Agencije

Agencije Abrakadabra integrirane komunikacije i Carat Zagreb nove članice HURA-e

ZAGREB – Agencija za odnose s javnošću Abrakadabra integrirane komunikacije i agencija za medijsku strategiju i planiranje Carat Zagreb nove su članice Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje, prema odluci Skupštine HURA-e održanoj tokom ovog meseca

Reč je o renomiranim agencijama u području marketinških komunikacija s višegodišnjim prisustvom i ekspertizom kako na hrvatskom tako i na internacionalnim tržištima.

null
Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Abrakadabra integrirane komunikacije ovim povodom je izjavila: „Trendovi u komunikacijskom biznisu menjaju se brže nego ikad, a danas je apsolutni prioritet prepoznati nadolazeće promene, reagovati i prilagoditi poslovanje kako bi klijentu bila pružena najkvalitetnija, integrisana usluga. Granice između odnosa s javnošću, marketinga i digitala sve su tanje. Samim tim, potrebno je da što veći broj agencija za tržišne komunikacije budu deo udruženja kao što je HURA, upravo zbog podsticanja dijaloga o trendovima, aktualnostima i prilikama. Verujemo kako je HURA udruženje u kojem ćemo aktivno učestvovati i doprineti svojim radom i znanjem, a nadamo se da će i ostale PR agencije prepoznati HURA-u kao svoje udruženje u nadolazećem periodu„.

 

null

Sanja Buterin, direktorica agencije Carat Zagreb, istakla je: „Izuzetno mi je drago što je od sada i Carat deo HURA-a. Želja nam da postanemo aktivni partner ovog udruženja jer smo mišljenja da treba kontinuirano raditi na unapređenju i razmeni znanja i informacija, kao i na razvoju samog tržišta marketinškog komuniciranja – to je „always on“ zadatak i obveza svih nas. Kao deo internacionalne mreže agencija, sigurni smo da imamo šta da kažemo i podelimo s kolegama, te se ujedno radujemo novim znanjima koje ćemo upijati od iskusnih kolega i ostalih agencija„.

 


 

HURA:
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a deluje promovišući i unapređujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 28 članica i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovno sarađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svetu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

JOVAN STOJANOVIĆ: Zašto ne smemo stati?

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Šta brendovi mogu da rade tokom i posle COVID-19

Advertiser Serbia25. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i DEGORDIAN BiH: „dm Ženska utrka“ za DM DROGERIE MARKT BOSNA i HERCEGOVINA

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Dr BORISLAV MILJANOVIĆ: Komunikacija u doba korone

Advertiser Serbia24. marta 2020.

TOMICA OREŠKOVIĆ: Šta sam naučio tokom rada od kuće

Advertiser Serbia20. marta 2020.

ADISA POBRIĆ: Veštine čarobnjaka u doba korone – Kako raditi od kuće kada imate decu

Advertiser Serbia20. marta 2020.

MCCANN WORLDGROUP najefektivnija agencijska mreža prema WARC izveštaju za 2020

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILEVA SERATLIĆ: Korona alarm – buđenje lične i kolektivne odgovornosti

Advertiser Serbia18. marta 2020.

Stručnjaci komunikacijske industrije odabrali finaliste Effie Awards Croatia 2020

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILOJE SEKULIĆ: Da li u kriznim vremenima treba smanjivati marketinške aktivnosti?

Advertiser Serbia17. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Beba bira gde“ za brend ROSA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia12. marta 2020.

Boris Ličina Borja novo pojačanje digitalnog tima kreativne agencije I TO NIJE SVE!

Advertiser Serbia11. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Veliki hrvatski naivci“ za CERT.hr (CARNET – Hrvatska akademska i istraživačka mreža)

Advertiser Serbia10. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD, UM BEOGRAD i DRIVE: „Ne odričem se“ za NVO DA SE ZNA

Advertiser Serbia9. marta 2020.