Brendovi

Atlantic Grupa preuzela distribuciju Red Bull-a u Srbiji

BEOGRAD – Atlantic Grupa je sa Red Bull-om potpisala ugovor o distribuciji ovog poznatog energetskog napitka na tržištu Srbije, nastavljajući da širi svoj distributivni portfolio u skladu sa očekivanjima i najavama

Nosilac ugovora, čija je vrednost oko 4,5 miliona eura, koliki je okvirno iznos godišnje prodaje, je Atlanticova distributivna kompanija Atlantic Brands sa sedištem u Beogradu.

Red Bull GmbH sa sedištem u Austriji, vlasnik istoimenog brenda, u Atlanticu je prepoznao strateškog partnera sa kojim može da ostvari ambiciozne poslovne ciljeve. Atlantic Brands vodeći je distributer robe široke potrošnje na teritoriji Republike Srbije, sa širokim portfolijom istaknutih brendova kao što su Štark, Smoki, Najlepše želje, Bananica, Argeta, Bakina Tajna, Grand kafa, Barcaffe, Cedevita i Cockta – iz sopstvenog proizvodnog asortimana, kao i renomiranih principala kao što su Rauch, Becutan-Alkaloidi jedan od vodećih svetskih proizvođača žestokih pića Beam Santory.

Za sklapanje novog partnerstva presudan značaj, uz snagu asortimana, imao je visoknivo razvoja distributivne mreže, odlična pokrivenost distributivnih kanala, posebno u maloprodaji i HoReCa segmentu, razvijeni odnosi s ključnim kupcima i ukupan nivo distributivne usluge koju je Atlantic razvio tokom 26 godina poslovanja u ovoj industriji.

Izuzetno smo zadovoljni proširenjem portfolija brendom svetskog ugleda kao što je Red Bull i razvojem i širenjem distributivne delatnosti, kao što je najavljeno i udugoročnoj poslovnoj strategiji Atlantic Grupe. Uz ovako atraktivnog partnera i izbalansiran asortiman kvalitetnih proizvoda napravili smo još jedan značajan iskorak u širenju distribucije na tržištu Srbije“, rekao je Dragomir Kostić, Generalni direktor Strateškog distributivnog područja Srbija u Atlantic Grupi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Slučaj kancerogenog talka: Kazna 4,7 od milijardi dolara za Johnson & Johnson

Advertiser Serbia16. jula 2018.

Otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM 2018

Advertiser Serbia15. jula 2018.

Sberbank podrška pravim vrednostima života

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Tikveš vino Kratošia među TOP 100 na britanskom tržištu u 2018. godini

Advertiser Serbia13. jula 2018.

Hemomont otvorio novi pogon SNUP u Podgorici

Advertiser Serbia11. jula 2018.

Preminuo Karlo Beneton

Advertiser Serbia11. jula 2018.

Laguna i PEPSI objavljuju novu saradnju

Advertiser Serbia10. jula 2018.

PayPal planira da troši tri milijarde dolara godišnje na preuzimanje drugih kompanija

Advertiser Serbia10. jula 2018.

BBC uvrstio Exit na listu najvećih festivala

Advertiser Serbia9. jula 2018.