Agencije

„Delhaize Serbia“ novi klijent agencije „Universal Media Beograd“

BEOGRAD – Specijalizovana agencija za planiranje i zakup medijskog prostora „Universal Media Beograd“ (UM Beograd) započela je saradnju sa novim klijentom, kompanijom „Delhaize Serbia“ (Delez Srbija). Nakon tenderskog postupka koji je vođen od strane kompanije „Delhaize Serbia“ i međunarodne medijske revizorske kuće „Ebiquty“, a u jakoj konkurenciji, najbolje je ocenjena agencija „UM Beograd“ zbog potpunog razumevanja kategorije poslovanja, konkurentnih uslova medijskog zakupa, strateškog pristupa oglašavanju i širokog dijapazona najraznovrsnijih usluga, znanja i alata za sofisticirano medijsko planiranje i merenje učinka, koje agencija „UM Beograd“ poseduje zahvaljujući članstvu u „Interpublic Group”, jednoj od najvećih multinacionalnih komunikacionih kompanija.

Početak saradnje sa najvećim maloprodajnim lancem u Srbiji predstavlja veliki izazov za tim agencije „UМ Beograd“, s obzirom na to da je retail najdinamičnija i najaktivnija kategorija na tržištu u našoj zemlji. Tim povodom, Biljana Kolaković, direktorka agencije „UM Beograd“, izjavila je: „Izuzetno smo srećni što smo dobili priliku da radimo sa najvećim maloprodajnim lancem u našoj zemlji, koji je deo jedne od najznačajnijih međunarodnih trgovinskih kompanija. Maxi, Tempo i Shop&Go su brendovi koji su dobro poznati kupcima i na nama je veoma odgovoran zadatak da budemo deo procesa koji će raditi na održavanju te pozicije, ali i da damo svoj doprinos da se svakoga dana baza lojalnih kupaca uvećava.”

null
„Delhaize Serbia“ је članica međunarodnog trgovinskog lanca „Delhaize Group“ čije je sedište u Belgiji i koji posluje u Evropi, Americi i Aziji. „Delhaize Serbia“ posluje kroz formate Maxi, Tempo, Tempo Express i Shop&Go. U Srbiji ovaj trgovinski lanac ima 385 maloprodajnih objekata i oko 11.000 zaposlenih.

 Universal Media” (UM) je specijalizovana medijaska agencija koja se bavi strateškim planiranjem i zakupom medijskog prostora za klijente na svim medijskim platformama. Postoji na srpskom tržištu od 1999. godine, prvo kao medijsko odeljenje agencije „McCann Beograd”, a od 2005. kao nezavisna medijska agencija u okviru „I&F McCann Grupe”, jedne od vodećih kompanija za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacija u jugoistočnoj Evropi, Svojim klijentima i potencijalnim partnerima pruža usluge vođenja ukupnih klijentovih investicija za medije, od planiranja svih kanala komunikacije, optimizacije potrebnog budžeta, razumevanja potrošača, savetovanja, detaljnog medijskog planiranja i zakupa, praćenja kampanja, učinka i finansija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

[POGLED SA VRHA 2019/20] MIJA GAČNIK KRPIČ, Futura DDB: „Više od bilo koje nagrade znače nam zadovoljni klijenti, koji uz našu pomoć postižu bolje poslovne rezultate“

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Nova studija ističe efikasnost oglasa u trajanju od 2 sekunde

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i AQUA DIGITAL: „Olimpija – Manji od 37″ za brend OLIMPIJA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] IMAGO OGILVY: „Spomenik neisklesanom tijelu“ za PIPI

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Grayling predstavlja pet ključnih marketinških i komunikacijskih trendova za 2020

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i DRIVE: „#StayClean“ za EXIT

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia & Violeta: Ovo pakovanje je smeće i na to smo ponosni

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[POGLED SA VRHA 2019/20] BRANISLAV ČERUBDŽIĆ, Homepage.Creative.Digital.: „U 2019 smo iskristalisali neke zamisli i doneli nove strateške odluke“

Advertiser Serbia7. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „125 godina Beogradske berze“ za Beogradsku berzu

Advertiser Serbia7. februara 2020.

Novi alat za medija planiranje kampanja na vozilima gradskog prevoza

Advertiser Serbia6. februara 2020.

Izložba „Srpski kraljevski portreti”

Advertiser Serbia6. februara 2020.

IVANA BOGDANOVIĆ iz Represent Communications dobitnica prestižne nagrade magazina PC Press

Advertiser Serbia5. februara 2020.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2019/20] ADORJAN KURUCZ, Homepage.Creative.Digital.: „Jako cenim kampanje koje imaju gerilsku notu, koje „hakuju“ postojeće, razmrdavaju ustaljeno“

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Osigurava vaš mir“ za WIENER OSIGURANJE

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i UM BEOGRAD: „Beba bira gde“ za brend ROSA

Advertiser Serbia31. januara 2020.