Agencije

Beograd po prvi put ugostio žiri Međunarodnog udruženja PR stručnjaka (IPRA)

Agencije

Više od 20 međunarodnih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacija – članova žirija i UO Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA) – proteklog vikenda okupilo se u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja IPRA Golden World Awards for Excellence2017 i IPRA GRAND PRIZE 2017

Ovim priznanjem koje se dodeljuje u više od 25 kategorija IPRA nagrađuje najbolje projekte/kampanje iz domena komunikacija i odnosa sa javnošću, istovremeno birajući i najboljeg među najboljima – dobitnika IPRA GRAND PRIZE 2017. Posebna pažnja tokom žiriranja poklanja se radovima koji utiču na kreiranje boljeg i humanijeg okruženja – takvi radovi ulaze u uži izbor za posebno priznanje koje dodeljuje organizacija UN – Ujedinjene nacije.

null

Pokrovitelji ovogodišnjeg žiriranja u našoj prestonici bili su Turistička organizacija Beograda, Društvo Srbije za odnose sa javnošću i Grand Kafa, a agencija Blumen group domaćin članovima žirija i Upravnog odobra IPRA – PR stručnjacima iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Austrije, Filipina i Srbije.

Agencija Blumen group je i sama bila među finalistima i dobitnicima IPRA GOLDEN WORLD AWARDS.
2012. godine Blumen group je poneo ne samo zlatno priznanje GWA 2012, već kao najbolji među najboljima i IPRA GRAND PRIZE za kampanju “Popis je beleška za budućnost“. Prošle godine agencija je bila u finalu ovog takmičenja sa projektom “Play it again” – Stari Rock Majstori.

Imena ovogodišnjih pobednika biće saopštena tokom jula meseca, a priznanja uručena na IPRA GWA GALA ceremoniji u Sofiji, Bugarska.

O IPRA
Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću – IPRA (International Public Relations Association), začeto je pre 60 godina na inicijativu danskih i britanskih profesionalca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 1.maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova, profesionalaca iz oblasti komunikacija. Članovi ovog udruženja su pojedinci, istaknuti PR stručnjaci iz celog sveta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

INTERVJU: Koordinatori modula ovogodišnje AcademIAA, II deo

Advertiser Serbia25. jula 2017.

NENAD NIKOLIĆ, MPG: “BTL u kombinaciji sa digitalnim marketingom će uvek biti aktuelan“

Advertiser Serbia24. jula 2017.

Počinje upis XXIII LSPR generacije

Advertiser Serbia20. jula 2017.

Međunarodne medijske agencije pozivaju na dijalog oglašivača i oditora u cilju izgradnje odnosa zasnovanog na poverenju

Advertiser Serbia19. jula 2017.

INTERVJU: Koordinatori modula ovogodišnje AcademIAA, I deo

Advertiser Serbia19. jula 2017.

24. Golden Drum: Csaba Gosztonyi i Johannes Newrkla su novi članovi Hall of Fame

Advertiser Serbia18. jula 2017.

NATIVE NETWORK: „Klik“ kao ključna reč

Advertiser Serbia17. jula 2017.

Sjajna kampanja „Tragovi“ na beogradskim ulicama

Advertiser Serbia17. jula 2017.

IVAN STANKOVIĆ, osnivač agencije Communis: „Žene tačno znaju šta žele, a šta ne žele“

Advertiser Serbia14. jula 2017.