Brendovi

Atlantic Grupa preuzela distribuciju Red Bull-a u Srbiji

BEOGRAD – Atlantic Grupa je sa Red Bull-om potpisala ugovor o distribuciji ovog poznatog energetskog napitka na tržištu Srbije, nastavljajući da širi svoj distributivni portfolio u skladu sa očekivanjima i najavama

Nosilac ugovora, čija je vrednost oko 4,5 miliona eura, koliki je okvirno iznos godišnje prodaje, je Atlanticova distributivna kompanija Atlantic Brands sa sedištem u Beogradu.

Red Bull GmbH sa sedištem u Austriji, vlasnik istoimenog brenda, u Atlanticu je prepoznao strateškog partnera sa kojim može da ostvari ambiciozne poslovne ciljeve. Atlantic Brands vodeći je distributer robe široke potrošnje na teritoriji Republike Srbije, sa širokim portfolijom istaknutih brendova kao što su Štark, Smoki, Najlepše želje, Bananica, Argeta, Bakina Tajna, Grand kafa, Barcaffe, Cedevita i Cockta – iz sopstvenog proizvodnog asortimana, kao i renomiranih principala kao što su Rauch, Becutan-Alkaloidi jedan od vodećih svetskih proizvođača žestokih pića Beam Santory.

Za sklapanje novog partnerstva presudan značaj, uz snagu asortimana, imao je visoknivo razvoja distributivne mreže, odlična pokrivenost distributivnih kanala, posebno u maloprodaji i HoReCa segmentu, razvijeni odnosi s ključnim kupcima i ukupan nivo distributivne usluge koju je Atlantic razvio tokom 26 godina poslovanja u ovoj industriji.

Izuzetno smo zadovoljni proširenjem portfolija brendom svetskog ugleda kao što je Red Bull i razvojem i širenjem distributivne delatnosti, kao što je najavljeno i udugoročnoj poslovnoj strategiji Atlantic Grupe. Uz ovako atraktivnog partnera i izbalansiran asortiman kvalitetnih proizvoda napravili smo još jedan značajan iskorak u širenju distribucije na tržištu Srbije“, rekao je Dragomir Kostić, Generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Grupi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Samsung, BuzzFeed i Dodo počinju saradnju

Advertiser Serbia20. aprila 2018.

Jelen vodi u Rusiju na utakmicu Srbija – Brazil

Advertiser Serbia19. aprila 2018.

Samsung predstavlja najnovije kućne aparate na sajmu EuroCucina 2018

Advertiser Serbia18. aprila 2018.

Stvarno super keš kredit Sberbanke

Advertiser Serbia18. aprila 2018.

Kompanija Vitamin učestvovala na 21. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

Advertiser Serbia17. aprila 2018.

ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB memorijski modul je dostigao 5000 MHz na Intel® Z370 čipsetu

Advertiser Serbia17. aprila 2018.

Kako će izgledati nov Agrokor: Krovna kompanija je u Holandiji, a čak 95 posto vlasništva ide u ruke 20 kreditora

Advertiser Serbia11. aprila 2018.

MK Group deveti put zaredom obezbedila besplatno zimovanje za decu sa KiM

Advertiser Serbia4. aprila 2018.

Otvorena izložba „Gustav Klimt“ i predstavljen nov Grandissimo

Advertiser Serbia3. aprila 2018.