Agencije

Na Dane komunikacija dolazi nagrađivani multimedijalni umetnik koji „crta pogledom“

Uz podršku Hrvatskog Telekoma na Danima komunikacija predavaće Graham Fink, jedan od najnagrađivanijih kreativaca modernog sveta koji stavlja tehnologiju u službu kreativnosti

Dani komunikacija nastavljaju niz predstavljanja zvučnih imena industrije tržišnog komuniciranja koji dolaze u Rovinj, hotel Lone, od 12. do 15. aprila 2018. godine. Najavljen je dolazak Grahama Finka, uz podršku Hrvatskog Telekoma, jednog od najnagrađivanijih kreativaca modernog sveta koji je izvrstan primer sinergije tehnologije i kreativnosti što je tema ovogodišnjeg festivala.

Graham Fink multimedijalni je umetnik koji svoju kreativnost izražava filmom, crtežom, slikom i fotografijom. Koristeći tehnologiju za novi pristup kreativnom izražavanju, Fink „crta pogledom” – stvara figurativne portrete očima uz pomoć posebnog softvera što privlači posebnu pažnju.

Fink se može pohvaliti zavidnom karijerom u oglašivačkoj industriji, s 36 godina postao je najmlađi predsednik Svetskog udruženja kreativnog oglašavanja i dizajna, D&AD-a (Global Association for Creative Advertising and Design). Samo pet godina kasnije, 2001. godine, Graham pokreće vlastitu produkcijsku kuću the fink tank koja se fokusira na konceptualnu umetnost. Osnivač je i najradikalnije britanske škole za umetnost koja podržava mlade talente – the arts chool, a donedavno je obavljao funkciju glavnog kreativca agencije Ogilvy China.

O Danima komunikacija:
Tehnologija i kreativnost teme su šestog izdanja festivala. Iz godine u godinu Dani komunikacija beleže sve veći porast posetilaca. Uz Mr. Binga, organizatori su najavili ovogodišnje predavače: Jayantu Jenkinsa, kreativnog direktora Twittera, Brada Parscalea, direktora digitalnih medija predsedničke kampanje Donalda J. Trumpa, Susan Credle, jednu od najmoćnijih žena marketinške industrije te stručnjake za odnose s javnošću: Gabrielu Lungu, direktoricu agencije za konsalting WINGS i Hermesa Holma iz agencije PRIME Weber Shandwick. Organizatori najavljuju izrazito zanimljiv i raznolik sadržaj. Za više informacija o Danima komunikacija posetite zvaničnee stranice festivala www.danikomunikacija.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Digital Day i Mixx Awards 8. i 9. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

Advertiser Serbia21. marta 2018.

Prijavite se za IAB MIXX Awards Serbia 2018

Advertiser Serbia21. marta 2018.

Dani komunikacija: AdBlock na advertising festivalu

Advertiser Serbia21. marta 2018.

Otvorene prijave za EACA European Advertising Certificate

Advertiser Serbia20. marta 2018.

Advertising Fail Stories: Otkrili smo kako dođe Uspeh kad „zakucaš“ Neuspeh

Advertiser Serbia19. marta 2018.

iPhone-ova Siri dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia15. marta 2018.

Premijerka ANA BRNABIĆ: “Spoj digitalizacije, kreativnosti i nauke – recept za brži razvoj društva i ekonomije”

Advertiser Serbia14. marta 2018.

Svetski stručnjaci privukli 1300 posetilaca na konferenciji Digital Takeover

Advertiser Serbia14. marta 2018.

Agencija MPG traži grafičkog dizajnera

Advertiser Serbia12. marta 2018.