Ambalaža

16. Packtech Balkan Expo

Ambalaža

Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju je veoma posećena manifestacija jer su za nju zainteresovani predstavnici svih privrednih grana

16. Packtech Balkan Expo se održava od 13. do 15. septembra na Beogradskom Sajmu.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, PACKTECH EXPO BALKAN predstavlja ambalažu, mašine i opremu za pakovanje namenjenu svim industrijskim granama.

Izlagači predstavljaju najsavremenije mašine i opremu za punjenje, pakovanje, zatvaranje, konfekcioniranje, kombinovane funkcije, integrisane sisteme, blister pakovanja, doziranje, miksovanje, sortiranje i kalibriranje, vakumiranje, kodiranje, markiranje, brojanje, pranje i sušenje, blokiranje mikroorganizama, paletizaciju, skladištenje, industrijska i grupna pakovanja, reciklažu, mernu tehniku i prehrambenu industriju.

Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala – papira, kartona, lepenke, metala, stakla, drveta i tekstila. Izlagači predstavljaju ambalažu za sve vrste transporta, ali i sve vrste materijala za izradu ambalaže. Bogata je ponuda i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju, kao i dekorativnih-poklon pakovanja, a izlagači nude i uslugu dizajniranja i grafičkog opremanja.

Učesnici ove manifestacije obezbeđuju i logistiku – tehnologiju i opremu za skladištenje i rukovanje materijalima, utovarne rampe, industrijska vrata, platforme, dizalice, viljuškare, palete i kontejnere.

Organizator Sajma – A & L Expo

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Ambalaža

Tetra Pak Index 2018: Pametno pakovanje otvara nove prilike za brzo rastuću trgovinu robom široke potrošnje preko interneta

Advertiser Serbia28. juna 2018.

Mercator S mora da obustavi reklamiranje K plus jaja kao namirnice bez GMO

Advertiser Serbia31. marta 2018.

Johnnie Walker postao ‘Jane Walker’

Advertiser Serbia28. februara 2018.

Zaječarsko pivo pokreće nacionalnu kampanju: Otvorimo zajedno Narodni muzej!

Advertiser Serbia7. februara 2018.

Lovor list Vitamin Horgoš u redizajniranoj kesici

Advertiser Serbia29. januara 2018.

Nagrade Grafima 2017

Advertiser Serbia3. oktobra 2017.

Novi Hello! služi da se druži

Advertiser Serbia12. septembra 2017.

Tetra Pak Index o povezanim potrošačima prikazan kroz 10 aspekata

Advertiser Serbia4. septembra 2017.

Voda Voda sa etiketom i na ćirilici

Advertiser Serbia9. avgusta 2017.