Agencije

Digital Takeover najavljuje bogat program uz vodeće digitalne stručnjake

Agencije

Digital Takeover 12. marta u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudiće bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i sveta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista, prezentacije i stručna predavanja

 

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posetioce očekuje bogat 11-satni program u pet dvorana uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Više od 30 vodećih hrvatskih, regionalnih i svetskih stručnjaka iz oblasti digitala učesnicima će preneti svoja bogata iskustva i znanja.

Keynote predavanje na temu „Life in the matrix – setting the scene for ultra modernity“ održaće dr. Kjell A. Nordstrom jedan od najuticajnijih svetskih mislilaca današnjice i autor svetskih bestsellera „Funky Business“ i „Karaoke kapitalizam“. Još jedan švedski stručnjak je među ovogodišnjim keynote predavačima – Johan Ronnestam, dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i preduzetnik i zasluženo jedan od najcenjenijih svetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. Tu će biti i Jesper Laursen – vodeći danski stručnjak za content marketing i osnivač globalno cenjenog Native Advertising Institutea. Slušaćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, na temu „Myths of digital transformation„.

IEDC – Poslovna škola Bled jedna je od najuglednijih škola na svetu za razvoj visokog menadžmenta, a ujedno je i ekskluzivni edukacijski partner ovogodišnje konferencije. S Bleda nam osim prof. Filipovića dolazi i Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group, koji je od 2016. gostujući predavač na IEDC Poslovnoj školi Bled.

Paneli i prezentacije o aktualnim digitalnim temama

Posetioce očekuju čak četiri panela i brojne prezentacije koje se bave aktuelnim temama i trendovima iz digitala

Na panelu „It’s time for the truth: digital advertising metrics explained“ govoriće se o mogućnostima koje digitalni mediji pružaju, koji su to novi formati i kanali koji menjaju i redefinišu ovu oglašivačku platformu te kako se mediji i oglašivači prilagođavaju tome. Panel „Everything can be reduced to an algorithm – except employees“ upoznaće nas s primerima i iskustvima uspešnog kreiranja preduslova za win-win rešenje u digitalnom dobu te načine na koje su osnažili svoje zaposlene.

Šta nas očekuje kada je reč o digitalizaciji javne uprave? Šta o svojim iskustvima kaže sam politički vrh, a šta kažu poslodavci – koja rešenja i iskustva im pomažu i omogućavaju neprekidan rast i razvoj? Na ova i brojna druga pitanja iz prve ruke odgovoriće učesnici panela pod nazivom „State as a partner on the way to the digital-age success„.

Kristijan Matijašević, direktor marketinga Coca-Cole Adria, sagovornik je u „1na1“ intervjuu „Influence is not a tactic, it’s a strategy“ u kojem će odgovoriti na pitanja kako prepoznati influencera koji će na najbolji mogući način promovisati vrednosti brenda i stvoriti uspešnu priču.

Siniša Đuranović, stariji potpredsednik i glavni pravni savetnik u Hrvatskom Telekomu, u svom predavanju „The world changes innovation strategy“ govoriće o tehnološkim promenama koje su u poslednjoj deceniji transformisale način na koji razmišljamo i kako vidimo svet.

Dominik Šafarić je rukovodilac tima za inženjering i infrastrukturu u Styria.AI, a u sklopu svoje prezentacije „Machine Learning in its full potential: redefining media industry“ govoriće o transformaciji medijske industrije putem inteligentne platforme za personalizaciju vesti koja se koristi najnaprednijim algoritmima mašinskog učenja.

I ove godine na Digital Takeover-u biće dodeljena Business Leaders priznanja kompanijama koje je 24sata prepoznao kao lidere u digitalnoj transformaciji. Radi se o kompanijama koje definišu digitalno tržište te određuju kako će ono izgledati sutra, ali i koriste najbolje prakse.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i obezbedite svoje mesto već danas. Sve informacije i detaljan program potražite na zvaničnoj stranici.

***
Digital Takeover inovativna je platforma 24sata, najuticajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu i deo je Styria grupe. 24sata svaki dan doseže 2,1 miliona ljudi te 2 od 3 internet korisnika u RH (izvor: GemiusRating, Facebook 2019/02). 24sata najnagrađivanija je medijska kuća u Hrvatskoj s osvojenih 88 svetskih priznanja u svetskoj i evropskoj konkurenciji, a koje su dodelili prestižni žiriji: International News Media Association, Digiday, World Association of Newspapers and News Publishers, Effie, European Newspaper Award, ICERTIAS, Native Advertising Institute, World Editors Forum, Readers Digest i dr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Jana 800 by Saatchi&Saatchi Hrvatska

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Doktori superheroji deo digitalne izložbe “Great ads for good”

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Novi letnji Master class u Represent Communications: TikTok like a PRO

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Budućnost maloprodaje: Sinergija razumevanja, efikasnosti i empatije

Advertiser Serbia30. juna 2020.

POLARIS otkriva kako COVID-19 kriza utiče na advertajzing industriju

Advertiser Serbia26. juna 2020.

PREDRAG VOJINOVIĆ: „Živimo u doba egzibicionizma, voajerizma, materijalizma i egoizma“

Advertiser Serbia26. juna 2020.

DAVOR BRUKETA: „Nadam se da ćemo pronaći način da prestanemo nanositi bol jedni drugima kao i drugim vrstama“

Advertiser Serbia25. juna 2020.

ROBERT BOHINEC: „Želim svet bez maski. Čak i bez onih na licu“

Advertiser Serbia24. juna 2020.

Otvaranjem poslovne jedinice u Srbiji agencija Will Marlow proširuje svoje poslovanje

Advertiser Serbia23. juna 2020.

IVAN TANIĆ: „Želim svet malo suosjećajniji i mrvicu tiši“

Advertiser Serbia22. juna 2020.

VELJKO GOLUBOVIĆ: „Ovaj svet više ne pripada nama, niti mi njemu“

Advertiser Serbia19. juna 2020.

W+K: Sarađivaćemo samo sa klijentima koji podržavaju BLM pokret

Advertiser Serbia18. juna 2020.

Ask an expert: ANĐELKO TRPKOVIĆ, CEO Publicis Groupe Adriatic

Advertiser Serbia17. juna 2020.

JANKO PAVLOVIĆ: „Imam utisak da ni centri moći ne znaju šta rade“

Advertiser Serbia17. juna 2020.

BOJAN ŠAPTOVIĆ: „Ovo je utakmica u kojoj sanjari i utopisti gube od iskusnih napadača“

Advertiser Serbia17. juna 2020.