Agencije

Digitalni marketing je mnogo više od obične postavke fotografija na društvenim mrežama

I ove poslednje srede u mesecu, održan je još jedan I&F McCann Ćošak, serija predavanja u saradnji Američkog kutka Beograd i I&F McCann Grupe

Cilj je da se kroz ova predavanja srednjoškolci, studenti, mladi preduzetnici, kao i svi zainteresovani upoznaju sa veštinama iz obalsti komunikacija koje će im pomoći u profesionalnom usavršavanju i razvoju karijere.

Ovoga puta polaznici su imali priliku da odslušaju nastavak predavanja Dragane Marković, Une Kostandinović i Sanje Gajić, digitalnih stručnjaka agencije DRIVE koja posluje u okviru I&F McCann Grupe, na temu profesije Social Media Manager. Za razliku od prvog, uvodnog predavanja na kome su mogli da se upoznaju sa ovom profesijom, na ovom predavanju imali su priliku da saznaju kako nastaju, odnosno kreairaju i realizuju kampanje na digitalnim medijima. Na kraju predavanja, mogli su praktično, kroz radionice da primene naučeno o digitalnom marketingu.

Društvene mreže su vrlo kompleksan komunikacioni i marketinški kanal, pa samim tim upravljanje kanalima u ime brenda je mnogo više od same postavke fotografije. To pre svega podrazumeva da Social Media Manager mora da bude upoznat sa svim aspektima brenda, da kreira i implementira stategiju koja će dovesti do interakcije i ostvariti poslovne ciljeve brenda na društvenim mrežama“ ističe jedna od predavača Dragana Marković, Business Development Manager agencije Drive.

Tokom radionice Dragana Marković, Una Kostandinović i Sonja Gajić su prisutne proveli kroz proces planiranja i nastupa na društvenim mrežama uz primer iz prakse. Nakon toga, oni su sami rešavali studiju slučaja i kroz interaktivan način imali priliku da nauče osobenosti profesije Social Media Manager.

Mesta za ovo dešavanje su se popunila mnogo brže nego što smo očekivali, a prijave za radionicu smo nastavili da dobijamo i nakon objave da je grupa za ovo dešavanje dostigla svoj maksimum“ kaže Sandra Nikolić, koordinatorka programa Američkog kutka Beograd i dodaje: „Ovakvo interesovanje publike na izvestan način je diktiralo temu za ovo predavanje, pa se veoma radujemo što će i naredni I&F McCann Ćošak biti posvećen digitalnom marketingu, odnosno korišćenju digitalnih kanala.“

I&F McCann Ćošak ima za cilj da srednjoškolce, studente i mlade preduzetnike kroz seriju predavanja upozna sa oblašću komunikacija, PR-a, ljudskih resursa, medija, kreativnim i digitalnim delatnostima. Svi zainteresovani za predavanja u okviru I&F McCann Ćoška mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs . Predavanja se odžavaju u tribinskoj sali Doma omladine u Beogradu poslednje srede u mesecu.

Vidimo se nanarednom I&F McCann Ćošku!!!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Otvorene prijave za Eurobest 2019

Advertiser Serbia23. avgusta 2019.

Seminar na temu: „Pobedite strah od javnog nastupa“

Advertiser Serbia22. avgusta 2019.

Prijave za Young Drummers takmičenje 2019 su u toku

Advertiser Serbia22. avgusta 2019.

Istorija razvoja OOH oglašavanja u Srbiji #5: Prvi znaci konzumerizma

Advertiser Serbia20. avgusta 2019.

Ovih 5 stvari su ključne za veliki broj pratilaca na Instagramu

Advertiser Serbia16. avgusta 2019.

JELENA IVANOVIĆ, IAA Serbian Chapter: „Iskren i otvoren pristup prema polaznicima, bez mistifikacija, upravo je ono po čemu se AcademIAA razlikuje od drugih vidova edukacije“

Advertiser Serbia15. avgusta 2019.

neXtvaARna Bući Bući Avantura za decu i roditelje

Advertiser Serbia15. avgusta 2019.

GOLDEN DRUM 2019: Rok za prijavu radova produžen do 3. septembra

Advertiser Serbia13. avgusta 2019.

21. SEMPL, MADDIE READTS: „Od lajkova je važnije kako je sadržaj primljen“

Advertiser Serbia12. avgusta 2019.

Predavanje Minje Cvetković: „Od influencera do digital creatora“

Advertiser Serbia12. avgusta 2019.

Istorija razvoja OOH oglašavanja u Srbiji #4: Fudbal Fićama

Advertiser Serbia9. avgusta 2019.

Produžene prijave za program AcademIAA

Advertiser Serbia9. avgusta 2019.

GOLDEN DRUM 2019: Lekcije iz najboljih svetskih kampanja

Advertiser Serbia9. avgusta 2019.

NIKOLA BARAĆ, Httpool: „U centru modula Digital ovogodišnje AcademIAA, biće – korisnik“

Advertiser Serbia8. avgusta 2019.

BalCannes uskoro zatvara prijave, a svi koji prijave radove ostvaruju popust na kotizacije za Weekend

Advertiser Serbia7. avgusta 2019.