Agencije

Degordian kreće s novim i unapređenim izdanjem Detangled edukacija

Agencije

Agencija Degordian ponovno pokreće Detangled, program besplatnih edukacija iz oblasti marketinga, a otkrili su i novosti koje nam donosi novo izdanje ovog programa.

 

Besplatan program edukacija Detangled, koji je pre dve godine pokrenula agencija Degordian, nakon perioda stanke ponovno kreće u novom izdanju. Osim što će se sve održavati online, novost je da uvode i panele na kojima će učestvovati brojni zanimljivi gosti iz industrije.

Stručnjaci iz Degordiana pokrenuli su ovaj besplatan program edukacija s ciljem deljenja znanja jer i sami već godinama neguju kulturu učenja kroz brojne edukacije koje održavaju interno u kompaniji. One najbolje su odlučili da učine javnim i otvore ih za sve koji žele da uče i budu u toku sa svim novim marketinškim trendovima. Njihova želja je edukovati što više ljudi, nadahnuti ih, motivisati i inspirisati kako bi i sami nastavili da istražuju i razvijaju sebe i svoju okolinu.

Za razliku od prvih Detangled edukacija koje su se održavale u njihovim prostorima, lokacija sada više neće biti prepreka za učestvovanje jer se ceo program održava online, a dodatna novost i prednost novog formata Detangled edukacija je i to što će na njihovoj web stranici nakon održavanja uživo, biti dostupni snimci koje će moći naknadno da se pogledaju.

U novu sezonu kreću s panelom u kojem će ugostiti Ivu Novaka, koji radi kao Global Head of Growth Marketing u prvom hrvatskom unicorn-u – kompaniji Infobip, dok će moderator biti Daniel Ackermann, CEO Degordiana.

Panel Growth Marketing on a global scale: A case of Infobip biće održan online, 20. oktobra u 16 sati. Razgovaraće o izazovima i iskustvima koje je Ivo Novak stekao razvijajući Growth Marketing na globalnom nivou, o inbound i account based marketingu te marketing automatizaciji. Ovo tema je idealna za sve startup-ove, IT kompanije, B2B kompanije, ali i za sve ostale Sales i Performance oriented kompanije i pojedince unutar njih.

Osim toga, već su otvorene prijave za ostale nadolazeće edukacije i panele. Za sve one koji pripremaju kampanje u susret Black Friday-u, pripremili su korisnu edukaciju pod nazivom Social Commerce: novi način skaliranja Ecommerce poslovanja, koju će 3. novembra održati njihov rukovodilac Performance marketing tima – Matej Jelić.

U novembru nas očekuje i jedan zanimljiv webinar Employer branding strategija u praksi u sklopu kojeg će ugostiti Marinu Jurić, HR business partnerku iz Addiko banke, koja će s Ivom Majstorović, Employer branding direktoricom iz Degordiana, podeliti iskustvo rada na stvarnom primeru krojenja employer branding strategije za Addiko banku.

Influenser marketing još je jedna od gorućih tema kojom će se baviti na Detangledu. Tačnije, u najavi je i webinar Društveno odgovoran influencer marketing u kojem će ugostiti poznatu hrvatsku influenserku Nanu Nadarević, dok će uz nju svoje znanje podeliti duo iz Degordiana, PR menadžerka Mia Bušić i Account Executive Filip Vujić.

U Degordianu nastavljaju da pripremaju nove edukacije, a sve detalje i novosti možete saznati na Detangled web stranici. Pronađite edukaciju iz oblasti koje vas zanima, prijavite se i uživajte u zanimljivim i aktuelnim temama koje su Degordianci i njihovi gosti pripremili za vas!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Rad mladog dizajnera STEFANA GAJIĆA uvršten u internacionalnu izložbu o toleranciji

Advertiser Serbia18. oktobra 2021.

Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Advertiser Serbia16. oktobra 2021.

MARKO PEŠIĆ: „Pomoći ćemo da polaznici AcademIAA svoje potencijale i perspektive sagledaju iz nešto drugačijih uglova“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Video tribute o Draganu Sakanu na Golden Drum-u

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

DOBRINKA VIĆENTIJEVIĆ: „Dočaraćemo polaznicima svu raznolikost upotrebe različitih izvora podataka“

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

ANA MIJAJLOVIĆ: „Za sve koje marketing zanima, ovogodišnja AcademIAA je definitivno jedinstvena prilika za edukaciju“

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

LJUBICA VUKČEVIĆ: „Cilj nam je da donesemo vrednost i onima koji su na početku karijere, ali i onima sa dugogodišnjim iskustvom“

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

HETERO HOME – Nećemo više da se krijemo (ni u ormaru)

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

GORAN JANKULOSKI: „Cilj nam je da pripremimo sledeću generaciju marketara koja će 50% svojih medijskih budžeta trošiti onlajn“

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Nova kampanja za Franck Cappuccino by Señor

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Zastrašujuće dobra saradnja: Dubioza kolektiv i Via Media predstavili spot „Kafana“

Advertiser Serbia7. oktobra 2021.

Vila Divljina: Fake smeštaj u borbi protiv realnosti divlje gradnje

Advertiser Serbia6. oktobra 2021.

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Kako smo napravili „hajp“ oko povratka u školu?

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Preminuo Miloje Sekulić, jedan od pionira digitalnog PR-a i konsaltinga u Srbiji

Advertiser Serbia14. septembra 2021.