Agencije

Australijski marketing guru, Damian Damjanovski, savetuje srpske startape

Švajcarski Preduzetnički Program će u periodu od 6. do 29. septembra ugostiti renomiranog australijskog marketing stručnjaka Damiana Damjanovskog

 

On će tokom svoje posete raditi sa organizacijama i kompanijama u Srbiji, kroz niz mentorskih sesija i događaja otvorenog tipa.

Damian je pre više od decenije svoj poziv našao je u oblasti advertajzinga, radeći kao digitalni strateg za najveće marketinške agencije u Australiji, među kojima su BMF Advertising i Ogilvy and Mather. U svom bogatom portfoliju ima veliki broj poznatih kompanija kao što su Samsung, Coca-Cola, QANTAS, American Express, Fujifilm, KFC. Kreator je mnogobrojnih kampanja svetskih brendova, među kojima je i „Podeli Coca Colu“, jedna od globalno najuspešnijih kampanja ikada.

Zainteresovani su imali prilike da slušaju njegovo predavanje u Impact Hub-u gde je sa publikom podelio Growth Hacking tehnike i metrike relevante za rast startapa. Startup Growth Meetup namenjen je preduzetnicima, osnivačima kompanija, direktorima, biznis developerima i ostalim stručnjacima koji planiraju ili su već pokrenuli svoju kompaniju.

Preko 30 učesnika okupilo se na dvočasovnom događaju, gde su imali prilike da čuju savete i dobiju odgovore na pitanja iz oblasti advertajzinga i marketinga za startape.

Damian je vlasnik brojnih priznanja za svoj rad, a 2014. godine bio je dobitnik nagrade 30 under 30 u Sidneju. Trenutno vodi svoju marketinšku agenciju Common Ventures , razvija marketing startegije za brendove širom sveta.

On će tokom svog boravka u Beogradu raditi sa srpskim startapima i organizacijama koje ih podržavaju kao sto su Impact Hub i Ict Hub. Pored toga oprobaće se u ulozi mentora kompanija u trci za nagradu Social Impact Award, koje će savetovati kako da unaprede svoje poslovanje i bolje razumeju tržište. Gospodin Damjanovski u Srbiju dolazi u okviru Švajcarskog Preduzetničkog Programa podržanog od strane Švajcarske vlade, čiji je jedan od ciljeva razvoj preduzetništva kroz interakciju sa stručnjacima iz celog sveta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Blogeri žele da ih brendovi više plaćaju

Advertiser Serbia16. novembra 2018.

Prema podacima Gemius-a DDL.rs za samo 10 meseci od osnivanja među najposećenijim sajtovima u Srbiji

Advertiser Serbia14. novembra 2018.

Coca-Cola i mts na Kaktus festivalu osvojili nagrade u prestižnim kategorijama

Advertiser Serbia14. novembra 2018.

EACA pokrenula studentsko takmičenje s ciljem ukidanja stereotipa u oglašavanju igračaka

Advertiser Serbia14. novembra 2018.

Cannes Lions i MediaLink lansiraju inicijativu “Connect. Learn. Experience.”

Advertiser Serbia13. novembra 2018.

Konferencija Future is Now – Korak u budućnost

Advertiser Serbia10. novembra 2018.

20. SEMPL: U naprednoj tehnološkoj sredini moramo postati humaniji

Advertiser Serbia9. novembra 2018.

Novi ROSA projekat ljubavi

Advertiser Serbia8. novembra 2018.

Cannes Lions najavio festival 2019

Advertiser Serbia7. novembra 2018.