Agencije

Branding Conference 10 – The show must go on!

Ove godine Brending konferencija slavi deseto izdanje. Iza nas je 9 sjajnih susreta, sa više od 170 predavača i 3.500 učesnika, koje su organizatori ove konferencije spremali iz godine, u godinu, kako bismo učeći od najboljih iz oblasti brendinga, bili spremni za sve ono što budućnost donosi

 

Međutim, ni najbolji od najboljih u industriji nisu mogli da predvide događaj koji će obeležiti 21. vek i zauvek promeniti način na koji živimo i komuniciramo.

Kakva ekonomska kriza je ispred nas, kakav život nas očekuje, kako će se potrošači ponašati, na koji način će se navike menjati, pitanja su kojima se bave trenutno svi svetski umovi. I dok su perspektive, pa i odgovori na ova pitanja različiti, za sve važi jedna istina: “The show must go on!”. Pitanje nije da li ćemo, već kako ćemo nastaviti dalje. Bez obzira na to što su pred nama, pa i brendovima izazovna vremena, istina je da oni koji su najspremniji da reaguju odmah, krizu će prihvatiti kao priliku za promenu, iz koje mogu izaći jači nego ikada.

Baš kao što ni život neće stati, neće ni Brending konferencija, ali će se prilagoditi trenutnoj situaciji, pa se planirani sadržaj iz fizičkog prostora seli u virtuelni, postaje online BK Week. Tako nas od 18. – 22. maja očekuje serija potpuno besplatnih online predavanja, radionica i intervjua, u okviru kojih će nam osam svetskih eksperata iz oblasti brendinga, marketinga i komunikacija dati odgovore na pitanja koja počinju sa „kako“. Iz Via Medie, koja je Brending konferenciju pokrenula pre deset godina kao odgovor na prethodnu recesiju, ističu da je ovo rođendanski poklon celom regionu, kako svim kompanijama koje su spremne da se uhvate u koštac sa promenama i iz krize izađu kao pobednici, tako i pojedincima koje će ova kriza naterati da prvi put u životu započnu svoj vlastiti biznis.

O fenomenima koje smo proživljavali protekla dva meseca, ali i onim koji nas očekuju u budućnosti, svaki dan tokom BK Week-a od 18:00-19:30 će nas voditi dokazani eksperti, poput Rory Sutherland, Michael Solomon, Mark Shayler, Davor Bruketa i Žarko Sakan koji će svojim znanjem, ali i iskustvima iz prethodne recesije, omogućiti da u novu normu normalnog uđete spremni.

Zbog svega navedenog, iz kriznog štaba Brending konferencije, pozivaju vas da ozbiljno shvatite naredne dve sedmice, jer su ključne ukoliko želite da obezbedite svoje besplatne kotizacije na www.branding.ba i iz udobnosti svog doma počnete da kreirate novu budućnost. Činjenica da smo solidarni i poštujemo pokret #ostaniUkući, ne isključuje imperativ da Show must go on!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Saatchi Hrvatska i Kraš prelomili: Dorina ima novu komunikacijsku platformu

Advertiser Serbia23. septembra 2020.

JELENA MIKIĆ: Recept za zadovoljnog i srećnog radnika postoji

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

A šta tebe žulja?

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

Digitalni porez – Komisija donela novi paket poreskih mera

Advertiser Serbia17. septembra 2020.

Kurs digitalnog marketinga – Professional level: Siguran put za digitalnu transformaciju menadžera

Advertiser Serbia17. septembra 2020.

Direct PERSPECTIVE Talks – HR i poslovanje u Covid-19 svetu

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

Počinje novi serijal webinara DIRECT TALKS

Advertiser Serbia2. septembra 2020.

Homepage pokrenuo HOMEPAGE AKADEMIJU

Advertiser Serbia1. septembra 2020.

IPG Mediabrands predstavlja: Prva revizija medijske odgovornosti na društvenim mrežama (ikad!)

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Saradnja FEFA fakulteta i I&F Grupe

Advertiser Serbia18. avgusta 2020.

Jana summer alarm by Saatchi Croatia

Advertiser Serbia12. avgusta 2020.

Bojan Kočovski imenovan za novog direktora agencije McCann Skopje

Advertiser Serbia11. avgusta 2020.

Nova kampanja JAZAS-a i Degordiana: Distanca od 2 mikrona štiti od virusa!

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.