Agencije

„Delhaize Serbia“ novi klijent agencije „Universal Media Beograd“

BEOGRAD – Specijalizovana agencija za planiranje i zakup medijskog prostora „Universal Media Beograd“ (UM Beograd) započela je saradnju sa novim klijentom, kompanijom „Delhaize Serbia“ (Delez Srbija). Nakon tenderskog postupka koji je vođen od strane kompanije „Delhaize Serbia“ i međunarodne medijske revizorske kuće „Ebiquty“, a u jakoj konkurenciji, najbolje je ocenjena agencija „UM Beograd“ zbog potpunog razumevanja kategorije poslovanja, konkurentnih uslova medijskog zakupa, strateškog pristupa oglašavanju i širokog dijapazona najraznovrsnijih usluga, znanja i alata za sofisticirano medijsko planiranje i merenje učinka, koje agencija „UM Beograd“ poseduje zahvaljujući članstvu u „Interpublic Group”, jednoj od najvećih multinacionalnih komunikacionih kompanija.

Početak saradnje sa najvećim maloprodajnim lancem u Srbiji predstavlja veliki izazov za tim agencije „UМ Beograd“, s obzirom na to da je retail najdinamičnija i najaktivnija kategorija na tržištu u našoj zemlji. Tim povodom, Biljana Kolaković, direktorka agencije „UM Beograd“, izjavila je: „Izuzetno smo srećni što smo dobili priliku da radimo sa najvećim maloprodajnim lancem u našoj zemlji, koji je deo jedne od najznačajnijih međunarodnih trgovinskih kompanija. Maxi, Tempo i Shop&Go su brendovi koji su dobro poznati kupcima i na nama je veoma odgovoran zadatak da budemo deo procesa koji će raditi na održavanju te pozicije, ali i da damo svoj doprinos da se svakoga dana baza lojalnih kupaca uvećava.”

null
„Delhaize Serbia“ је članica međunarodnog trgovinskog lanca „Delhaize Group“ čije je sedište u Belgiji i koji posluje u Evropi, Americi i Aziji. „Delhaize Serbia“ posluje kroz formate Maxi, Tempo, Tempo Express i Shop&Go. U Srbiji ovaj trgovinski lanac ima 385 maloprodajnih objekata i oko 11.000 zaposlenih.

 Universal Media” (UM) je specijalizovana medijaska agencija koja se bavi strateškim planiranjem i zakupom medijskog prostora za klijente na svim medijskim platformama. Postoji na srpskom tržištu od 1999. godine, prvo kao medijsko odeljenje agencije „McCann Beograd”, a od 2005. kao nezavisna medijska agencija u okviru „I&F McCann Grupe”, jedne od vodećih kompanija za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacija u jugoistočnoj Evropi, Svojim klijentima i potencijalnim partnerima pruža usluge vođenja ukupnih klijentovih investicija za medije, od planiranja svih kanala komunikacije, optimizacije potrebnog budžeta, razumevanja potrošača, savetovanja, detaljnog medijskog planiranja i zakupa, praćenja kampanja, učinka i finansija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Brendovi: Dan posle sutra

Advertiser Serbia3. aprila 2020.

Brendovi i Covid-19 – Kako se postaviti?

Advertiser Serbia2. aprila 2020.

Građani Srbije u najmanjoj meri zabrinuti za gubitak radnog mesta, pokazuje istraživanje agencije Valicon

Advertiser Serbia1. aprila 2020.

Svaki izlazak iz kuće je novi udarac na medicinsko osoblje

Advertiser Serbia1. aprila 2020.

Zaključci webinara DIRECT TALKS from home 01: „Komunikacija i oglašavanje u regionu #COVID19”

Advertiser Serbia31. marta 2020.

I&F MCCANN GRUPA kupila 5 respiratora

Advertiser Serbia30. marta 2020.

JOVAN STOJANOVIĆ: Zašto ne smemo stati?

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Šta brendovi mogu da rade tokom i posle COVID-19

Advertiser Serbia25. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i DEGORDIAN BiH: „dm Ženska utrka“ za DM DROGERIE MARKT BOSNA i HERCEGOVINA

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Dr BORISLAV MILJANOVIĆ: Komunikacija u doba korone

Advertiser Serbia24. marta 2020.

TOMICA OREŠKOVIĆ: Šta sam naučio tokom rada od kuće

Advertiser Serbia20. marta 2020.

ADISA POBRIĆ: Veštine čarobnjaka u doba korone – Kako raditi od kuće kada imate decu

Advertiser Serbia20. marta 2020.

MCCANN WORLDGROUP najefektivnija agencijska mreža prema WARC izveštaju za 2020

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILEVA SERATLIĆ: Korona alarm – buđenje lične i kolektivne odgovornosti

Advertiser Serbia18. marta 2020.