Brendovi

Canon predstavljanjem uređaja imagePRESS C650 korisnicima nudi ulazak u svet univerzalne primene na profesionalnom nivou

Brendovi

Canon Europe, svetski lider u oblasti grafičkih rešenja, proširuje svoju imagePRESS liniju, vodeću na tržištu, predstavljanjem C650 uređaja

Novi model ispisuje 65 strana u minutu i kreiran je da korisnicima, kao što su interna odeljenja za štampu, kreativna preduzeća i ona koja proizvode dokumenta po profesionalnim standardima, obezbedi polaznu tačku za razvijanje dodatne specijalizovane ponude, prethodno ograničene mogućnostima završne obrade i integracijom radnog procesa.

Kreiran na istoj platformi kao i C850 serija, a koja je predstavljena u septembru 2016. godine, C650 nudi istu kombinaciju konstantno visokog kvaliteta štampe, performansi i pouzdanosti, kao i ostali modeli iz te grupe, dok istovremeno preuzima više profesionalnih opcija za završnu obradu od C850 serije i prebacujeu segment uređaja koji štampaju 65 stranica u minutu.

Peter Wolff, viši direktor grupe za komercijalne štampače i produkcijsko odeljenje za reprodukciju sadržaja u Canon Europe, je prokomentarisao: „Za korporativna odeljenja za štampanje i manje ali napredne firme koje nude uslugu štampe (PSP-ove), koji su tradicionalno fokusirani na manje složene primene dokumenata, imagePRESS C650 predstavlja priliku za proširenje poslovanja na kompleksnija rešenja sa zahtevnom završnom obradom, kao što su katalozi, brošure i direktna pošta, ali i na drugi marketinški materijal kao što su dvostrani baneri i koverte.“

Za tu vrstu korisnika doslednost brenda, upravljanje bojama i kreativnost postaju sve važniji. Ove narastajuće potrebe su bile poziv za stvaranje uređaja iz osnovne ponude koji se može direktno povezati sa drugim sistemima koje koristi klijent, po ceni koja mu je prihvatljiva. Sa imagePRESS C650 uređajem mi imamo baš takvo rešenje“, dodao je Wolff.
Mogućnosti završne obrade dostupne na imagePRESS C650 obuhvataju rezač brošura sa dva noža, jedinicu za presavijanje papira, deo za umetanje dokumenata, deo za završnu obradu brošura, uređaj za bušenje većeg broja rupai savijanje, kao i klamericu. Uređaj takođe omogućava dvostranu štampu banera, dajući korisnicima veću produktivnost prilikom štampe na dugačkim materijalima.

Važno je istaći da novi model iz image PRESS serije nudi fleksibilne mogućnosti rada korisnicima iz oblasti grafičke umetnosti, podržavajući celi niz produkcijskih RIP-ova, uključujući PRISMAsync i novi EFI FieryimagePRESS Server H300. Korisnici u kancelarijskom okruženju, koji uglavnom proizvode dokumenta po internim i eksternim profesionalnim standardima, mogu integrisati C650 u svoje postojeće sisteme pomoću imagePRESSPrinter kompleta. Savršeno radi i sa kancelarijskim sistemima kao što je uniFLOW, koristeći multifunkcijsku platformu za ugrađene aplikacije (MEAP).

Sa imagePRESS C650 uređajem možemo kancelarijskim korisnicima fokusiranim na kvalitet ponuditi fleksibilnost neophodnu za početak proizvodnje novih rešenja, ali i unapređenje njihovih tradicionalnih materijala za internu i eksternu komunikaciju“, prokomentarisao je Nick Klitsie, viši direktor prodaje rešenja vezanih za dokumenta. „Ovo je pozitivan korak napred za korisnike u ovoj oblasti kojimase, zahvaljujući dostupnim mogućnostima za završnu obradu, otvaraju novi putevi za veću raznovrsnost u profesionalnoj primeni.“

Korisnicima se nude mogućnosti za rast i diversifikaciju, bilo kroz nove primene koje mogu ponuditi, bilo kroz povećanje kvaliteta, pri čemu im obe stvari omogućavaju proširenje baze korisnika. Važno je da osluškujemo sa kojim se izazovima susreću korisnici i radimo sa njima na rešavanju problema. Ovaj razvoj imagePRESS linije je savršen primer zadovoljavanja specifičnih potreba korisnika unapređenjem mogućnosti već dokazane tehnologije“, zaključio je Wolff.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Samsung predstavio nove Galaxy S8 i S8+ pametne telefone za koje ne postoje granice

Advertiser Serbia29. marta 2017.

Ministarstvo lokalne samouprave podržalo program Bitka za znanje

Advertiser Serbia29. marta 2017.

Amazon kupuje najveću onlajn trgovinu na Bliskom istoku

Advertiser Serbia29. marta 2017.

Superste.net – novi talas podrške inovativnim idejama mladih

Advertiser Serbia28. marta 2017.

Samsung predstavio bioskop budućnosti sa novom tehnologijom za bioskopske ekrane

Advertiser Serbia28. marta 2017.

Vip mobile i „Bitka za znanje“ za savremeno obrazovanje u Srbiji

Advertiser Serbia27. marta 2017.

Najjači konkurs najjačeg u klasi – Grand student

Advertiser Serbia27. marta 2017.

Samsung na prestižnom sajmu satova i nakita, Baselworld 2017

Advertiser Serbia23. marta 2017.

Ušće Shopping Center slavi osmi rođendan!

Advertiser Serbia23. marta 2017.