Branding

Denise Lee Yohn zvezda Brandolucije

Amerikanka Denise Lee Yohn, vodeće ime iz sveta brandinga koja je pozicionirala najveće svetske brandove, za Branding konferenciju je pripremila inspirativno i kreativno predavanje na temu “What Great Brands Do”

Branding konferencija #05 je u potpunosti opravdala svoj slogan! «Brandolucija» je privukla apsolutnu zvezdu iz sveta brandinga – Denise Lee Yohn. Vodeće ime u građenju i pozicioniranju vrhunskih svetskih brandova, autorka bestsellera i direktorica TEDx San Diego, za Branding konferenciju je pripremila inspirativno i kreativno predavanje na temu “What Great Brands Do”.

Vizionarskim i kreativnim ličnim pristupom, Denise je već odavno postala najtraženija na respektabilnim konferencijama, radionicama i prezentacijama biznis liderima iz različitih industrija širom sveta. Iza sebe ima iskustvo od 25 godina u kreiranju i vođenju svetskih brandova kao što su Sony, Burger King, Land Rover, Oakley, Frito-Lay, a jedan od razloga zbog kojih se odlučila za dolazak u Sarajevo je želja da se upozna sa veoma dinamičnim i nepredvidivim tržištem našeg regiona.

null

Autorka je bestsellera «Šta rade vrhunski brandovi: Sedam principa za građenje brandova koji izdvajaju najbolje iz mase» (Jossey-Bass), te kontinuirano doprinosi publikacijama kao što su Harvard Business Review, Forbes i mnogim drugim.

Denise je Brand direktor TEDx San Diego, programa koji je kreiran da bi pomogao razvoj zajednice, organizujući inspirativna i kreativna predavanja na kojima govornici različitih branši iz celog sveta prenose svoja iskustva i prezentuju «ideje vredne širenja».
Za sve domaće ali i regionalne stručnjake iz oblasti brandinga, komunikacija i marketinga predavanje Denise Lee Yohn će biti jedinstvena prilika da iz njenog neprocenjivog iskustva i kreativnih ideja primene deo i na svoj biznis.

Stoga, ne zaboravite! Early bird prijave su u toku! Požurite i rezervišite svoje mesto na Branding konferenciji. Za više informacija o kotizacijama i programu saznajte na www.branding.ba

Branding konferencija će se održati 12. juna 2015. godine u Sarajevu, u Gradskoj Vijećnici.

***

Branding konferencija je jedini strukovni događaj koji se organizuje u Bosni i Hercegovini, a okuplja eksperte specijalizovanih znanja u oblasti brandinga. Prva Branding konferencija održana je 2011. godine sa ciljem podizanja svesti lokalnih preduzetnika i brand menadžera o važnosti marketinga te ulozi branda u strateškom razvoju kompanije.
Branding konferenciju donosi novosti marketinških strategija, gostovanja vrhunskih predavača, organizuju se zanimljive radionice i panel diskusije, inspiriše kreativnu energiju i podstiče networking.
Prethodne Konferencije okupile su regionalne i svetske marketing stručnjake koji su govorili o svemu onome što nam budućnost donosi kada su u pitanju marketinške strategije, nova tržišta, promene u okruženju.
Branding konferencija se iz godine u godinu razvija i povećava svoj uticaj na lokalno ali i regionalno tržište koju u proseku poseti 341 učesnik iz 11 zemalja uz objave i reportaže u više od 60 medija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Branding

Pirinač „Uncle Ben’s“ menja ime zbog rasnih stereotipa

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Rolls-Royce redizajnirao vizuelni identitet

Advertiser Serbia31. avgusta 2020.

KFC privremeno odustao od čuvenog slogana „finger lickin’ good“

Advertiser Serbia25. avgusta 2020.

Ghetaldus je izbacio stav na sunce

Advertiser Serbia17. jula 2020.

Američke ragbi tim Washington Redskins menja ime

Advertiser Serbia14. jula 2020.

Američka firma uklanja lik Afroamerikanke sa svog proizvoda, njena porodica se protivi

Advertiser Serbia23. juna 2020.

Završena deseta Brending konferencija

Advertiser Serbia23. maja 2020.

Da li su mali i veliki biznisi mogli da iskoriste lekcije iz prošlosti za prevazilaženje krize?

Advertiser Serbia20. maja 2020.

Danas počinje deseta Brending konferencija – kako je izgledalo prvih 9?

Advertiser Serbia18. maja 2020.

VESNA BEGANOVIĆ, Via Media: „Mi smo važna karika u oporavku i modernizaciji ekonomije“

Advertiser Serbia15. maja 2020.

BK10 predstavlja: Komunikacija u vremenu pandemije

Advertiser Serbia14. maja 2020.

Branding Conference 10 – The show must go on!

Advertiser Serbia7. maja 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia i Ghetaldus van okvira

Advertiser Serbia26. aprila 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia & Violeta: Ovo pakovanje je smeće i na to smo ponosni

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Vip mobile menja brend u A1 u 2020. godini

Advertiser Serbia15. decembra 2019.