Agencije

Digital Takeover najavljuje bogat program uz vodeće digitalne stručnjake

Agencije

Digital Takeover 12. marta u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudiće bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i sveta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista, prezentacije i stručna predavanja

 

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posetioce očekuje bogat 11-satni program u pet dvorana uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Više od 30 vodećih hrvatskih, regionalnih i svetskih stručnjaka iz oblasti digitala učesnicima će preneti svoja bogata iskustva i znanja.

Keynote predavanje na temu „Life in the matrix – setting the scene for ultra modernity“ održaće dr. Kjell A. Nordstrom jedan od najuticajnijih svetskih mislilaca današnjice i autor svetskih bestsellera „Funky Business“ i „Karaoke kapitalizam“. Još jedan švedski stručnjak je među ovogodišnjim keynote predavačima – Johan Ronnestam, dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i preduzetnik i zasluženo jedan od najcenjenijih svetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. Tu će biti i Jesper Laursen – vodeći danski stručnjak za content marketing i osnivač globalno cenjenog Native Advertising Institutea. Slušaćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, na temu „Myths of digital transformation„.

IEDC – Poslovna škola Bled jedna je od najuglednijih škola na svetu za razvoj visokog menadžmenta, a ujedno je i ekskluzivni edukacijski partner ovogodišnje konferencije. S Bleda nam osim prof. Filipovića dolazi i Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group, koji je od 2016. gostujući predavač na IEDC Poslovnoj školi Bled.

Paneli i prezentacije o aktualnim digitalnim temama

Posetioce očekuju čak četiri panela i brojne prezentacije koje se bave aktuelnim temama i trendovima iz digitala

Na panelu „It’s time for the truth: digital advertising metrics explained“ govoriće se o mogućnostima koje digitalni mediji pružaju, koji su to novi formati i kanali koji menjaju i redefinišu ovu oglašivačku platformu te kako se mediji i oglašivači prilagođavaju tome. Panel „Everything can be reduced to an algorithm – except employees“ upoznaće nas s primerima i iskustvima uspešnog kreiranja preduslova za win-win rešenje u digitalnom dobu te načine na koje su osnažili svoje zaposlene.

Šta nas očekuje kada je reč o digitalizaciji javne uprave? Šta o svojim iskustvima kaže sam politički vrh, a šta kažu poslodavci – koja rešenja i iskustva im pomažu i omogućavaju neprekidan rast i razvoj? Na ova i brojna druga pitanja iz prve ruke odgovoriće učesnici panela pod nazivom „State as a partner on the way to the digital-age success„.

Kristijan Matijašević, direktor marketinga Coca-Cole Adria, sagovornik je u „1na1“ intervjuu „Influence is not a tactic, it’s a strategy“ u kojem će odgovoriti na pitanja kako prepoznati influencera koji će na najbolji mogući način promovisati vrednosti brenda i stvoriti uspešnu priču.

Siniša Đuranović, stariji potpredsednik i glavni pravni savetnik u Hrvatskom Telekomu, u svom predavanju „The world changes innovation strategy“ govoriće o tehnološkim promenama koje su u poslednjoj deceniji transformisale način na koji razmišljamo i kako vidimo svet.

Dominik Šafarić je rukovodilac tima za inženjering i infrastrukturu u Styria.AI, a u sklopu svoje prezentacije „Machine Learning in its full potential: redefining media industry“ govoriće o transformaciji medijske industrije putem inteligentne platforme za personalizaciju vesti koja se koristi najnaprednijim algoritmima mašinskog učenja.

I ove godine na Digital Takeover-u biće dodeljena Business Leaders priznanja kompanijama koje je 24sata prepoznao kao lidere u digitalnoj transformaciji. Radi se o kompanijama koje definišu digitalno tržište te određuju kako će ono izgledati sutra, ali i koriste najbolje prakse.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto već danas. Sve informacije i detaljan program potražite na zvaničnoj stranici.

***
Digital Takeover inovativna je platforma 24sata, najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. 24sata svaki dan doseže 2,1 miliona ljudi te 2 od 3 internet korisnika u RH (izvor: GemiusRating, Facebook 2019/02). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 88 svetskih priznanja u svetskoj i evropskoj konkurenciji, a koje su dodelili prestižni žiriji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, ICERTIAS, Native Advertising Institute, World Editors Forum, Readers Digest i dr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Bilbordi duž celog Marsa: ALMA QUATTRO proslavila 25 godina rada

Advertiser Serbia21. novembra 2019.

Konkurs za tradicionalna UEPS priznanja otvoren do 6. decembra

Advertiser Serbia21. novembra 2019.

SANJA PEŠIĆ, Generalna direktorka ALMA QUATTRO: Biti žena među ljudima

Advertiser Serbia20. novembra 2019.

Rađanje jedne zvezde: Nastanak kompanije ALMA QUATTRO

Advertiser Serbia19. novembra 2019.

Kompletiran program četvrtog DIABLOG-a

Advertiser Serbia18. novembra 2019.

Autorski članak KRISTINE MAKSIMOVIĆ, Represent Communications: Šta ni najiskusniji PR ne može da predvidi na eventu? LSPR iz ugla jedne polaznice

Advertiser Serbia14. novembra 2019.

KOMferencija: Iako kritikovani od mnogih, influenseri su nova generacija javnih ličnosti

Advertiser Serbia6. novembra 2019.

Na konferenciji DIABLOG o budućnosti influencers marketinga – Vrednost industrije do 2022. godine 15 milijardi dolara

Advertiser Serbia4. novembra 2019.

Istorija razvoja OOH oglašavanja u Srbiji #13: Prosto da pocrveniš

Advertiser Serbia1. novembra 2019.

Objavljen program Effie Awards 2020

Advertiser Serbia31. oktobra 2019.

McCann Beograd agencija godine u Srbiji

Advertiser Serbia31. oktobra 2019.

Autorski članak TAMARE JOKANOVIĆ, Represent Communications: Golden Drum iz ugla jednog PR-a

Advertiser Serbia31. oktobra 2019.

Proglašen pobednički tim takmičenja MarTech Challenge: Emitto najbolji mladi startap u oblasti marketinga!

Advertiser Serbia30. oktobra 2019.

Na četvrtom DIABLOG-u tema društvena odgovornost blogera i influensera

Advertiser Serbia29. oktobra 2019.

Agencija Grayling osvojila nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Advertiser Serbia28. oktobra 2019.