Agencije

Effie Croatia Awards 2018: Predstavljeni članovi žirija

Stručni žiri sastavljen je od predstavnika oglašivača i agencija za tržišno komuniciranje, a njime predsedava Ivan Šuvar iz Zagrebačke pivovare

U toku su prijave za takmičenje Effie Croatia koje slavi efektivnost marketinške komunikacije. Effie već devetu godinu u Hrvatskoj nagrađuje oglašivače i agencije koji su se svojim strateškim pristupom, kreativnom komunikacijom i realizacijom ideja posebno istakli u segmentu marketinških aktivnosti i postignutih tržišnih rezultata. Upravo su to ključni kriterijumi prema kojima će žiri odlučiti o dobitnicima zlatnih, srebrnih i bronzanih nagrada Effie.

Žiri broji čak dvadeset članova žirija koji su predvođeni Ivanom Šuvarom, direktorom marketinga i izvrsnosti potrošača Zagrebačke Pivovare, dobitnikom prošlogodišnje Grand Prix nagrade za projekat „Počeši s razlogom“. Uz njega, u žiriju se nalaze neki od najboljih i najiskusnijih marketinških stručnjaka u Hrvatskoj koji dolaze iz redova oglašivača i agencija: Vesna Vlahović-Dašić (Coca-Cola Adria), Nina Pentek (Erste &Steiermärkische Bank), Norman Mueller (Huawei Technologies), Branka Bajt (Hrvatski Telekom), Darko Pejnović (Pliva), Filip Rabuzin (Heineken Hrvatska), Vladimir Gnjidić (METRO Cash &Carry), Dino Bijač (Adria Snack Company), Zvonimir Seki (Jamnica), Krešimir RenzoProsoli (Real grupa), Mario Lovrić (Universal McCann), Marko Matejčić (MediaCom), Eva Renner (DentsuAegis Network), Dinko Brčić (BBDO Zagreb), Dina Dretvić (Imago Ogilvy), Ivan Tanić (Bruketa&Žinić&Grey), Vanja Šebek (Dibs), Vanja Bertalan (web.burza) i Ante Šalinović (Ipsos Adria).

nullOduvek je bila velika čast i priznanje popeti se na pozornicu Dana komunikacija po bronzane, još više srebrnih i zlatnih pa i Grand Prix statua. To nam puno znači jer ih dodeljuje sama struka što ima posebnu težinu. Zato je osećaj sada, u ulozi predsednika žirija, neopisiv. Svima se unapred zahvaljujem na dolasku u Rovinj, na prijavljenim radovima i na učestvovanju. Dobro došli na Dane komunikacija 2018.” izjavio je Ivan Šuvar, predsednik žirija Effie.

Nagrada Effie Croatia, najvažnija je strukovna nagrada u Hrvatskoj prema mišljenju oglašivača (Ipsos istraživanje, 2016.), a dodela i proglašenje pobednika održaće se u Rovinju na Danima komunikacija od 12. do 15. aprila 2018.

Prijave su otvorene do 22. februara 2018., a detaljne informacije o prijavi i učestvovanju se nalaze na zvaničnoj web stranici effie.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Glavni fokus IdejeX ove godine je transparentnost takmičenja

Advertiser Serbia23. aprila 2018.

McCann Sarajevo u sektoru marketinga i PR-a jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH

Advertiser Serbia22. aprila 2018.

Digital elita na ovogodišnjoj Digital Day konferenciji

Advertiser Serbia21. aprila 2018.

HURA objavila AdEx za 2017. godinu

Advertiser Serbia20. aprila 2018.

Zlato za Neželjenu na Evropskom samitu McCann Worldgroup 2018

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Karim Rashid 1. juna dolazi na Brending konferenciju

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Najmađi znaju šta je dobro za njih

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Izabrani finalisti EFFIE AWARDS SERBIA

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Na devetoj DIRECT MEDIA Akademiji od poznatog digitalnog nomada FARIS JAKOBA saznajte „Kako ideje pokreću ljude“

Advertiser Serbia18. aprila 2018.