Agencije

Effie Croatia Awards 2018: Predstavljeni članovi žirija

Stručni žiri sastavljen je od predstavnika oglašivača i agencija za tržišno komuniciranje, a njime predsedava Ivan Šuvar iz Zagrebačke pivovare

U toku su prijave za takmičenje Effie Croatia koje slavi efektivnost marketinške komunikacije. Effie već devetu godinu u Hrvatskoj nagrađuje oglašivače i agencije koji su se svojim strateškim pristupom, kreativnom komunikacijom i realizacijom ideja posebno istakli u segmentu marketinških aktivnosti i postignutih tržišnih rezultata. Upravo su to ključni kriterijumi prema kojima će žiri odlučiti o dobitnicima zlatnih, srebrnih i bronzanih nagrada Effie.

Žiri broji čak dvadeset članova žirija koji su predvođeni Ivanom Šuvarom, direktorom marketinga i izvrsnosti potrošača Zagrebačke Pivovare, dobitnikom prošlogodišnje Grand Prix nagrade za projekat „Počeši s razlogom“. Uz njega, u žiriju se nalaze neki od najboljih i najiskusnijih marketinških stručnjaka u Hrvatskoj koji dolaze iz redova oglašivača i agencija: Vesna Vlahović-Dašić (Coca-Cola Adria), Nina Pentek (Erste &Steiermärkische Bank), Norman Mueller (Huawei Technologies), Branka Bajt (Hrvatski Telekom), Darko Pejnović (Pliva), Filip Rabuzin (Heineken Hrvatska), Vladimir Gnjidić (METRO Cash &Carry), Dino Bijač (Adria Snack Company), Zvonimir Seki (Jamnica), Krešimir RenzoProsoli (Real grupa), Mario Lovrić (Universal McCann), Marko Matejčić (MediaCom), Eva Renner (DentsuAegis Network), Dinko Brčić (BBDO Zagreb), Dina Dretvić (Imago Ogilvy), Ivan Tanić (Bruketa&Žinić&Grey), Vanja Šebek (Dibs), Vanja Bertalan (web.burza) i Ante Šalinović (Ipsos Adria).

nullOduvek je bila velika čast i priznanje popeti se na pozornicu Dana komunikacija po bronzane, još više srebrnih i zlatnih pa i Grand Prix statua. To nam puno znači jer ih dodeljuje sama struka što ima posebnu težinu. Zato je osećaj sada, u ulozi predsednika žirija, neopisiv. Svima se unapred zahvaljujem na dolasku u Rovinj, na prijavljenim radovima i na učestvovanju. Dobro došli na Dane komunikacija 2018.” izjavio je Ivan Šuvar, predsednik žirija Effie.

Nagrada Effie Croatia, najvažnija je strukovna nagrada u Hrvatskoj prema mišljenju oglašivača (Ipsos istraživanje, 2016.), a dodela i proglašenje pobednika održaće se u Rovinju na Danima komunikacija od 12. do 15. aprila 2018.

Prijave su otvorene do 22. februara 2018., a detaljne informacije o prijavi i učestvovanju se nalaze na zvaničnoj web stranici effie.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

MARKO KOSOVAC, Plus Media: „AcademIAA predstavlja jedinstveni izvor znanja za mlade profesionalce u oblasti marketinga“

Advertiser Serbia19. jula 2018.

A ko kod vas pakuje sudove u mašinu?

Advertiser Serbia18. jula 2018.

KATARINA ŠIBALIĆ, Strauss Adriatic: „Biznis modul AcademIAA je namenjen onima koji istinski žele da se razvijaju u ovoj profesiji“

Advertiser Serbia16. jula 2018.

Inovacije u izboru UEPS-ovog laureata

Advertiser Serbia13. jula 2018.

HURA potpisala Memorandum o razumevanju koji ima za cilj da se smanji oglašavanje na kanalima koji krše autorska prava

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Šta ćemo jesti za 10 godina i kako će na taj odabir uticati tehnologija? Odgovore nudi futurolog u oblasti ishrane

Advertiser Serbia13. jula 2018.

SANJA LALEVIĆ CVETKOVIĆ, Direct Media: „Svoje znanje i iskustvo s polaznicima AcademIAA će podeliti pasionirani digitalci, zaljubljenici u svoj posao“

Advertiser Serbia11. jula 2018.

Poznata su nova imena 11. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia5. jula 2018.

IVANA DAVIDOV, Nordeus: „AcademIAA se mora naći na vašoj listi za profesionalni razvoj“

Advertiser Serbia5. jula 2018.