Festivali

Dani komunikacija 2020 biće održani u oktobru

Festival tržišnih komunikacija umesto u aprilu biće održan 29. oktobra 2020 – kada će u rovinjskom hotelu Lone ugostiti niz fascinantnih predavača iz celog sveta

 

Dani komunikacija ove godine će umesto početkom aprila biti održani od 29. do 31. oktobra 2020. Na preporuke Svetske zdravstvene organizacije u vezi sa globalnom situacijom širenja koronavirusa, a zbog sigurnosti svih 3 hiljade učesnika, predavača i partnera koji ovaj netipični festival čine jednim od najboljih na svetu, organizatori su doneli odluku o pomeranju datuma održavanja Dana komunikacija 2020 s proleća na jesen. Odluka o novom terminu doneta je i zbog činjenice da su kompanije u kojima radi deo predavača i učesnika zabranile putovanja, kao i učestvovanja na većim događajima. Odabirom novog termina Dani komunikacija pridružili su se celom nizu drugih međunarodnih i domaćih događaja koja, stavljajući na prvo mesto zdravlje i dobrobit svakog pojedinca, održavanje prilagođavaju trenutno neizvesnim okolnostima.

Organizatori ujedno zahvaljuju svim dugogodišnjim prijateljima festivala i vernim učesnicima koji su obezbedili svoje mesto na festivalu i poručuju da kotizacije i Maistrini smeštajni kapaciteti kupljeni za ovogodišnje trodnevno festivalsko izdanje svakako važe za novi termin u oktobru 2020 – i vredna su investicija u znanje, poslovanje, ali i napredak domaće struke.

Snagu festivala i u novom, jesenjem terminu pokazuju do sada najavljeni svetski lideri koji su potvrdili učestvovanje na Danima komunikacija u ulozi predavača. Oni redom stoje iza festivala, pa će se u oktobru učesnicima u stvaranju najnovijeg izdanja ovog međunarodno prepoznatog festivala pridružiti: najuticajniji svetski direktor marketinga Keith Weed; Emmy-jem nagrađivani dizajner Chris Do; donedavno vodeći jevanđelista Microsofta James Whittaker; futurolog i vizionar Ari Popper; Merlee Jayme, jedna od samo osam žena među 100 najboljih kreativnih direktora; jedan od 25 najboljih svetskih kreativaca po Forbesu Rei Inamoto; Paul Holmes, začetnik čuvenog Holmes Reporta i legenda industrije odnosa s javnošću; David Orlic, koji dolazi iz jedne od najnagrađivanijih PR agencija na svetu; Tim Leake s možda najzanimljivijim predavanjem s ovogodišnjeg Cannes Lions festivala naziva Ugly Sells; Toshihiko Tanabe – nagrađivani kreativac iz dalekog Japana; globalna direktorica dizajna P&G-ja za sva svetska tržišta Olga Roza i niz drugih.
Sve informacije pronađite na zvaničnim stranicama www.danikomunikacija.com.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih svetskih evenata prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, provokativne produkcije te visokokvalitetne organizacije. Organizatori i ove godine jamče raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije da budu deo promene. Više informacija o festivalu pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

***

O ORGANIZATORIMA FESTIVALA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Pratite proglašenje dobitnika IdejaX, MIXX i Effie na live stream-u

Advertiser Serbia9. aprila 2020.

Grayling Srbija i Kaspersky u finalu za SABRE Awards EMEA 2020

Advertiser Serbia8. aprila 2020.

Golden Drum među top 7 regionalnih festivala na svetu

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Vrhunski mentori dolaze na Young Lions School u Rovinju – Prijave su u toku

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Vodeći kreativci svetskih top lista će se družiti sa nama na Danima komunikacija

Advertiser Serbia19. februara 2020.

Na Danima komunikacija predviđamo budućnost odnosa s javnošću

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Futurolog i jevanđelista komunikacijske industrije koji će spasiti svet od dosade stižu na Dane komunikacija

Advertiser Serbia5. februara 2020.

Prva decenija IdejeX i MIXX-a u znaku zanimljivih novosti za podnosioce radova

Advertiser Serbia28. januara 2020.

Elita industrije na Danima komunikacija – Stižu najuticajniji oglašivač sveta i poznati bihejvioralni strateg

Advertiser Serbia23. januara 2020.

Otvorene prijave za takmičenje Young Lions Croatia 2020

Advertiser Serbia9. januara 2020.

Veliki Sempler za projekat „Ne odričem se svoga deteta“

Advertiser Serbia30. novembra 2019.

Dobitnici Grand Prix Epica Awards 2019

Advertiser Serbia27. novembra 2019.

5 vrhunskih kreativaca iz ex-YU regiona među članovima žirija prestižnog Njujorškog Festivala Advertajzinga

Advertiser Serbia21. novembra 2019.

Eurobest 2019: Objavljena lista finalista za Innovation Award

Advertiser Serbia20. novembra 2019.

Cannes Lions najavio novo izdanje festivala

Advertiser Serbia4. novembra 2019.