Agencije

Agencija Grayling osvojila nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Agencija Grayling, koja posluje i na teritoriji Srbije, osvojila je nagradu u kategoriji Global Public Affairs Agency za 2019. godinu. Nagrada je dodeljena na gala događaju Global SABRE Awards, koji je održan u organizaciji Holmes Report u Watergate Hotelu u Vašingtonu

 

Grayling je navedeno priznanje osvojio za rast poslovanja u oblasti Public Affairs, posebno na teritoriji Evrope, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnom nivou, čime je omogućeno pružanje vrhunskih rešenja nizu velikih međunarodnih klijenata.

Izuzetno smo ponosni i počastvovani što smo osvojili ovu prestižnu nagradu”, izjavio je Russel Patten, direktor sektora za Public Affairs u agenciji Grayling. „Posebno smo ponosni jer bez naših vrhunskih konsultanata i naravno naših klijenata, danas ne bismo bili ovde. Ovo, pre svega, predstavlja odraz kvaliteta koji pružamo klijentima s fokusom na temeljna istraživanja, strateški uvid, precizno razumevanje potreba naših klijenata i našu posvećenost da win-win rešenja primenjujemo na duži vremenski period.”

Kada je u pitanju lokalno tržište, bilo da se radi o Briselu, Vašingtonu, Singapuru ili Beogradu postaje sve ključnije biti deo globalne mreže i istovremeno ostati najbolji na lokalnom nivou. Slobodno možemo reći da agencija Grayling uslugu pruža 24/7!

Stručnost i doseg naših timova pruža nenadmašnu vrednost za naše klijente, koji se često suočavaju sa izazovima koji prevazilaze državne granice>,” izjavio je Ben Petter, direktor mreže koji nadgleda 11 kancelarija agencije Grayling u srednjoj i istočnoj Evropi. „Naša sposobnost koordiniranja kampanja na više tržišta istovremeno znači da možemo da budemo puno više od zbira naših delova.”

Ranije ove godine agencija Grayling je proglašena EMEA Public Affairs agencijom godine za područje Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Evropski Public Affairs timovi agencije takođe su nagrađeni za kampanju godine povezanu s Brexitom (2018), a nagrada za PA agenciju godine 2016. osvojena je i na “Public Affairs Awards Europe”, jednom od najvažnijih događaja u kalendaru Public Affairsa. Kancelarija u Ujedinjenom Kraljevstvu takođe je osvojila nagradu za Public Affairs agenciju godine u 2016.

O kompaniji Grayling

Grayling (@GraylingPR) razvija inventivna, integrisana komunikacija rešenja koja klijentima omogućavaju niz prednosti. Kompanija posluje u okviru fleksibilne, internacionalne mreže koja nije sputana granicama, niti među državama niti među disciplinama. Grayling je deo Huntsworth plc.Posetite: www.grayling.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] DEGORDIAN: „UHO – Utočište hrabrih online“ za WIENER OSIGURANJE VIG

Advertiser Serbia28. februara 2020.

Još bolja i još veća – ovogodišnja Future Tense konferencija podiže lestvicu

Advertiser Serbia28. februara 2020.

PIONIRI otvorili kancelariju u Ljubljani

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Plazma rituali – prva regionalna kampanja omiljenog brenda

Advertiser Serbia26. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Philips uređaji“ za PHILIPS

Advertiser Serbia26. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO i UM SARAJEVO: „Ko ima duži Europom kruži“ za CARLSBERG BiH

Advertiser Serbia21. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Prilika života“ za ISKON

Advertiser Serbia20. februara 2020.

Deca biraju operu – zahvaljujući brokoliju

Advertiser Serbia19. februara 2020.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2019/20] ROBERT BOHINEC, Futura DDB: „U kreativnom smislu, 2019. godina bila je sjajna za Futuru“

Advertiser Serbia19. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] DRIVE i MCCANN BEOGRAD: „NeXtvARna Avantura“ za NEXT

Advertiser Serbia19. februara 2020.

Webfluential – Najveća „influencer peformance“ marketinška platforma za brendove i agencije od sada i u Hrvatskoj

Advertiser Serbia18. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Summer Get Together“

Advertiser Serbia18. februara 2020.

[POGLED SA VRHA 2019/20] MIJA GAČNIK KRPIČ, Futura DDB: „Više od bilo koje nagrade znače nam zadovoljni klijenti, koji uz našu pomoć postižu bolje poslovne rezultate“

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Nova studija ističe efikasnost oglasa u trajanju od 2 sekunde

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i AQUA DIGITAL: „Olimpija – Manji od 37″ za brend OLIMPIJA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia13. februara 2020.