Agencije

Digital Takeover najavljuje bogat program uz vodeće digitalne stručnjake

Agencije

Digital Takeover 12. marta u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudiće bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i sveta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista, prezentacije i stručna predavanja

 

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posetioce očekuje bogat 11-satni program u pet dvorana uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Više od 30 vodećih hrvatskih, regionalnih i svetskih stručnjaka iz oblasti digitala učesnicima će preneti svoja bogata iskustva i znanja.

Keynote predavanje na temu „Life in the matrix – setting the scene for ultra modernity“ održaće dr. Kjell A. Nordstrom jedan od najuticajnijih svetskih mislilaca današnjice i autor svetskih bestsellera „Funky Business“ i „Karaoke kapitalizam“. Još jedan švedski stručnjak je među ovogodišnjim keynote predavačima – Johan Ronnestam, dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i preduzetnik i zasluženo jedan od najcenjenijih svetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. Tu će biti i Jesper Laursen – vodeći danski stručnjak za content marketing i osnivač globalno cenjenog Native Advertising Institutea. Slušaćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, na temu „Myths of digital transformation„.

IEDC – Poslovna škola Bled jedna je od najuglednijih škola na svetu za razvoj visokog menadžmenta, a ujedno je i ekskluzivni edukacijski partner ovogodišnje konferencije. S Bleda nam osim prof. Filipovića dolazi i Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group, koji je od 2016. gostujući predavač na IEDC Poslovnoj školi Bled.

Paneli i prezentacije o aktualnim digitalnim temama

Posetioce očekuju čak četiri panela i brojne prezentacije koje se bave aktuelnim temama i trendovima iz digitala

Na panelu „It’s time for the truth: digital advertising metrics explained“ govoriće se o mogućnostima koje digitalni mediji pružaju, koji su to novi formati i kanali koji menjaju i redefinišu ovu oglašivačku platformu te kako se mediji i oglašivači prilagođavaju tome. Panel „Everything can be reduced to an algorithm – except employees“ upoznaće nas s primerima i iskustvima uspešnog kreiranja preduslova za win-win rešenje u digitalnom dobu te načine na koje su osnažili svoje zaposlene.

Šta nas očekuje kada je reč o digitalizaciji javne uprave? Šta o svojim iskustvima kaže sam politički vrh, a šta kažu poslodavci – koja rešenja i iskustva im pomažu i omogućavaju neprekidan rast i razvoj? Na ova i brojna druga pitanja iz prve ruke odgovoriće učesnici panela pod nazivom „State as a partner on the way to the digital-age success„.

Kristijan Matijašević, direktor marketinga Coca-Cole Adria, sagovornik je u „1na1“ intervjuu „Influence is not a tactic, it’s a strategy“ u kojem će odgovoriti na pitanja kako prepoznati influencera koji će na najbolji mogući način promovisati vrednosti brenda i stvoriti uspešnu priču.

Siniša Đuranović, stariji potpredsednik i glavni pravni savetnik u Hrvatskom Telekomu, u svom predavanju „The world changes innovation strategy“ govoriće o tehnološkim promenama koje su u poslednjoj deceniji transformisale način na koji razmišljamo i kako vidimo svet.

Dominik Šafarić je rukovodilac tima za inženjering i infrastrukturu u Styria.AI, a u sklopu svoje prezentacije „Machine Learning in its full potential: redefining media industry“ govoriće o transformaciji medijske industrije putem inteligentne platforme za personalizaciju vesti koja se koristi najnaprednijim algoritmima mašinskog učenja.

I ove godine na Digital Takeover-u biće dodeljena Business Leaders priznanja kompanijama koje je 24sata prepoznao kao lidere u digitalnoj transformaciji. Radi se o kompanijama koje definišu digitalno tržište te određuju kako će ono izgledati sutra, ali i koriste najbolje prakse.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto već danas. Sve informacije i detaljan program potražite na zvaničnoj stranici.

***
Digital Takeover inovativna je platforma 24sata, najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. 24sata svaki dan doseže 2,1 miliona ljudi te 2 od 3 internet korisnika u RH (izvor: GemiusRating, Facebook 2019/02). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 88 svetskih priznanja u svetskoj i evropskoj konkurenciji, a koje su dodelili prestižni žiriji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, ICERTIAS, Native Advertising Institute, World Editors Forum, Readers Digest i dr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

[POGLED SA VRHA 2018/19] DAVOR BRUKETA, Bruketa&Žinić&Grey: „Za nas je 2018 bila super godina jer smo imali 45% ukupnog rasta u odnosu na 2017. godinu“

Advertiser Serbia25. aprila 2019.

Deseta DIRECT MEDIA AKADEMIJA najavljuje gostovanja specijalnih gostiju: MINDSCAPES U BEOGRADU!

Advertiser Serbia24. aprila 2019.

Deveta BRENDING konferencija: „Hack the influence“

Advertiser Serbia24. aprila 2019.

Ukupno 15 finalista ulazi u trku za EFFIE nagradu

Advertiser Serbia24. aprila 2019.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2018] DEGORDIAN: „Vip YouTube Akademija“ za VIPnet

Advertiser Serbia24. aprila 2019.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2018] PIONIRI: „Metalac – Novi strateški, ne muzički pravac“ za METALAC GRUPU

Advertiser Serbia23. aprila 2019.

MARIJA MATIĆ, vođa modula Mediji na DIRECT MEDIA ACADEMY: „Pokazaćemo u kom pravcu idu mediji“

Advertiser Serbia22. aprila 2019.

Digital Day: Verujete li digital ekspertima?

Advertiser Serbia21. aprila 2019.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2018] DEGORDIAN: „CROmpiranje“ za ČIPI ČIPS (Adria Snack)

Advertiser Serbia19. aprila 2019.

[POGLED SA VRHA 2018/19] MANUELA ŠOLA, Komunikacijski laboratorij: „Drago nam je što je kvaliteta našeg rada prepoznata na tržištu, a što potvrđuje respektabilan broj novih klijenata“

Advertiser Serbia18. aprila 2019.

Inovativna aplikacija agencije Saatchi & Saatchi pretače dodire samopregleda u dodire ekrana mobilnog telefona

Advertiser Serbia18. aprila 2019.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2018] SVA: „Beogradsko nefiltrirano pivo“ za M6-EDEN

Advertiser Serbia17. aprila 2019.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2018/19] DAMIR RUVIĆ, Via Media: „BiH advertajzing sceni nedostaje hrabrost da se dobre ideje u cijelosti realizuju“

Advertiser Serbia16. aprila 2019.

Srbija dobila samoregulatorno telo u oblasti oglašavanja

Advertiser Serbia15. aprila 2019.

[POGLED SA VRHA 2018/19] JELENA FIŠKUŠ i SEAN POROPAT, Studio Sonda: „Dug je još put do prihvaćanja kreativnosti kao važnog generatora prosperiteta i zdravlja društva“

Advertiser Serbia15. aprila 2019.