Agencije

Digital Takeover najavljuje bogat program uz vodeće digitalne stručnjake

Agencije

Digital Takeover 12. marta u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudiće bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i sveta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista, prezentacije i stručna predavanja

 

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posetioce očekuje bogat 11-satni program u pet dvorana uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Više od 30 vodećih hrvatskih, regionalnih i svetskih stručnjaka iz oblasti digitala učesnicima će preneti svoja bogata iskustva i znanja.

Keynote predavanje na temu „Life in the matrix – setting the scene for ultra modernity“ održaće dr. Kjell A. Nordstrom jedan od najuticajnijih svetskih mislilaca današnjice i autor svetskih bestsellera „Funky Business“ i „Karaoke kapitalizam“. Još jedan švedski stručnjak je među ovogodišnjim keynote predavačima – Johan Ronnestam, dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i preduzetnik i zasluženo jedan od najcenjenijih svetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. Tu će biti i Jesper Laursen – vodeći danski stručnjak za content marketing i osnivač globalno cenjenog Native Advertising Institutea. Slušaćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, na temu „Myths of digital transformation„.

IEDC – Poslovna škola Bled jedna je od najuglednijih škola na svetu za razvoj visokog menadžmenta, a ujedno je i ekskluzivni edukacijski partner ovogodišnje konferencije. S Bleda nam osim prof. Filipovića dolazi i Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group, koji je od 2016. gostujući predavač na IEDC Poslovnoj školi Bled.

Paneli i prezentacije o aktualnim digitalnim temama

Posetioce očekuju čak četiri panela i brojne prezentacije koje se bave aktuelnim temama i trendovima iz digitala

Na panelu „It’s time for the truth: digital advertising metrics explained“ govoriće se o mogućnostima koje digitalni mediji pružaju, koji su to novi formati i kanali koji menjaju i redefinišu ovu oglašivačku platformu te kako se mediji i oglašivači prilagođavaju tome. Panel „Everything can be reduced to an algorithm – except employees“ upoznaće nas s primerima i iskustvima uspešnog kreiranja preduslova za win-win rešenje u digitalnom dobu te načine na koje su osnažili svoje zaposlene.

Šta nas očekuje kada je reč o digitalizaciji javne uprave? Šta o svojim iskustvima kaže sam politički vrh, a šta kažu poslodavci – koja rešenja i iskustva im pomažu i omogućavaju neprekidan rast i razvoj? Na ova i brojna druga pitanja iz prve ruke odgovoriće učesnici panela pod nazivom „State as a partner on the way to the digital-age success„.

Kristijan Matijašević, direktor marketinga Coca-Cole Adria, sagovornik je u „1na1“ intervjuu „Influence is not a tactic, it’s a strategy“ u kojem će odgovoriti na pitanja kako prepoznati influencera koji će na najbolji mogući način promovisati vrednosti brenda i stvoriti uspešnu priču.

Siniša Đuranović, stariji potpredsednik i glavni pravni savetnik u Hrvatskom Telekomu, u svom predavanju „The world changes innovation strategy“ govoriće o tehnološkim promenama koje su u poslednjoj deceniji transformisale način na koji razmišljamo i kako vidimo svet.

Dominik Šafarić je rukovodilac tima za inženjering i infrastrukturu u Styria.AI, a u sklopu svoje prezentacije „Machine Learning in its full potential: redefining media industry“ govoriće o transformaciji medijske industrije putem inteligentne platforme za personalizaciju vesti koja se koristi najnaprednijim algoritmima mašinskog učenja.

I ove godine na Digital Takeover-u biće dodeljena Business Leaders priznanja kompanijama koje je 24sata prepoznao kao lidere u digitalnoj transformaciji. Radi se o kompanijama koje definišu digitalno tržište te određuju kako će ono izgledati sutra, ali i koriste najbolje prakse.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto već danas. Sve informacije i detaljan program potražite na zvaničnoj stranici.

***
Digital Takeover inovativna je platforma 24sata, najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. 24sata svaki dan doseže 2,1 miliona ljudi te 2 od 3 internet korisnika u RH (izvor: GemiusRating, Facebook 2019/02). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 88 svetskih priznanja u svetskoj i evropskoj konkurenciji, a koje su dodelili prestižni žiriji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, ICERTIAS, Native Advertising Institute, World Editors Forum, Readers Digest i dr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Otvorene prijave za program AcademIAA

Advertiser Serbia17. jula 2019.

Investicije u oglašavanje u Srbiji i zemljama regiona će rasti u narednim godinama

Advertiser Serbia16. jula 2019.

Mladi kreativci u saradnji sa UNICEF-om obeležavaju 30 godina Konvencije o pravima deteta

Advertiser Serbia9. jula 2019.

Zenith: Usporava se rast online oglašavanja

Advertiser Serbia9. jula 2019.

Festival GOLDEN DRUM ponovo sarađuje sa MSL Group

Advertiser Serbia8. jula 2019.

Osmi BalCannes vrednovaće najbolje agencijske projekte iz osam zemalja regiona

Advertiser Serbia8. jula 2019.

HURA za svet jednakih mogućnosti

Advertiser Serbia5. jula 2019.

GOLDEN DRUM predstavlja još tri predavača ovogodišnjeg izdanja festivala

Advertiser Serbia4. jula 2019.

Mali oglasi velike podrške

Advertiser Serbia3. jula 2019.

Autorski članak ANE ROLAND, Represent Communications: Šta je novo u oglašavanju banaka?

Advertiser Serbia1. jula 2019.

SLAVOJ ŽIŽEK, jedan od najistaknutijih javnih intelektualaca poslednjih decenija biće predavač na predstojećem GOLDEN DRUM-u

Advertiser Serbia28. juna 2019.

Raspevani intervju pobednice DIVNE PEŠKIR: Zlatni V(RAB)AC za McCann Beograd i “Vitaklince“

Advertiser Serbia28. juna 2019.

Da li nas je više osvojio GOT ili Černobilj?

Advertiser Serbia28. juna 2019.

MarTech Challenge: Otvoreno regionalno takmičenje za startape u oblasti marketinga

Advertiser Serbia27. juna 2019.

MCCANN WORLDGROUP mreža godine na CANNES LIONS 2019 kao i svetska Healthcare mreža godine

Advertiser Serbia26. juna 2019.