Agencije

Effie Croatia Awards 2018: Predstavljeni članovi žirija

Stručni žiri sastavljen je od predstavnika oglašivača i agencija za tržišno komuniciranje, a njime predsedava Ivan Šuvar iz Zagrebačke pivovare

U toku su prijave za takmičenje Effie Croatia koje slavi efektivnost marketinške komunikacije. Effie već devetu godinu u Hrvatskoj nagrađuje oglašivače i agencije koji su se svojim strateškim pristupom, kreativnom komunikacijom i realizacijom ideja posebno istakli u segmentu marketinških aktivnosti i postignutih tržišnih rezultata. Upravo su to ključni kriterijumi prema kojima će žiri odlučiti o dobitnicima zlatnih, srebrnih i bronzanih nagrada Effie.

Žiri broji čak dvadeset članova žirija koji su predvođeni Ivanom Šuvarom, direktorom marketinga i izvrsnosti potrošača Zagrebačke Pivovare, dobitnikom prošlogodišnje Grand Prix nagrade za projekat „Počeši s razlogom“. Uz njega, u žiriju se nalaze neki od najboljih i najiskusnijih marketinških stručnjaka u Hrvatskoj koji dolaze iz redova oglašivača i agencija: Vesna Vlahović-Dašić (Coca-Cola Adria), Nina Pentek (Erste &Steiermärkische Bank), Norman Mueller (Huawei Technologies), Branka Bajt (Hrvatski Telekom), Darko Pejnović (Pliva), Filip Rabuzin (Heineken Hrvatska), Vladimir Gnjidić (METRO Cash &Carry), Dino Bijač (Adria Snack Company), Zvonimir Seki (Jamnica), Krešimir RenzoProsoli (Real grupa), Mario Lovrić (Universal McCann), Marko Matejčić (MediaCom), Eva Renner (DentsuAegis Network), Dinko Brčić (BBDO Zagreb), Dina Dretvić (Imago Ogilvy), Ivan Tanić (Bruketa&Žinić&Grey), Vanja Šebek (Dibs), Vanja Bertalan (web.burza) i Ante Šalinović (Ipsos Adria).

nullOduvek je bila velika čast i priznanje popeti se na pozornicu Dana komunikacija po bronzane, još više srebrnih i zlatnih pa i Grand Prix statua. To nam puno znači jer ih dodeljuje sama struka što ima posebnu težinu. Zato je osećaj sada, u ulozi predsednika žirija, neopisiv. Svima se unapred zahvaljujem na dolasku u Rovinj, na prijavljenim radovima i na učestvovanju. Dobro došli na Dane komunikacija 2018.” izjavio je Ivan Šuvar, predsednik žirija Effie.

Nagrada Effie Croatia, najvažnija je strukovna nagrada u Hrvatskoj prema mišljenju oglašivača (Ipsos istraživanje, 2016.), a dodela i proglašenje pobednika održaće se u Rovinju na Danima komunikacija od 12. do 15. aprila 2018.

Prijave su otvorene do 22. februara 2018., a detaljne informacije o prijavi i učestvovanju se nalaze na zvaničnoj web stranici effie.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

KATALIN DOBRE novi Regionalni kreativni direktor MCCANN za Centralnu i Istočnu Evropu

Advertiser Serbia19. januara 2018.

Kreativni direktor Twitter-a i direktor digitalnih medija Trampove predsedničke kampanje na Danima komunikacija

Advertiser Serbia18. januara 2018.

Londonska škola za odnose s javnošću upisuje XXIV generaciju polaznika

Advertiser Serbia18. januara 2018.

MARKUS SIGURDSON novi globalni direktor digitala u MCCANN HEALTH

Advertiser Serbia16. januara 2018.

Olaf&McAteer: Top trendovi u online marketingu

Advertiser Serbia16. januara 2018.

Digital Takeover otkriva kako se nositi sa svetom inovacija

Advertiser Serbia5. januara 2018.

HOWtoWOW radionica: Otkrijte tajne ponašanja vaših potrošača

Advertiser Serbia4. januara 2018.

Hrvatska: Ukinuta zabrana angažovanja agencija za odnose s javnošću u državnim telima

Advertiser Serbia3. januara 2018.

Novi digitalni mediji ALMA QUATTRO

Advertiser Serbia29. decembra 2017.