Brendovi

Canon predstavljanjem uređaja imagePRESS C650 korisnicima nudi ulazak u svet univerzalne primene na profesionalnom nivou

Brendovi

Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, proširuje svoju imagePRESS liniju, vodeću na tržištu, predstavljanjem C650 uređaja

Novi model ispisuje 65 strana u minutu i kreiran je da korisnicima, kao što su interna odeljenja za štampu, kreativna preduzeća i ona koja proizvode dokumenta po profesionalnim standardima, obezbedi polaznu tačku za razvijanje dodatne specijalizovane ponude, prethodno ograničene mogućnostima završne obrade i integracijom radnog procesa.

Kreiran na istoj platformi kao i C850 serija, a koja je predstavljena u septembru 2016. godine, C650 nudi istu kombinaciju konstantno visokog kvaliteta štampe, performansi i pouzdanosti, kao i ostali modeli iz te grupe, dok istovremeno preuzima više profesionalnih opcija za završnu obradu od C850 serije i prebacujeu segment uređaja koji štampaju 65 stranica u minutu.

Peter Wolff, viši direktor grupe za komercijalne štampače i produkcijsko odeljenje za reprodukciju sadržaja u Canon Europe, je prokomentarisao: „Za korporativna odeljenja za štampanje i manje ali napredne firme koje nude uslugu štampe (PSP-ove), koji su tradicionalno fokusirani na manje složene primene dokumenata, imagePRESS C650 predstavlja priliku za proširenje poslovanja na kompleksnija rešenja sa zahtevnom završnom obradom, kao što su katalozi, brošure i direktna pošta, ali i na drugi marketinški materijal kao što su dvostrani baneri i koverte.“

Za tu vrstu korisnika doslednost brenda, upravljanje bojama i kreativnost postaju sve važniji. Ove narastajuće potrebe su bile poziv za stvaranje uređaja iz osnovne ponude koji se može direktno povezati sa drugim sistemima koje koristi klijent, po ceni koja mu je prihvatljiva. Sa imagePRESS C650 uređajem mi imamo baš takvo rešenje“, dodao je Wolff.
Mogućnosti završne obrade dostupne na imagePRESS C650 obuhvataju rezač brošura sa dva noža, jedinicu za presavijanje papira, deo za umetanje dokumenata, deo za završnu obradu brošura, uređaj za bušenje većeg broja rupai savijanje, kao i klamericu. Uređaj takođe omogućava dvostranu štampu banera, dajući korisnicima veću produktivnost prilikom štampe na dugačkim materijalima.

Važno je istaći da novi model iz image PRESS serije nudi fleksibilne mogućnosti rada korisnicima iz oblasti grafičke umetnosti, podržavajući celi niz produkcijskih RIP-ova, uključujući PRISMAsync i novi EFI FieryimagePRESS Server H300. Korisnici u kancelarijskom okruženju, koji uglavnom proizvode dokumenta po internim i eksternim profesionalnim standardima, mogu integrisati C650 u svoje postojeće sisteme pomoću imagePRESSPrinter kompleta. Savršeno radi i sa kancelarijskim sistemima kao što je uniFLOW, koristeći multifunkcijsku platformu za ugrađene aplikacije (MEAP).

Sa imagePRESS C650 uređajem možemo kancelarijskim korisnicima fokusiranim na kvalitet ponuditi fleksibilnost neophodnu za početak proizvodnje novih rešenja, ali i unapređenje njihovih tradicionalnih materijala za internu i eksternu komunikaciju“, prokomentarisao je Nick Klitsie, viši direktor prodaje rešenja vezanih za dokumenta. „Ovo je pozitivan korak napred za korisnike u ovoj oblasti kojimase, zahvaljujući dostupnim mogućnostima za završnu obradu, otvaraju novi putevi za veću raznovrsnost u profesionalnoj primeni.“

Korisnicima se nude mogućnosti za rast i diversifikaciju, bilo kroz nove primene koje mogu ponuditi, bilo kroz povećanje kvaliteta, pri čemu im obe stvari omogućavaju proširenje baze korisnika. Važno je da osluškujemo sa kojim se izazovima susreću korisnici i radimo sa njima na rešavanju problema. Ovaj razvoj imagePRESS linije je savršen primer zadovoljavanja specifičnih potreba korisnika unapređenjem mogućnosti već dokazane tehnologije“, zaključio je Wolff.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Novak Đoković novo zaštitno lice kompanije Lacoste

Advertiser Serbia22. maja 2017.

Održana xCEEd2017 konferencija

Advertiser Serbia22. maja 2017.

Preduzetnici pokazuju da #MožeDrugačije

Advertiser Serbia19. maja 2017.

MK Fintel Wind spreman za izlazak na Beogradsku berzu

Advertiser Serbia19. maja 2017.

Izuzetan međunarodni uspeh Tikveš & Domaine Lepovo vinarija

Advertiser Serbia19. maja 2017.

Canon najavljuje novo, potpuno integrisano, predstavljanje svog brenda širom Evrope

Advertiser Serbia19. maja 2017.

Endava – Novi centar za inovacije

Advertiser Serbia19. maja 2017.

Samsung QLED TV prvi televizor na svetu koji omogućava automatsko HDR podešavanje

Advertiser Serbia18. maja 2017.

Neoplanta Delikates čajna kobasica ocenjena kao najbolja, Gudi viršla nosilac Best Buy Award priznanja

Advertiser Serbia18. maja 2017.