Brendovi

Elektromreža Srbije osvojila zlatnu medalju u oblasti informacionih tehnologija u međunarodnoj konkurenciji

Na ceremoniji SAP Quality Awards, održanoj 11. septembra u Sopotu u Poljskoj, Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije osvojilo je zlatnu medalju za projekat SAP Sourcing, koji se odnosi na objedinjavanje svih segmenata procesa nabavki, kao i na sprovođenje e-nabavki električne energije

 

SAP Sourcing rešenje osvojilo je prvo mesto u kategoriji „Fast delivery“ projekata na takmičenju SAP projekata iz zemalja centralne i istočne Evrope.

Priznanje Elektromreži Srbije dodeljeno je u konkurenciji velikog broja projekata iz centralne i istočne Evrope i podrazumeva kvalifikaciju za osvajanje nagrade na nivou Evrope, Bliskog istoka i Afrike, u kome svake godine učestvuje oko 250 najkvalitetnijih projekata.

Veoma sam ponosna na ovu medalju jer ona predstavlja nagradu za velike napore koje ulažemo kako bi modernizovali poslovanje i primenili savremena rešenja u svim oblastima našeg delovanja. Prvo mesto u konkurenciji velikih međunarodnih kompanija u oblasti informacionih tehnologija svakako je pokazatelj da smo na pravom putu i ohrabrenje da se sa još više energije posvetimo procesima modernizacije i digitalizacije – izjavila je tim povodom direktorka EMS AD Jelena Matejić.

Ove godine, kompanije su se takmičile u četiri kategorije: Fast Delivery, Innovation, Business Transformation i Hybris Commerce Innovation.

Nagrađene su organizacije koje posluju inteligentno i pokazuju kako se treba nositi sa izazovima digitalizacije. Interesantno je da su svi nagrađeni projekti deo šire strategije digitalne transformacije tih kompanija – istakao je Jiri Sinaček, direktor programa SAP Quality Awards.

Centralna i istočna Evropa, kojoj pripada i Srbija, ima veliki potencijal za razvoj uz korišćenje modernih tehnologija. Pobednici programa SAP Quality Awards dokazuju da dobro osmišljeni i kvalitetno izvedeni projekti odgovaraju na izazove koje nosi budućnost i imaju značajan uticaj na uspešnost kompanija. Želim da čestitam projektnom timu Elektromreža Srbije, koji je, pored svojih svakodnevnih aktivnosti, uspeo da se posveti projektu. Ovakav pristup je, po mom mišljenju, omogućio i osvajanje ove nagrade, i ja od srca čestitam rukovodstvu i zaposlenima u EMS-u – rekao je Srđan Gligorić ispred kompanije SAP.

Pobednički projekti izabrani su od strane žirija koji čine SAP stručnjaci i eksperti za digitalne transformacije.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Etihad Airways nagrađen za odnos sa korisnicima na društvenim medijima

Advertiser Serbia18. septembra 2018.

Amazon istražuje da li zaposleni prodaju poverljive podatke

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Deonice kompanije Nike dostigle rekord

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Sberbank stvarno SUPER keš kredit

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Nutela ista za celu Evropu

Advertiser Serbia17. septembra 2018.

Volkswagen od 2019. ukida proizvodnju legendarne „bube“

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

Uber promenio logo

Advertiser Serbia14. septembra 2018.

Samsung otvorio novi centar za veštačku inteligenciju u Njujorku

Advertiser Serbia13. septembra 2018.

FBN Adria za osnaživanje porodičnog biznisa u regionu

Advertiser Serbia13. septembra 2018.