji postaju sve važnija komponenta putovanja korisnika, nastavićemo sa inovacijama i prihvatanjem novih tehnologija u nastojanju da brigu o korisnicima na društvenim medijima učinimo jednostavnijom i prijatnijom.“

Etihad Airways ima jedno od najboljih prosečnih vremena u avio-industriji za odgovor na upit korisnika na društvenim mrežama, kao i visoku stopu zadovoljstva korisnika.

Tim Etihad Airways za brigu o korisnicima na društvenim medijima odgovara na upite korisnika 24 časa dnevno na više jezika putem različitih kanala na društvenim mrežama. Etihad Airways je od nedavno prva avio-kompanija na Bliskom istoku koja nudi podršku korisnicima i putem WhatsApp mobilne aplikacije.

Osnivač i generalni direktor SimpliFlying Šašank Nigam (Shashank Nigam) rekao je ovim povodom: „U eri društvenih medija, briga o korisnicima predstavlja brend. Ohrabrujuće je videti da je Etihad Airways stavio svoje korisnike na prvo mesto sa proaktivnim pristupom korisničkom servisu i ovlašćenim osobljem.“

Pohvala za „Najbolju upotrebu influensera“ dodeljuje se avio-kompanijama koje su u stanju da prigrabe uticaj influensera na društvenim medijima kako bi stvorile značajnu interakciju sa relevantnom publikom.

Primenjujemo isti pristup u angažmanu influensera, jer on predstavlja važan deo svake savremene strategije digitalnog marketinga. Stalno se trudimo da obezbedimo partnerstva sa influenserima sa kojima naši kupci mogu da se povežu na istinit i autentičan način, prikazujući samo ona iskustva koja zaista možemo da pružimo“, dodaje Barnel.

Osim tradicionalnih influensera, Etihad Airways je angažovao i neke neočekivane i jedinstvene pojedince u prošlosti, uključujući tu i Sofiju, najnaprednijeg robota na svetu po pitanju veštačke inteligencije. Avio-kompanija je organizovala da se Sofija, državljanin Saudijske Arabije ujedno i jedini robot koji ima državljanstvo neke zemlje, pridruži lokalnom influenseru iz UAE, Haledu Al Ameriju (Khaled Al Ameri), u pustolovinama kroz znamenitosti Abu Dabija.

Etihad Airways je takođe radio sa malenim „Kapetanom Adamom“, koji je osvojio srca miliona gledalaca širom sveta svojim poznavanjem avijacije u kokpitu Etihad Airways aviona. Video snimak koji je napravio pilot ubrzo je postao viralan. Inspirisan čudom od deteta, Etihad Airways pozvao je Adama da ostvari životni san, ponudivši mu da upravlja simulatorom letelice Erbas A380 u sedištu avio-kompanije u Abu Dabiju. Rezultat je bio jedan od najuspešnijih video snimaka na društvenim medijima koji je objavila avio-kompanija u 2017.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Završena Beogradska nedelja restorana sa posetom od 10.000 gostiju

Advertiser Serbia16. oktobra 2018.

Sberbank Srbija: Štedi gde novac više vredi

Advertiser Serbia15. oktobra 2018.

NBA aplikacija ekskluzivno u Telenoru

Advertiser Serbia15. oktobra 2018.

Viber i Golden State Warriors: U susret novoj NBA sezoni, šampioni razmišljaju o svojim obožavateljima širom sveta

Advertiser Serbia12. oktobra 2018.

Uživajte u svakom trenutku uz Samsung Galaxy A9

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Od danas kupovina u Lidlu

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

MK Group donirala 3,5 tona svojih proizvoda Crvenom krstu Srbije

Advertiser Serbia10. oktobra 2018.

Lactalis kupuje Nestle Malaysia za 40 miliona dolara

Advertiser Serbia10. oktobra 2018.

Ovo je struktura srpske maloprodaje – koliko će osvojiti Lidl?

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.