Dnevna štampa

Adria Media Group lansira Kurir Enterprise

Dnevna štampa

Lider na tržištu medija u regionu, Adria Media Group, lansira novi desk budućnosti. AMG ove jeseni predstavlja najmoderniju redakciju na Balkanu i najsavremeniju integraciju u istoriji medija Srbije

Kompletna vertikalna i horizontalna integracija najuticajnijeg brenda KURIR osmišljena je da produkciju sadržaja dovede do savršenstva. Novi pristup povezivanju video produkcije, print i web redakcija, mobilnih platformi i društvenih mreža omogućiće stvaranje sadržaja najvišeg kvaliteta, kojim će Adria Media Group stati rame uz rame sa najvećim svetskim izdavačkim kućama.

Izazovi novog vremena, osim unapređivanja kvaliteta sadržaja, zahtevaju inovacije i u upravljanju brendom. KURIR na ove zahteve odgovara najboljim, najmodernim rešenjima i osveženjima unutar svog tima.

Na čelu integrisanog brenda KURIR ubuduće će biti NEMANJA PAJIĆ.

Najuspešniji dosadašnji urednik najčitanijeg celebrity magazina Story, ostaće na čelu ovog izdanja, ali će se prihvatiti i izazova upravljanja celokupnim brendom Kurir. Karijeru je započeo na BK televiziji, zatim je radio kao direktor i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Ekskluziv, a potom i u dnevnim novinama Press i kompaniji Ringier Axel Springer.

Uz prvog glavnog urednika kompletnog brenda KURIR (web, print i video produkcije), stajaće tim dosadašnjih iskusnih lidera iz oblasti video produkcije, printa i digitala:

Ratko Femić, zamenik glavnog urednika brenda KURIR, prve novinarske korake napravio je u Danasu. Dosadašnje iskustvo stekao jeu dnevnom listu Alo, Novom magazinu, Newsweeku i na mestu glavnog urednika Kurira. Dobitnik je NUNS-ove nagrade za istraživačko novinarstvo.

Branislava Majdarević, zamenik glavnog urednika brenda KURIR, novinarsku karijeru otpočela je u dnevnom listu Danas. U izdanju kompanijie Ringier Axel Springer, dnevnim novinama Alo, kao i u Našim novinama, gradila je karijeru, a posao pomoćnika glavnog urednika Kurira obavljala je poslednje dve i po godine.

Sonja Lakić, urednik digitala, zavidno novinarsko iskustvo sticala je poslednjih decenija u novinskoj agenciji SRNA, prvom jugoslovenskom tabloidu AS, kao glavni urednik novinske agencije SINA i urednik izdanja Kurira za EU. Posao glavnog i odgovornog urednika portala kurir.rs obavljala je od 2010.godine.

Studio za video produkciju opremljen najnovijom tehnologijom za proizvodnju i montažu širokog spektra sadržaja izgrađen je specijalno za potrebe integracije news deska.

Tim predvođen Igorom Šanjevićem odgovorio je na sve izazove koje je podizanje ovakvog studija zahtevalo, a prvi put će sadržaj proizveden za distribuciju internet kanalima, biti plasiran i na televizijskim i kablovskim stanicama zahvaljujući visokom standardu kvaliteta.

Svoje zavidno iskustvo Igor Šanjević sticao je kao izvršni producent televizije N1, savetnik direktora tv B92 za informativni program, producent informativnog programa na TV FOX/PRVA TV.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Dnevna štampa

New York Times: Digitalni segment prvi put s većim prihodima od štampanog

Advertiser Serbia6. avgusta 2020.

Ukupni prihodi medija od oglašavanja u 2019 su bili 210 miliona evra

Advertiser Serbia30. jula 2020.

Istraživanje: Internet pretiče televiziju u popularnosti, ali ne i u informisanju u Srbiji

Advertiser Serbia16. jula 2020.

Amerika zabranjuje kineske društvene mreže?

Advertiser Serbia7. jula 2020.

I Starbucks se pridružio bojkotu reklamiranja na društvenim mrežama

Advertiser Serbia29. juna 2020.

List Danas obeležio 23. rođendan

Advertiser Serbia9. juna 2020.

Novozelandska medijska grupa prodata za jedan dolar

Advertiser Serbia25. maja 2020.

Oglas koji možete pročitati samo sa razdaljine od 2 metra

Advertiser Serbia11. maja 2020.

Profit The New York Times-a iznad očekivanja u prvom kvartalu

Advertiser Serbia6. maja 2020.

Povezanost građana je prioritet Telenora

Advertiser Serbia15. aprila 2020.

Prestaje štampanje oko 60 australijskih listova

Advertiser Serbia2. aprila 2020.

Saopštenje United Group: Tužba protiv Informera zbog obmanjivanja roditelja i dece o programima United Grupe

Advertiser Serbia23. marta 2020.

Zbog manjka toalet papira u Australiji, tabloid objavio prazne strane

Advertiser Serbia5. marta 2020.

Savet za štampu: U drugoj polovini 2019 oko 5.000 slučajeva kršenja kodeksa

Advertiser Serbia19. februara 2020.

Italija izgubila četvrtinu prodavaca novina

Advertiser Serbia17. februara 2020.