Agencije

Beograd po prvi put ugostio žiri Međunarodnog udruženja PR stručnjaka (IPRA)

Agencije

Više od 20 međunarodnih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacija – članova žirija i UO Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA) – proteklog vikenda okupilo se u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja IPRA Golden World Awards for Excellence2017 i IPRA GRAND PRIZE 2017

Ovim priznanjem koje se dodeljuje u više od 25 kategorija IPRA nagrađuje najbolje projekte/kampanje iz domena komunikacija i odnosa sa javnošću, istovremeno birajući i najboljeg među najboljima – dobitnika IPRA GRAND PRIZE 2017. Posebna pažnja tokom žiriranja poklanja se radovima koji utiču na kreiranje boljeg i humanijeg okruženja – takvi radovi ulaze u uži izbor za posebno priznanje koje dodeljuje organizacija UN – Ujedinjene nacije.

null

Pokrovitelji ovogodišnjeg žiriranja u našoj prestonici bili su Turistička organizacija Beograda, Društvo Srbije za odnose sa javnošću i Grand Kafa, a agencija Blumen group domaćin članovima žirija i Upravnog odobra IPRA – PR stručnjacima iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Austrije, Filipina i Srbije.

Agencija Blumen group je i sama bila među finalistima i dobitnicima IPRA GOLDEN WORLD AWARDS.
2012. godine Blumen group je poneo ne samo zlatno priznanje GWA 2012, već kao najbolji među najboljima i IPRA GRAND PRIZE za kampanju “Popis je beleška za budućnost“. Prošle godine agencija je bila u finalu ovog takmičenja sa projektom “Play it again” – Stari Rock Majstori.

Imena ovogodišnjih pobednika biće saopštena tokom jula meseca, a priznanja uručena na IPRA GWA GALA ceremoniji u Sofiji, Bugarska.

O IPRA
Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću – IPRA (International Public Relations Association), začeto je pre 60 godina na inicijativu danskih i britanskih profesionalca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 1.maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova, profesionalaca iz oblasti komunikacija. Članovi ovog udruženja su pojedinci, istaknuti PR stručnjaci iz celog sveta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Otvorena AcademIAA 2017

Advertiser Serbia17. septembra 2017.

DIRECT MEDIA Insight Hub – JOVICA ĐORĐEVIĆ: „Outdoor mediji postaju interaktivni i otvaraju nove mogućnosti“

Advertiser Serbia14. septembra 2017.

Bruketa&Žinić OM sada su Bruketa&Žinić&Grey

Advertiser Serbia14. septembra 2017.

Prisustvujte prvom treningu svojih mališana

Advertiser Serbia12. septembra 2017.

MARCO CREMONA, GOOGLE: „Moramo omogućiti da nove tehnologije rade u korist podsticanja novih ideja, a ne da idu svojim putem“

Advertiser Serbia11. septembra 2017.

Nova kampanja sajta Poslovi.infostud.com „Nađi novi posao“

Advertiser Serbia8. septembra 2017.

Predsednik ovogodišnjeg žirija za nagrade Sempler je DARKO IVANČEVIĆ

Advertiser Serbia7. septembra 2017.

DRAGANA MARKOVIĆ, Deputy Managing Director agencije Drive u žiriju SoMo Borca

Advertiser Serbia7. septembra 2017.

I&F MCCANN GRUPA partner Bitefa: Počinje jedno epsko putovanje

Advertiser Serbia6. septembra 2017.